کد خبر 1292794
تاریخ انتشار: ۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۵

در این گزارش ۱۰ گوشی که عمر باتری‌شان نسبت به سایر تلفن‌های همراه بیشتر می‌باشد معرفی شده است.

به گزارش مشرق، تمام ویژگی‌های جذاب به کار رفته در گوشی‌های موبایل از پردازش‌های سنگین گرفته تا دوربین‌های چندگانه بدون یک عمر باتری خوب ذره‌ای اهمیت ندارند. شما به یک ظرفیت باتری خوب نیاز دارید تا از تمام ویژگی‌های گوشی استفاده کنید.

بیشتر بخوانید

گوشی‌های ۳ تا ۶ میلیون تومانی سامسونگ +جدول

در این مطلب نرخ شارژ سریع‌تر، عمر بیشتر باتری تحت شرایط مختلف و شارژ باثبات‌تر به عنوان معیار انتخاب  قرار گرفته است:

 - سامسونگ گلکسی A ۵۲، ۵ G و A ۵۲ s ۵ G

یکی از  گزینه های این  فهرست  سری محصول میان‌رده گلکسی شرکت سامسونگ یعنی A ۵۲، ۵ G است. این محصول الهامات زیادی از سری S ۲۱ گرفته است که به وضوح قابل مشاهده هستند.

باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپرساعتی این دستگاه با نرخ شارژ ۲۵ وات از هر جهت حتی برای رقابت با گلکسی S ۲۱ اولترا هم مناسب به نظر می‌رسد.

البته سامسونگ یک آداپتور ۱۵ واتی را در جعبه این گوشی قرار داده است که چندان منطقی نیست؛ بنابراین اگرچه گوشی از نرخ شارژ قابل توجهی در میان محصولات سامسونگ پشتیبانی می‌کند، اما شما باید برای استفاده از آن پول بیشتری خرج کنید. با شارژر ۱۵ وات به ۹۰ دقیقه زمان برای شارژ کامل دستگاه نیاز است. ولی در طرف مقابل طی مدت کمتر از ۷۰ دقیقه می‌توان با یک آداپتور ۲۵ وات، شارژ این دستگاه را ۱۰۰ درصد کرد.

عدم پشتیبانی از شارژ بی‌سیم عجیب نیست و با توجه به قابلیت‌های دستگاه آن هم در محدوده میان‌رده، چنین توقعی هم وجود ندارد. مدل A ۵۲ s هم با وجود برخی از بهبودها، در زمینه شارژ عملکرد یکسانی را ثبت می‌کند تا درون فهرست ما نیز جای بگیرد.

- موتورولا موتو G پاور

گوشی‌های موتورولا در ایران طرفداران زیادی ندارند، اما این دلیل محکمی برای گذر از عملکرد آن‌ها نیست. این شرکت باسابقه اخیراً موتو اج (Edge) را هم به بازار عرضه کرد که اتفاقاً در لیست ما هم حضور دارد و در ادامه به آن می‌پردازیم، ولی یک نماینده دیگر از موتورولا هم می‌تواند عمر باتری مطلوبی را در اختیار شما قرار دهد: موتو G پاور.

این دستگاه با قیمت جهانی ۲۴۹ دلار به بازار عرضه شده است. به لطف دوربین چندگانه دستگاه، که از لنز اصلی ۴۸ مگاپیکسلی هم بهره می‌برد، سایر مشخصات هم درخشان‌تر از حالت عادی به نظر می‌رسند.

در قسمت باتری، شاهد یک باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی هستیم که عمر خوبی را به نمایش می‌گذارد، چرا که خبری از اتصال شبکه ۵ G نیست. نمایشگر اچ‌دی پلاس (HD+) این دستگاه هم مصرف بهینه‌ای دارد که کمک می‌کند حین تجربه بازی‌ها یا تماشای فیلم‌های مورد علاقه‌تان، تجربه بهتر و البته طولانی‌تری را پشت سر بگذارید.

