کد خبر 1271321
تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۴۰۰ - ۰۷:۱۶

کنجد سیاه علاوه بر آنکه طعم دهنده خوبی برای مواد غذایی است حاوی مواد مغذی اصلی و مفید برای سلامت است.

به گزارش مشرق، به برخی از فواید کنجد سیاه برای سلامت اشاره کرده که شامل موارد زیر است:

تنظیم فشار خون: فشار خون بالا یکی از شایع‌ترین بیماری‌های جسمی در جهان است. کنجد سیاه به دلیل برخورداری از میزان قابل توجهی منیزیم در پیشگیری از بالا رفتن فشار خون موثر است. همچنین این دانه‌ها سرشار از چربی‌های اشباع نشده است که به تنظیم فشار خون کمک می‌کند.

کمک به هضم غذا: این دانه‌ها در درمان مشکلات گوارشی از قبیل یبوست مفید است چرا که سرشار از فیبر خوراکی است. کنجد سیاه حرکت روده را تقویت کرده و روند هضم غذا را آسان می‌کند.

پیشگیری از سرطان: دانه کنجد سیاه حاوی خواص آنتی اکسیدان است که از بدن در برابر سلول‌های سرطانزا محافظت می‌کند. ترکیب سسامین موجود در این دانه‌ها مانع از آن می‌شود که رادیکال‌های آزاد به بدن آسیب وارد کند.

بهبود خلق و خو: وجود مقادیر بالایی از کلسیم و منیزیم در دانه‌های کنجد سیاه سطح استرس در بدن را کاهش می‌دهد. مصرف این دانه‌ها موجب تولید سروتونین می‌شود که خلق و خو را تنظیم کرده و درد را کاهش می‌دهد.

مفید برای سلامت ریه: با شیوع کروناویروس نگرانی‌ها در مورد حفظ سلامت دستگاه تنفسی بیشتر شده است. منیزیم موجود در دانه‌های کنجد سیاه برای افراد مبتلا به بیماری‌های تنفسی از جمله آسم مفید است.

حفظ سلامت و استحکام استخوان ها: از فواید کنجد سیاه این است که سرشار از کلسیم و روی می‌باشد که سلامت استخوان‌ها را حفظ می‌کند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما