به گزارش مشرق، فصل زمستان، فصل سرد و تر است و معمولا افرادی که بلغمی مزاج هستند و دارای طبع سرد و تر هستند در این فصل احساس سرمای بیشتر میکنند که باید از مواد غذایی گرم مثل عسل، ارده و شیره برای رفع این حالت استفاده کنند.
یکی از بهترین زمانهای استفاده از شیره انگور فصل زمستان است، زیرا خواص زیادی در درمان و تسکین بیماریهای فصل سرما دارد. یکی دیگر از خواص شیره انگور اثر ضدالتهابی و نرم کنندگی گلو است که به افرادی که در زمستان سرفه میکنند و دچار التهاب حلق میشوند توصیه میشود این شیره را با آب ترکیب و غرغره کنند.
میزان مواد مغذی موجود در شیره انگور، تا حدودی با انگور تازه برابر است از این رو این ماده غذایی یکی از پرکالریترین مواد غذایی محسوب میشود و مصرف مقدار اندک آن انرژی از دست رفته را جبران میکند. شیره انگور غنی از ویتامینهای A, B, C. است و آهن، منیزیم، فسفر و مقداری کلسیم مواد معدنی موجود در این ماده غذایی میباشند. با وجود همه این مواد مغذی، شیره انگور یکی از مقویترین و سالمترین مواد غذایی به شمار میآید. با این حال مصرف شیره انگور برای تمام افراد توصیه نمیشود و ممکن است مصرف آن برای برخی از افراد مضر باشد.
منبع: بهداشت نیوز