کد خبر 131799
تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۳۹۱ - ۱۴:۵۰

مهاجم تیم ملی فوتبال پرتغال گفت: در دیدار مقابل اسپانیا می‌خواستم پنالتی پنجم را بزنم اما قبل از آن شکست خورده بودیم.

به گزارش مشرق و به نقل از فارس، شب گذشته تیم ملی فوتبال اسپانیا و پرتغال در مرحله نیمه نهایی جام ملت‌های اروپا در اوکراین به مصاف هم رفتند که در وقت‌های معمول، این بازی به تساوی بدون گل رسید و در نهایت کار به ضربات پنالتی کشیده شد.
در این ضربات اسپانیایی‌ها موفق عمل کردند و در نهایت با نتیجه 4 بر 2 به پیروزی رسیدند.
پرتغالی‌ها توسط موتینیو و برنو آلوس پنالتی‌های خود را از دست دادند و کریس رونالدو که خود را آماده می‌کرد تا پنالتی پنجم را به ثمر برساند از زدن این ضربه باز ماند.
وی پس از بازی گفت: از این که نتوانستیم به نیمه نهایی برسیم احساس غم و اندوه فراوانی دارم. ضربات پنالتی شانسی است و ما مقابل اسپانیا خوش‌شانس نبودیم.
رونالدو عنوان کرد: می‌خواستم پنالتی پنجم را به ثمر برسانم. و با نظر مربی قرار شد این پنالتی را بزنم اما درنهایت این اتفاق رخ نداد.
مهاجم 3 گله پرتغال خاطرنشان کرد: ما در جمع 4 تیم برتر اروپا قرار گرفتیم و به آنچه بدست آوردیم باید افتخار کنیم. ما ناامید شدیم از این که نتوانستیم به بازی نهایی برسیم. پرتغال استحقاق فینالیست شدن را داشت اما اسپانیا خوش‌شانس‌تر بود.