کد خبر 1290115
تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۴۰۰ - ۲۳:۰۸

در حال حاضر برخی از صفحه‌های مجازی با سوء استفاده از ناآگاهی مردم مدعی می‌شوند که مصرف ویتامین D می‌تواند احتمال ابتلا به کرونا را کاهش دهد.

به گزارش مشرق، دکتر بهمن صبور، گفت: بر اساس قانون تمام مکمل‌ها و مواد محرک در دسته‌بندی دارویی به شمار می‌آیند و باید استانداردهای تولید و عرضه دارویی را داشته باشند.

وی افزود: برخی از مردم به‌اشتباه تصور می‌کنند مصرف ویتامین‌ها به تجویز پزشک نیاز ندارد و می‌توانند به طور خودسرانه این مکمل‌ها را مصرف کنند.

نایب‌رئیس انجمن داروسازان ادامه داد: در حال حاضر برخی از صفحه‌های مجازی با سوء استفاده از ناآگاهی مردم مدعی می‌شوند که مصرف ویتامین D می‌تواند احتمال ابتلا به کرونا را کاهش دهد، درحالی‌که مصرف کنترل‌ نشده این ویتامین می‌تواند عوارض خطرناکی برای بدن به همراه داشته باشد.

وی اضافه کرد: متأسفانه بسیاری از فعالان ورزش بدنسازی بدون دستور پزشک و به طور خودسر مکمل‌های متعددی را مصرف می‌کنند و از قبال مصرف همین مکمل‌ها آسیب‌های متنوعی را تجربه می‌کنند.

صبور در خصوص مصرف خودسرانه ویتامین c، اظهار کرد: مصرف روزانه بیش از هزار میلی‌گرم ویتامین c می‌تواند زمینه مناسب برای بروز سنگ کلیه را فراهم آورد.

وی افزود: تمام فروشندگان آنلاین دارو باید تمام ضوابط و آیین‌نامه‌های وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو را رعایت کنند.

این داروساز که در یک برنامه رادیویی صحبت می‌کرد، تصریح کرد: فروشندگان آنلاین دارو - افراد حقیقی - باید صلاحیت فنی و حرفه‌ای در حوزه دارو داشته باشند.

منبع: ایسنا