همه ما این ترس را داریم که ماشین لباسشویی در وسط چرخه خراب شود یا بعد از اینکه یخچال را پر از مواد غذایی کردیم خاموش شود. موضوعی که بسیاری از افراد نمی‌دانند این است که با چند ترفند و رعایت چند نکته می‌توان از وقوع این مشکلات پیشگیری کرد. ما در مورد مشکلاتی که نیازمند تعمیرکار حرفه‌ای هستند صحبت نمی‌کنیم، بلکه در مورد کارهای ساده‌ای صحبت می‌کنیم که می‌توانید آن‌ها را به‌تنهایی و با هزینه کم انجام دهید و با استفاده از آن‌ها لوازم خانگی خود را سالم نگه دارید. در ادامه با این چند ترفند آشنا می‌شوید.

1. مطمئن شوید که در فر شما محکم بسته می‌شود

اگر در فر محکم بسته نشود فر ممکن است بیش از 20 درصد از حرارت خود را از دست بدهد. درنتیجه این مسئله، پخت غذا بیشتر طول می‌کشد یا غذا به‌صورت یکدست نمی‌پزد. برای بررسی وضعیت آب‌بندی، در فر را باز کنید و یک واشر لاستیکی یا فایبرگلاس را در اطراف در قرار دهید. بررسی کنید که آیا ناحیه شکسته، پاره شده یا تغییر شکل یافته وجود دارد یا خیر و سپس در را ببندید تا ببینید آیا نشتی وجود دارد یا نه. درصورتی‌که نشتی وجود دارد لاستیک آن را عوض کنید.

2. فیلتر جاروبرقی را تمیز کنید

اگر جاروبرقی بدون کیسه دارید لازم است مطمئن شوید که فیلتر آن را هر چند وقت یک‌بار تمیز می‌کنید. اگر فیلتر جاروبرقی کثیف باشد به‌احتمال‌زیاد نمی‌تواند مثل قبل مکش داشته باشد. برای تمیز کردن فیلتر جاروبرقی می‌توانید از اسپری هوای فشرده استفاده کنید. به یاد داشته باشید که این کار را در خارج از خانه انجام دهید تا گردوغبار داخل خانه شما نشود. همچنین می‌توانید قیمت انواع مدل جارو برقی را بررسی کنید و برای خرید بهترین جاروبرقی‌ای اقدام کنید که کیسه داشته باشد. برای مثال، می‌توانید انواع جاروبرقی های سامسونگ را مشاهده کنید و از میان آنها یک مدل مخزن دار 2000 وات را انتخاب کنید.

3. فیلترهای کثیف ماشین ظرفشویی را تمیز یا تعویض کنید

فیلترهای فلزی چرب را می‌توانید با آب و صابون و به‌صورت دستی بشویید یا می‌توانید آن‌ها را در ماشین ظرفشویی بشویید. فیلترهای زغالی و کاغذی نباید شسته شوند و لازم است آن‌ها را تعویض کنید.

4. کویل‌های یخچال را تمیز کنید

گردوغبار و موهای حیوانات خانگی می‌توانند کویل‌های یخچال را مسدود کنند و جریان هوا را محدود کنند. درنتیجه این امر، یخچال داغ می‌شود و عملکرد آن با مشکل مواجه می‌گردد. به همین دلیل، تمیز ماندن کویل‌های یخچال اهمیت زیادی دارد. برای این کار، یک یا دو بار در سال، از جاروبرقی دستی برای تمیز کردن سیم‌پیچ‌ها و جمع‌آوری گردوغبارها استفاده کنید. محل قرار گرفتن کویل‌ها بر اساس مدل یخچال متفاوت است اما بیشتر آن‌ها در پشت یخچال قرار دارند.

5. فیلتر آب یخچال خود را عوض کنید

فیلترهایی که آلودگی‌ها و ناخالصی‌ها را به‌طور موثر حذف نمی‌کنند می‌توانند شما را در معرض آب آلوده قرار دهند. بنابراین، مهم است که فیلتر آب یخچال خود را به‌طور مرتب عوض کنید. نحوه تعویض فیلتر آب بر اساس مدل یخچال متفاوت است اما در اکثر یخچال‌ها فیلتر چرخانده می‌شود و می‌توانید آن را بیرون بیاورید. بسته به اینکه چقدر آب مصرف می‌کنید لازم است فیلتر را هر سه تا شش ماه تعویض کنید.

