کد خبر 1298935 تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۰ - ۰۰:۱۷ جامعه سبزیجاتی که بعد از پخته شدن ارزش غذایی آنها بیشتر میشود به گزارش مشرق، کانال تلگرامی نورنیوز اینفوگرافی درباره پختن سبزیجات را منتشر کرد. اخبار مرتبط تنها عامل آسیب به سلامت قلب چیست؟ باورتون میشه گشنیز میتونه ۵۰ میلیون قیمت داشته باشه؟ مصرف گوشت با سلامت بهتر روان در ارتباط است تاثیرات زیاد نشستن چیست؟ ۹ روش عمده برای مقابله با افسردگی فصلی شایعترین علائم تشنج چیست؟ پاکسازی کبد و سمزدایی از خون با مصرف زرشک تغذیه نقش پررنگی در ابتلا به زوال عقل دارد برچسبها سلامت میوه و سبزیجات ارزش غذایی سبزیجات