کد خبر 124216
تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۶:۵۳

یک داروی جدید به سربازان مبتلا به سندرم تنش پس از تروما کمک می کند با خاطرات ناگوار خود کنار بیایند.

به گزارش مشرق به نقل از شبکه فرانس 24، بیست درصد سربازان آمریکایی بازگشته از جنگ عراق و افغانستان از اختلالات روانی موسوم به «سندرم تنش پس از تروما» رنج می برند. با این حال هنوز هیچ دارویی برای درمان این افراد یا شیوه ای برای پاک کردن خاطرات ناگوار این سربازان ساخته نشده است.

رابرت کینگزلی یکی از سربازان آمریکایی است که از اختلالات روانی رنج می برد. او می گوید بطور مرتب کابوس می بیند و ناخودآگاه خاطرات ناگوار را مرور می کند ضمن اینکه همزمان دچار تپش قلب ، لرزش و نفس نفس زدن می شود.

از یک میلیون و 600 هزار سرباز آمریکایی که در ده سال گذشته در جنگ عراق و افغانستان حضور داشتند حدود 20درصد آنها از سندرم تنش پس از تروما رنج می برند.

پژوهشگران دانشگاه جان هاپکینز در بالتیمور روشی را برای پاک کردن خاطرات یافته اند. به گفته یکی از این محققان، از لحاظ تئوری می توان با یک دارو سلول های عصبی را هدف قرار داد و خاطرات ناگوار را از بین برد. اما در این شیوه درمانی خاطره به طور مستقیم از بین نمی رود بلکه ما واکنش احساسی مربوط به این خاطره را پاک می کنیم.

با این حال این دارو تا 10سال دیگر به بازار نخواهد آمد و بسیاری به آن انتقاد دارند و می گویند حافظه نباید مورد حمله قرار گیرد.