6. تلویزیون خود را به‌طور مرتب خاموش کنید

چرخه عمر یک تلویزیون حدود 65 هزار ساعت است. بااین‌حال، اگر در حال انجام کاری تلویزیون شما روشن باشد یا اگر هنگام تماشای یک برنامه به خواب می‌روید این کار ممکن است تبدیل به یک عادت شود و درنتیجه، طول عمر تلویزیونتان کاهش یابد. این مسئله ممکن است باعث شود که بعد از دو سال یا بیشتر، تلویزیونتان نیاز به تعمیر پیدا کند.

بنابراین، می‌توانید با خاموش کردن تلویزیون خود در زمانی که به آن نیاز ندارید از دستگاه مراقبت کنید. همچنین، مهم است که تلویزیون باکیفیتی مثل تلویزیون ایکس ویژن داشته باشید و برای خرید آن از نمایندگی اقدام کنید. قیمت این تلویزیون در ابعاد 32، 43، 55 اینچ متفاوت است. سری 8 تلویزیون ایکس ویژن بسیار پیشرفته است و از کیفیت 4k برخوردار است.

7. از زنگ‌زدگی سبد ماشین ظرفشویی پیشگیری کنید

زنگ‌زدگی روی قفسه‌های ماشین ظرفشویی می‌تواند به ظروف شما بچسبد و آن‌ها را خراب کند. اولین قدم برای پیشگیری از زنگ‌زدگی سبد ماشین ظرفشویی، پر نکردن ماشین از ظروف است. بسیاری از افراد سعی می‌کنند ماشین ظرفشویی را تا آنجایی که می‌توانند پر از ظرف کنند و به ظرفیت ماشین، نحوه چیدمان ظروف و اینکه ظرف‌ها به قفسه‌های ماشین برخورد می‌کنند یا نه، توجهی نمی‌کنند. در حالت ایده‌آل، بهتر است چاقوها، چنگال‌ها و سایر ظروف تیز با قفسه‌ها برخورد نداشته باشند.

8. شلنگ تخلیه ماشین لباسشویی را تمیز کنید

پرزهای موجود در شلنگ تخلیه ماشین لباسشویی نه‌تنها کارایی دستگاه را کاهش می‌دهد بلکه با افزایش خطر آتش‌سوزی نیز همراه است. برای تمیز کردن شلنگ تخلیه ماشین لباسشویی، گیره آن را شل کنید و شلنگ را از پشت آن خارج کنید. سپس توده‌های بزرگ پرز را با دست از داخل شلنگ بردارید یا اگر نمی‌توانید این کار را با دستتان انجام دهید از جاروبرقی استفاده کنید.

9. مایکروفر خود را تمیز کنید

گاهی اوقات مایکروفر زیاد کار می‌کند و در این شرایط، لازم است آن را دو برابر تمیز کنید. برای تمیز کردن مایکروفر، کافی است در یک ظرف مخصوص مایکروفر، آب و برش لیمو قرار دهید و اجازه دهید دستگاه گرم شود. بخار آب باعث می‌شود که مایکروفر راحت‌تر تمیز شود. همچنین این مقاله را برای اطلاع از نکات بیشتر نگهداری از مایکروفر را بخوانید.

درنهایت، همانطور که مطالعه کردید ترفندهای بسیار ساده‌ای وجود دارند که استفاده از آن‌ها به شما کمک می‌کند لوازم خانگی خود را سالم‌تر نگه دارید و درنتیجه کمتر به تعمیر آن‌ها نیاز پیدا کنید. در این صورت می‌توانید در هزینه‌های خود به‌شدت صرفه‌جویی کنید. گاهی اوقات، تعمیر لوازم خانگی بسیار سخت و زمان‌بر است و حتی در برخی موارد غیرقابل انجام است. بنابراین، نکاتی که در این مقاله مطرح شد را رعایت کنید تا از لوازم خانگی خود مراقبت بیشتری داشته باشید.

نویسنده: مینا معین اسلام

** این محتوا صرفا جنبه تبلیغاتی دارد و توسط سفارش دهنده آن تهیه و تنظیم شده است

برچسب‌ها