کد خبر 12898
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۸۹ - ۱۶:۰۰

مشاور تغذيه‌اي معاونت بهداشتي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي گفت: مصرف چاي در بين کارمندان معمولا بيش از حد است و اين مصرف بيش از حد چاي، منجر به خوردن قند و شيريني شده و مجموع اين قند و شيريني‌ها، در طول روز براي سلامتي بسيار مضر است.

به گزارش مشرق، ابوالقاسم جزايري به افرادي که ساعات زيادي پشت ميز مي‌نشينند، توصيه کرد: در طول روز همراه با چاي خود کمتر، شيريني و قند مصرف کنند.
براساس گزارش وب‌دا، وي اضافه کرد: بهترين حالت براي جايگزيني چاي، مصرف ميوه و سبزي ها است که مقدار زيادي فيبر، ويتامين و مواد معدني را به فرد مي‌رساند.
وي خاطرنشان کرد: علاوه براين، گنجاندن ورزش در برنامه روزانه، رعايت رژيم غذايي و اصول تغذيه و رعايت اصول ارگونوميک در استفاده از ابزار کار، از عوارض کم‌تحرکي و پشت ميزنشيني مي‌کاهد.
به نوشته شبکه ايران، مشاور تغذيه‌اي معاونت بهداشتي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي گفت: افرادي که ساعات‌ طولاني، پشت ميز کار خود مي‌نشينند بايد توجه داشته باشند که بيشتر در معرض چاقي و بيماري‌هاي قلبي و عروقي قرار مي‌گيرند و حتما بايد در طول روز، به فاصله يکي دوساعت و به مدت يک تا دو دقيقه راه روند تا از عدم بي‌تحرکي و ثبات خارج شوند.
جزايري ادامه داد: راه رفتن در بين ساعات کاري موجب مي‌شود، گردش خون بهتر جريان داشته باشد و از افزايش فشارخون، اختلال در چربي خون و بيماري‌هاي قلبي و عروقي که همگي از عوارض پشت‌ ميزنشيني و کم‌تحرکي است، کاسته شود.
وي افزود: کارمندان مي‌توانند در همان حالت نشسته، انگشتان پايشان را در کفش تکان دهند تا از بي‌حرکتي خارج شوند.
جزايري تاکيد کرد: افراد مي‌توانند با گنجاندن ورزش در برنامه روزانه خود از عوارض کم‌تحرکي و پشت ميزنشيني بکاهند و ورزش کردن آنان به گونه‌اي باشد که همه اعضاي بدن را درگير کند تا اين امر باعث تسهيل در گردش خون ‌شود.