کد خبر 124100
تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۲:۱۵

بهمن محمدي با بيان اينکه در سال هاي اخير به فرش دستبافت کشور بي توجهي شده است، گفت: يکي از دلايلي که موجب شده تا فرش دستبافت ايراني مهجور بماند، نبود بازاريابي مناسب بوده که اين صنعت را به رکود کشانده است.

به گزارش مشرق به نقل از خانه ملت، عضو کميسيون کشاورزري، آب و منابع طبيعي مجلس هشتم افزود: در حال حاضر به علت عدم توجه و حمايت دولت از صنعت فرش، چيني‌ها فرش‌هاي خود را با نام و نشان فرش ايراني به جهان عرضه مي‌کنند.

نماينده مردم فريدن، فريدونشهر و چادگان در مجلس هشتم با بيان اينکه بي‌توجهي به صنعت فرش آسيب‌هاي جدي به اين صنعت وارد کرده است، گفت: همگام با آغاز رکود در صنعت فرش و بي‌توجهي مسئولان و دستگاه‌هاي ذي‌ربط شرايط براي قدرت يافتن رقبيبان سنتي فرش ايران همچون چين، هند و ترکيه فراهم شد به طوري که هم‌اکنون اين کشورها با الگو برداري از نقش‌هاي اصيل ايراني بازار فرش دستباف ايران را تسخير کردند.

وي تصريح کرد: هم‌اکنون کشور چين نه تنها با الگوبرداري از نقش‌هاي اصيل ايراني فرش‌هايي مشابه فرش‌هاي ايران توليد مي‌کند که محصولات خود را در بازارهاي جهان با نام و نشان فرش ايران نيز به فروش مي‌رساند.

محمدي ادامه داد: دولت نه تنها در چند سال گذشته کمکي به صنعت فرش کشور نکرده است بلکه با اجراي قانون هدفمند کردن يارانه‌ها کارگاهاي قالي بافي را نيز به تعطيلي کشانده است.

عضو کميسيون کشاورزي، آب و منابع طبيعي مجلس هشتم  اظهارداشت: اگر دولت به موقع سهم بخش توليد را از درآمد هدفمند کردن يارانه‌ها پرداخت مي‌کرد، وضعيت کنوني براي صنايع کشور و همچنين صنعت فرش به وجود نمي‌آمد.

اين نماينده مجلس هشتم با بيان اين‌که هزينه توليد در کشور به شدت افزايش يافته است، گفت: افزايش هزينه توليد به افزايش قيمت فرش دامن زده که اين موضوع نيز رکود را در بازار فرش افزايش داده است.

نماينده مردم فريدن، فريدونشهر و چادگان در مجلس هشتم در پايان يادآور شد: دولت بايد هر چه زودتر سهم بخش توليد را به اين بخش تخصيص دهد در غير اين صورت کارگاه‌هاي قالي بافي نيز همچون کارگاه‌ها و صنايع ديگر به تدريج تعطيل خواهند شد.