به گزارش مشرق، با وجود اینکه علی نیکزاد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس شنبه جلسه علنی خواهد داشت، گفت: پیشبینی میکنیم که دولت لیست اعضای کابینه سیزدهم را روز شنبه به مجلس ارسال کند.
اما محسن زنگنه نماینده مردم تربت حیدریه در مجلس شورای اسلامی اسامی پیشنهادی کابینه سیزدهم به مجلس شورای اسلامی را اعلام کرد. در این فهرست نام عزت الله ضرغامی به عنوان وزیر پیشنهادی وزارت میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری آورده شده است.
هر چند این فهرست پیشنهادی است و باید شنبه اعلام وصول شده و در صحن مجلس نیز به رأی گذاشته شود اما این گزینه برای وزارت نشان میدهد باز هم قرار است فردی در وزارت میراث فرهنگی قرار گیرد که احتمال حضورش در وزارتخانههای دیگر وجود نداشت مانند ضرغامی که شنیده شده بود در وزارت فرهنگ و ارشاد مینشیند.
اما ضرغامی کیست و چرا به عنوان وزیر میراث فرهنگی پیشنهاد خواهد شد؟
سید عزت الله ضرغامی که به مدت ده سال تا سال ۹۳ ریاست سازمان صد و سیما را بر عهده داشت، به عنوان عضو شورای عالی فضای مجازی و شورای عالی انقلاب فرهنگی فعالیت میکند.
تبدیل همهٔ شبکههای آنالوگ به دیجیتال و راه اندازی برخی از شبکههای باکیفیت HD به طوری که مردم بدون استفاده از آنتنهای قدیمی قادر به دریافت شبکهها شدند، از دستاوردهای مهم دوران کاری وی بود. در دوران مسئولیت او رشد چند برابری تولیدات طنز و تشکیل گروههای جدید تولید اتفاق افتاد.
ضرغامی پس از اتمام دوره مسئولیتش در رسانه ملی در فضای مجازی به صورت گسترده حضور فعالی در توئیتر اینستاگرام و تلگرام داشته و دارد. او جریان ساز این حوزه است و موضعگیریهای او درباره مخالفت با فیلترینگ اینستاگرام مورد توجه فعالان فضای مجازی قرار گرفت.
ضرغامی در سال ۱۴۰۰ نامزدی خود را برای ریاست جمهوری اعلام کرد اما در نهایت توسط شورای نگهبان رد صلاحیت شد.
وی همچنین معاونت امور مجلس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونت امور سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد، معاونت امور مجلس وزارت دفاع و معاونت امور مجلس استانهای سازمان صدا و سیما را نیز بر عهده داشته است.
ضرغامی با آمدن به وزارت میراث فرهنگی به عنوان دومین وزیر این وزارتخانه جوان معرفی خواهد شد در حال حاضر علی اصغر مونسان این مسئولیت را بر عهده دارد.