- گوگل پیکسل ۵ a

گوگل سابقه چندان خوبی در زمینه عمر باتری گوشی‌هایش ندارد. بسیاری از ویژگی‌های مناسب و جذاب پیکسل ۴ تنها به دلیل عمر باتری تحت تاثیر قرار گرفتند، اما گوگل تصمیم گرفت در پیکسل ۵ این شرایط را تغییر دهد.

گوشی مذکور به واسطه باتری ۴۰۸۰ میلی‌آمپرساعتی خود توانست ثابت کند که گوگل از شکست‌هایش درس گرفته است. اکنون ما شاهد پیکسل ۵ a به عنوان هشتمین گوشی فهرستمان هستیم که با یک باتری قدرتمند ۴۶۸۰ میلی‌آمپرساعتی می‌درخشد.

- موتورولا اج ۲۰۲۱،

 سری اصلی اج و اج پلاس (Edge+) سال گذشته میلادی روانه بازار شدند. آن‌ها قیمت معقول و مشخصات قابل توجهی داشتند، ولی موتورولا توانست با افزایش عمر باتری آن سری، یک محصول بهتر را تحت نام اج ۲۰۲۱ به بازار عرضه کند.

این دستگاه افزون بر پردازنده اسنپدراگون ۷۷۸ G به یک باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی مجهز است که شما می‌توانید آن را با فناوری توربو پاور ۳۰ واتی شارژ کنید. اگرچه این فناوری قوی‌ترین نرخ شارژ فهرست را تا به این‌جا به خودش اختصاص می‌دهد، اما خبری از فناوری بی‌سیم نیست.

با اضافه کردن رابط کاربری My UX موتورولا به این ماجرا، ارزش خرید این گوشی بیشتر هم می‌شود. این یکی از سریع‌ترین و سبک‌ترین رابط‌های کاربری گوشی‌های اندروید حال حاضر است. عمر باتری مناسب، ماژول دوربین قابل توجه، قیمت بهینه و در نهایت سرعت شارژ بالا؛ چه چیزی دیگری نیاز دارید؟

- ریلمی GT

ریلمی GT تا به این‌جای لیست اقتصادی‌ترین گوشی موجود تلقی می‌شود. این دستگاه با وجود قیمت ۴۲۹ یورویی خود، پردازنده اسنپدراگون ۸۸۸ و ۱۲ گیگابایت رم ارائه می‌دهد که به هیچ عنوان باورکردنی نیست.

این سخت‌افزار قدرتمند مبتنی بر یک باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپرساعتی است که ریلمی بهینه‌سازی بسیار خوبی را روی آن انجام داده است. طی بررسی‌های انجام شده، بعد از یک ساعت تجربه گیمینگ تنها ۵ درصد از شارژ باتری مصرف می‌شود.

ریلمی GT مانند تمام گوشی‌هایی که تاکنون معرفی کردیم، از شارژ بی‌سیم پشتیبانی نمی‌کند، اگرچه ما به هیچ عنوان با توجه به قیمت و ویژگی‌های خارق‌العاده دیگر این گوشی، انتظار آن را نداریم. حتی شارژر داخل جعبه دستگاه نیز می‌تواند از نرخ شارژ قابل توجه آن پشتیبانی کند که هیچ حرفی را باقی نمی‌گذارد. در مجموع چند بار با خود تکرار کنید تا کاملاً متوجه شوید که این احتمالاً بهترین گوشی این فهرست در برابر مقدار پولی است که می‌پردازید.

- سونی اکسپریا ۱ مارک ۳ (اکسپریا ۱ III)

سونی بدون هیچ ترسی این محصول را برای تولید کنندگان محتوا در نظر گرفته است. در حقیقت شما می‌توانید از این دستگاه به عنوان یک نمایشگر خارجی برای دوربین‌های سری آلفای سونی بهره بگیرید. مزایای استفاده از دوربین سه‌گانه نیز مانند گذشته درباره این گوشی هم صدق می‌کنند. افزون بر این‌ها این گوشی به عنوان جدیدترین پرچم‌دار سونی، یکی معدود محصولات رده خود است که از جک ۳.۵ میلی‌متری صدا پشتیبانی می‌کند.

باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپرساعتی دستگاه یک روز کامل شارژدهی دارد. شما می‌توانید با تنظیم و تغییر نرخ تازه‌سازی نمایشگر و سایر موارد، عمر باتری را بهینه‌تر از حالت عادی کنید.

اکسپریا ۱ III همچنین از پرچم‌دار سابق سونی هم سریع‌تر شارژ می‌شود؛ سونی تصمیم گرفته است در این مدل به جای نرخ ۲۱ وات، از نرخ شارژ ۳۰ وات استفاده کند. متاسفانه این نرخ شارژ به‌خصوص در مقابل قیمت دستگاه چندان درخشان نیست. شارژ کامل دستگاه با این نرخ حدود ۱ ساعت و ۴۵ دقیقه به طول می‌انجامد.

شاید ویژگی Battery Care دستگاه تا حدودی این اختلال را جبران کند. این ویژگی با تحت نظر گرفتن عادت‌های شما، باتری را برای شارژ بعدی تنظیم می‌کند تا در این مدت بتوانید از دستگاه استفاده کنید. همچنین اکسپریا ۱ III اولین محصول لیست ماست که از شارژ بی‌سیم Qi پشتیبانی می‌کند؛ یک ویژگی خوب که نباید توقع چندانی از آن داشته باشید، زیرا سرعت بالایی ندارد.

- وان پلاس ۹ و وان پلاس ۹ پرو

وان پلاس ۹ و ۹ پرو هر دو به باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپرساعتی مجهز هستند که از برخی گزینه‌های فهرست ما مقدار کمتری است. احتمالاً این باتری‌ها نمی‌توانند ۲ روز شارژدهی داشته باشند، اما مسلماً یک روز کامل در اختیار شما خواهند بود.

اما چیزی که حضور این گوشی‌ها را در این فهرست نشان می‌دهد، نرخ شارژ مستقیم ۶۵ واتی و نرخ شارژ بی‌سیم ۵۰ واتی در مدل وان پلاس ۹ پرو است.

نرخ شارژ مستقیم ۶۵ واتی در مدل پایه این سری هم دیده می‌شود، اما متاسفانه نرخ شارژ بی‌سیم در این نسخه تنها ۱۵ وات است که شاید اندکی ناامید کننده باشد. شارژر درون جعبه با پشتیبانی از نرخ مذکور می‌تواند امید را یک بار دیگر به سمت شما هدایت کند. به این ترتیب وان پلاس با این فرایند (نرخ شارژ بالا و عرضه شارژر همراه با خود محصول) دقیقاً در جهت مخالف اپل و سامسونگ حرکت می‌کند.

- شیائومی می ۱۱ اولترا

شیائومی با این گوشی این‌جاست تا اجازه ندهد که تمام افتخارات مدل‌های «اولترا» نصیب سامسونگ شوند. این شرکت با عرضه این گوشی تقریباً در تمام زمینه‌ها حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. در حالی که ماژول دوربین برجسته می‌تواند قسمت زیادی از توجهات را به خود جلب کند، اما این گوشی در زمینه باتری هم سزاوار تمجیدهای بسیاری است.

این شرکت چینی تصمیم گرفته تا ظرفیت باتری این دستگاه را نسبت به مدل پایه سری می ۱۱ افزایش دهد؛ یک افزایش ظرفیت ۴۰۰ میلی‌آمپرساعتی تا باتری این دستگاه با نرخ ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت در میان قابل توجه‌ترین باتری‌های این فهرست جا خوش کند.

