جو بایدن در تلاش است تا با حل بحران در چرخه تامین کالا در آمریکا و مقابله با سودجویان کرونایی به جنگ با تورم در این کشور برود.

به گزارش مشرق به نقل از رویترز، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا، در تلاش است تا با حل بحران در چرخه تامین کالا در این کشور از کاهش شدید محبوبیت خود جلوگیری کند.

تورم در آمریکا هم اکنون به بالاترین میزان خود در ۳۱ سال گذشته رسیده و این مسأله محبوبیت رئیس جمهور دمکرات این کشور را به شدت پایین آورده است.

کاخ سفید می‌گوید: دولت به دنبال مقابله با سودجویان کرونایی است.

کارشناسان می‌گویند: بایدن در موضوع کنترل تورم کار سختی دارد؛ چراکه هیچ چوب جادویی در دست رئیس جمهور نیست که بتواند با آن مشکل تورم را حل کند.

این کارشناسان همچنین می‌گویند: هر چقدر تورم و قیمت‌های بالا بیشتر طول بکشد، کار برای مقابله با آنها سخت‌تر خواهد شد.

کارشناسان می‌گویند: اقداماتی نظیر ۲۴ ساعته کردن فعالیت در بنادر باعث خواهد شد تا کالاهای بیشتری راهی فروشگاه‌ها شوند، اما درعین حال هشدار داده‌اند اختلال موجود در ساختار چرخه تامین کالا در آمریکا ممکن است در سال ۲۰۲۲ نیز ادامه داشته باشد.

ژانت یلن، وزیر خزانه داری آمریکا و بانک مرکزی این کشور البته بارها گفته‌اند که بر این باورند تورم کنونی در اقتصاد آمریکا گذراست.

دولت آمریکا تلاش می‌کند تا با کنترل قیمت بنزین و گوشت و مواد پروتئینی تورم مصرف کننده در این کشور را کنترل کند. به عنوان مثال در حالی که کاخ سفید از همراه شدن گروه اوپک پلاس شامل اعضای اوپک و دیگر تولیدکنندگان نفت نظیر روسیه در بالا بردن عرضه نفت در بازار  جهانی و پایین آوردن قیمت ناامید شده، می‌خواهد با همکاری کشورهای بزرگ مصرف کننده نفت نظیر چین و ژاپن آنها را مجاب به آزادسازی ذخایر استراتژیک نفت خود کرده و قیمت را پایین بیاورند.

در حالی که گفته می‌شد ژاپنی‌ها به آمریکا در این زمینه پاسخ مثبت داده‌اند، اما حالا خبر رسیده که ژاپن و کره جنوبی به عنوان دو واردکننده بزرگ نفت در جهان با این مسأله مخالفت کرده و گفته‌اند افزایش قیمت دلیل کافی برای استفاده از ذخایر نفت استراتژیک آنها نیست.

منبع: فارس