کد خبر 1251519
تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۴

صندوق بین المللی پول در گزارشی با بیان اینکه کشورهای نوظهور بیشترین رشد اقتصادی را خواهند داشت، اعلام کرد: در کشورهای در حال توسعه برای مقابله با کرونا نیاز به ۲۵ میلیارددلار سرمایه است.

به گزارش مشرق، صندوق بین المللی پول در گزارشی با عنوان «چشم‌انداز اقتصادی جهان» اعلام کرد: اقتصاد جهان در سال ۲۰۲۱ به میزان ۶ درصد و در سال ۲۰۲۲ به میزان ۴.۹ درصد رشد خواهد کرد.

در این گزارش آمده است بیشترین رشد اقتصادی در کشورهای نوظهور با رقم ۶.۳ درصد در سال ۲۰۲۱ خواهد شد و البته در سال ۲۰۲۲ هم بیشترین رشد اقتصادی در این مناطق به میزان ۵.۲ درصد رقم خواهد خورد.

این در حالی است که رشد اقتصادی کشورهای توسعه یافته در سال جاری یعنی ۲۰۲۱ به میزان ۵.۶ درصد و در سال ۲۰۲۲ به میزان ۴.۴ درصد رقم خواهد خورد.

این نهاد بین‌الملل تاکید کرده است که بهبود اوضاع اقتصاد جهان تا حدود زیادی به نسبت توزیع واکسنی که در کشورها انجام می‌شود، متغیر خواهد بود.

این صندوق اعلام کرده است که کشورهایی که واکسن بیش از نیازشان دارند، باید حداقل یک میلیارد دوز واکسن کووید ۱۹ را بین کشو رهای نیازمند توزیع کنند.

در این گزارش همچنین تاکید شده است که کشورهای در حال توسعه و با درآمد پایین برای تشخیص، درمان و آماده سازی برای تزریق واکسن حداقل نیاز به ۲۵ میلیارد دلار تزریق واکسن دارند کمک مالی دارند.

«گیتا گوپینات» رئیس اقتصاددانان صندوق بین المللی پول نوشت: این گونه کمک های مالی و دیگر اقدامات مورد نیاز برای بهبود اقتصادی این کشور ها و بهتر شدن اوضاع کاملا ضروری است.

منبع: فارس