به گزارش مشرق به نقل از فارس، محمدمهدی فیضی در جلسه تودیع و معارفه سرپرست دانشگاه علمی - کاربردی واحد استانی گلستان اظهار داشت: این دانشگاه 600 رشته مهارتی دارد که با بررسیهای انجام شده به دلیل مهارتی نبودن 100 رشته حذف خواهد شد.
وی افزود: البته با حذف این رشتهها 400 رشته جدید مهارتی متناسب با نیاز استانها در این دانشگاه ارائه خواهد شد.
فیضی با اشاره به اینکه یکی از سیاستهای نظام جامع علمی-کاربردی در سطح کلان این است که هر کارگاه صنعتی تبدیل به یک آموزشگاه شود خاطرنشان کرد: در این راستا دانشگاه به دنبال داشتن استاندارد این مرکز آموزشی نیست و همه فضای کارخانهها و کارگاههای تولیدی و فنی میتواند فضای آموزش محسوب شود.
معاون فرهنگی و اجتماعی و دانشجویی دانشگاه علمی - کاربردی کشور با بیان اینکه ممکن است در این مدل تعداد پذیرش دانشجو محدود باشد ابراز داشت: با شناسایی صنایع قوی در استانها و آموزش افراد به دنبال این هستیم تا در سطح استانها و کارخانهها تحول ایجاد کنیم.
وی تصریح کرد: اقدام دیگری که دانشگاه علمی-کاربردی از آن استقبال خواهد کرد ارتباط در سطح کلان بین دانشگاههای نظری و تئوری است و در آیین نامه توسعه آموزش مهارتی نظام علمی -کاربردی کشور که در سال گذشته به تصویب رسیده این دانشگاه مجاز به تاسیس مرکز علمی -کاربردی در دانشگاههای تئوری است.
فیضی در پایان ایجاد ارتباط با مسئولان، ارائه آموزشهای مهارتی، تحول در هرم تحصیلی، تعیین خط مشی اجرایی، نیاز سنجی مهارتی و... را از جمله وظایف مسئولان نظام علمی-کاربردی در سطح کشور دانست.