به گزارش مشرق، محمدهادی رادفر اظهار داشت: این کنگره با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته یازدهم و دوازدهم آذر سال جاری به صورت حضوری و مجازی برگزار شد بخش دوم این کنگره نیز در تاریخ هجدهم و نوزدهم آذر صرفاً به صورت مجازی در حال برگزاری است.
بیشتر بخوانید:
مبتلایان به سنگ کلیه چی بخورند؟
وی با اشاره به اینکه این کنگره به صورت برنامه مشترک با همکاری انجمن اندواورولوژی ایران و اروپا برگزار میشود، گفت: سخنرانان سرشناس در این حوزه از ایران و اروپا در کنگره حضور دارند و مباحث و جدیدترین دستاوردها در این حوزه مورد بحث و گفتگو قرار میگیرد
رادفر افزود: مداخلات تشخیصی و کم تهاجمی در سنگهای کلیه، یوروانکولوژی، اورولوژی زنان، ارولوژی زنان، اورولوژی اطفال، ترمیمی و پیوند از جمله مباحث مورد گفتوگو در این کنگره است.
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی درباره تومورهای کلیه اظهار داشت: در حال حاضر با استفاده از درمانهای کم تهاجمی بسته و یا لاپاراسکوپی تومورهای کلیه جراحی میشوند البته در گذشته انجام این جراحی برای تومورهای بزرگ امکان پذیر نبود ولی خوشبختانه با پیشرفت علم امروز این مسئله قابل انجام است.
وی با اشاره به اینکه تومورهای کلیه سومین تومورهای شایع در حوزه اورولوژی پس از تومور پروستات و مثانه محسوب میشوند، گفت: بسیاری از این تومورها در زمانی که کوچک هستند هیچ علائمی از خود نشان نمیدهند و زمانی که بزرگ شوند با علائمی مانند درد و خونریزی در ادرار همراه میشوند.
رادفر گفت: بسیاری از بیماران به صورت اتفاقی هنگام انجام سونوگرافی و آزمایش ادرار متوجه تومورهای کلیه زمانی که کوچک هستند، میشوند و تشخیص به موقع در درمان موفقیت آمیز بیماری بسیار حائز اهمیت است.