نه تنها این دستگاه از شارژ مستقیم و بی‌سیم ۶۷ واتی هم پشتیبانی می‌کند، بلکه یک شارژر ۶۷ واتی GaN هم درون جعبه آن وجود دارد. در نتیجه هیچ چیزی جلودار شما نیست تا از آن نرخ‌های فضایی استفاده کنید.

اگر هنوز متوجه ابعاد شگفتی‌ساز این گوشی نشده‌اید، این دستگاه تنها طی ۳۷ دقیقه ۱۰۰ درصد شارژ می‌شود. البته ما هرگز نمی‌توانیم نرخ شارژ ۱۲۰ واتی می ۱۰، پرچم‌دار قبلی شیائومی را فراموش کنیم، اما می ۱۱ اولترا شارژدهی بیشتری را ارائه می‌دهد.

همچنین این محصول از نرخ شارژ بی‌سیم ۱۰ وات هم پشتیبانی می‌کند. شما به وسیله آن می‌توانید ایربادهای خود را هم شارژ کنید؛ این گوشی در این زمینه یک تیر است که با آن می‌توانید ۳ هدف را بزنید.

- ایسوس ROG فون ۵،

اصلا عجیب نیست که بهترین گوشی گیمینگ حال حاضر جهان در فهرست ما قرار بگیرد. همان‌طور که می‌دانید، تجربه بازی‌ها به شکلی عجیب باتری را درگیر و آن را مصرف می‌کند. ایسوس در آخرین پرچم‌دار گیمینگ موبایل خود از دو باتری ۳۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی استفاده کرده است تا از قافله جا نماند و حتی از آن جلو بزند!

در نتیجه باتری ۶۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی این دستگاه، قوی‌ترین باتری تمام گزینه‌های فهرست ماست. نرخ شارژ ۶۵ وات دستگاه نیز اجازه می‌دهد که طی کمتر از یک ساعت، این دو باتری عظیم‌الجثه را ۱۰۰ درصد شارژ کنید.

با قرارگیری درگاه USB-C در کناره دستگاه، شما حتی می‌توانید حین شارژ هم به تجربه بازی‌ها بپردازید. متاسفانه ایسوس از فناوری شارژ بی‌سیم در این گوشی پشتیبانی نمی‌کند. این دستگاه به‌ویژه به سبب ماهیت گیمینگ خود می‌تواند زیر استفاده سنگین به آسانی داغ شود. همین موضوع ایسوس را وادار کرده است که قید این فناوری را بزند.

 - سامسونگ گلکسی S ۲۱ اولترا

سامسونگ سال گذشته میلادی با معرفی سری گلکسی S ۲۰، از مدل اولترای این سری هم رونمایی کرد، اما قدرت اصلی این مدل در سری گلکسی S ۲۱ مشخص شد.

گلکسی S ۲۱ یک دوربین عالی، نمایشگر ۱۲۰ هرتز و از همه مهم‌تر ارائه عمر باتری مناسب دارد.این شرکت کره‌ای از یک باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی در این گوشی استفاده کرده است که با توجه به بررسی‌ها، تا دو روز شارژدهی دارد. البته این مدل حداکثر قادر به پشتیبانی از نرخ شارژ ۲۵ وات است. عدم وجود شارژر درون جعبه نیز یکی دیگر از معایب آن است که شما را وادار به خرج پول بیشتری می‌کند.

همچنین شما قادر به استفاده از شارژ بی‌سیم ۱۵ وات و شارژ بی‌سیم معکوس ۹ وات هستید. مورد دوم برای شارژ ایربادهای سری گلکسی بادز یا حتی گلکسی واچ با نهایت سرعت ممکن، کاربرد بسیار زیادی دارد؛ بنابراین اگرچه سامسونگ در زمینه سرعت شارژ اصلاً و ابداً قوی‌ترین بازیگر میدان نیست، اما باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی و شارژدهی دو روزه، آن را مستحق قرارگیری در رتبه اول می‌کند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما