کد خبر 1283255
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۹

بیست‌وچهارمین محموله واکسن کرونا تهیه‌شده از سوی جمعیت هلال‌احمر حاوی ۶ میلیون دُز واکسن، روز یکشنبه هجدهم مهرماه در فرودگاه امام خمینی (ره) به وزارت بهداشت تحویل داده شد.

به گزارش مشرق، رئیس جمعیت هلال احمر از ورود ۱۸ میلیون دُز واکسن به کشور در قالب سه محموله طی هفته جاری توسط این جمعیت خبر داد و گفت: با مدیریت معاون اول رئیس جمهوری و همکاری و همراهی وزارت بهداشت، وزارت امور خارجه، بانک مرکزی و گمرگ برای اولین بار در کشور ۱۸ میلیون دُز واکسن از نوع سینوفارم در یک هفته وارد می‌شود که اولین محموله ۶ میلیونی از این ۱۸ میلیون دُز امروز به ایران رسید و تحویل وزارت بهداشت شد.

ببینید:

فیلم/ ورود یک میلیون دوز واکسن بهارات به کشور

وی افزود: به طور کلی این جمعیت از اردیبهشت‌ماه تاکنون ۵۸ میلیون و ۳۹۰ هزار دُز واکسن به کشور وارد کرده که با احتساب واردات دو محموله دیگر این میزان به ۷۰ میلیون و ۳۹۰ هزار دُز می‌رسد.

کریم همتی با اعلام تزریق نزدیک به ۶۳ میلیون دُز واکسن در کشور اظهار کرد: خوشبختانه با تداوم واردات واکسن از سوی هلال احمر به ایران، طبق اعلام وزارت بهداشت تا ۱۷ مهرماه به میزان ۴۴ میلیون و ۳۷۸ هزار و ۲۳۴ دُز واکسن در نوبت اول و ۱۸ میلیون و ۶۰۰ هزار و ۵۵۴ دُز واکسن در نوبت دوم تزریق شده است. براین اساس مجموع واکسن‌های تزریق‌شده در کشور به ۶۲ میلیون و ۹۷۸ هزار و ۷۸۸ دُز رسیده است.

بیشتر بخوانید:

قول ورود شش میلیون دوز واکسن پاستوکووک به شبکه بهداشت

رئیس جمعیت هلال احمر با ابراز امیدواری نسبت به افزایش مراکز واکسیناسیون هلال احمر تصریح کرد: برای تسریع در واکسیناسیون سراسری و واکسینه‌شدن همه مردم، تعداد مراکز واکسیناسیون را هم به صورت مشترک و هم به صورت مستقل در همه استان‌ها افزایش داده‌ایم، بنابراین علاوه بر ۳۰۷ مرکزی که با همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی فعال بود در حال حاضر ۲۹ مرکز مستقل واکسیناسیون هم فعال شده است.

همتی با اعلام برپا بودن تنها یک بیمارستان صحرایی در کشور هم گفت: با توجه به عدم نیاز دانشگاه‌های علوم پزشکی به بیمارستان‌های صحرایی برپاشده در کشور و کاهش میزان مراجعه بیماران، به جز بیمارستان صحرایی استان تهران که در شهرستان بهارستان همچنان برپا و فعال است، فعالیت سایر بیمارستان‌های صحرایی در استان‌ها به پایان رسیده است.

وی به اقدامات حمایتی هلال احمر برای مقابله با کرونا نیز اشاره کرد و گفت: جمعیت هلال‌احمر از آغاز شیوع ویروس کرونا در کشور اقدامات حمایتی خود را با محوریت فعالیت‌های داوطلبانه و با مشارکت خیرین و داوطلبان آغاز کرده و بسته‌های معیشتی و بهداشتی ویژه خانواده‌های متاثر از کرونا را تامین و در سراسر کشور توزیع کرده است.

رئیس هلال احمر همچنین با بیان اینکه کمبود تامین دستگاه اکسیژن‌ساز برای بیماران به صورت امانی برطرف شده است، افزود: با توسعه بانک‌های امانات تجهیزات پزشکی، تشکیل کمپین اهدای نفس و نیز تامین و تجهیز خانه‌های هلال سراسر کشور به کپسول‌های اکسیژن و دستگاه‌های اکسیژن‌ساز، اکنون بیماران نیازمند می‌توانند برای تامین تجهیزات درمانی به مراکز هلال احمر مراجعه کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: سازمان جوانان هلال‌احمر نیز از ابتدای شیوع این بیماری با اجرای طرح‌های متنوع از جمله آمران سلامت، ناظران سلامت، خادمان حسینی و ... به توصیه بر رعایت پروتکل‌ها و موازین بهداشتی میان مردم پرداخته و در همین راستا امدادگران هم در قالب طرح غربال‌گری کرونا ویژه مسافران ورودی از مبادی مرزی کشور، به کنترل این بیماری در کشور کمک کرده‌اند.

منبع: فارس