*به دنبال انتشار اخباری مبنی بر احتمال رفع حصر از مهدی کروبی، محمد خاتمی اخیرا با همسر وی دیدار داشته است. خاتمی ضمن با اهمیت دانستن انتخابات یازدهم ریاست جمهوری ابراز امیدواری کرده است مواضع کروبی پس از رفع حصر باعث انشقاق در میان اصلاح طلبان نشود.
*شنیده ایم بحث ها و مجادلات گسترده ای میان اعضای کارگزاران سازندگی جهت تعیین کاندیدای ریاست جمهوری یازدهم آغاز شده است. عناصری چون کرباسچی از کاندیداتوری محمد علی نجفی عضو شورای شهر تهران حمایت می کنند و طیف موسوم به کرمانی ها معتقد به کاندیداتوری اسحاق جهانگیری وزیر اسبق صنایع هستند.
*در جلسه اخیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، برخی اعضا با تحلیل زمینه گرانی ها و تورم اخیر معتقد بودند در کنار عواملی چون تحریم و رکود اقتصاد جهانی، نباید از عامل ناکارآمدی و سوءتدبیر برخی مسوولان سیاسی و اقتصادی به سادگی عبور کرد.
*محسن رضایی در جمع اطرافیان خود از قطعی بودن کاندیداتوری اش برای ریاست جمهوری یازدهم سخن گفته است. ستادهای استانی رضایی به زودی راه اندازی و وی اعلام کرده با برنامه ای متفاوت از سال 88 می آید.
*به دنبال مصاحبه مرتضی حیدری با سید حسن نصرالله و بشار اسد، دعوتنامه هایی از سوی صداوسیما برای 300 شخصيت برجسته بينالمللي در حوزههاي سياسي، اقتصادي، نظامي، بينالمللي، ادبي و هنري جهت مصاحبه ارسال شده است که گفته می شود 52 نفر از این شخصیت ها به درخواست مصاحبه پاسخ مثبت داده اند. از افرادی که قرار است در مقابل دوربین صداو سیمای ایران قرار بگیرند می توان به پوتین، کاسترو و محمدمرسی اشاره کرد.
*جریان اصلاح طلب اقدام به راه اندازی اتاق عملیات روانی برای انتخابات ریاست جمهوری کرده است. یکی از تصمیم های گرفته شده در این اتاق, انجام عملیات فریب و انجام مصاحبه های گسترده با رسانه های اصولگرا جهت مشروعیت بخشیدن به حضورشان در صحنه انتخابات بدون کمترین هزینه و عذرخواهی از ادعای تقلب می باشد.
*شنیده ایم 25 نفر از افرادی که در روز 14 خرداد شعارهایی علیه سید حسن خمینی داده اند بازداشت شده اند. این افراد وابستگی حزبی و گروهی به جریان های سیاسی نداشته و بر اساس تحلیل های غلط این اقدام را انجام داده اند.
* گزینه های مستقلی از اصلاح طلبان خود را برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری آماده کرده اند. از محمد رضا عارف، محسن مهر علیزاده، مصطفی کواکبیان و محمد علی رحمانی به عنوان کاندیداهای ریاست جمهوری یازدهم نام برده می شود.
*شنیده ایم محمد خاتمی از موفقیت طرح موسوم به "اجماع ملی" که منتسب به هاشمی رفسنجانی است ابراز نگرانی کرده و گفته است مردم به کاندیداهای این طرح که در آن از ولایتی یا حسن روحانی نام می برند رای نخواهند داد.
*در روزهای اخیر جابجایی های قابل توجهی در بخش های مالی و بازرگانی یک نهاد بزرگ فرهنگی انجام شده و همچنین ادامه خواهد داشت. این جابجایی ها بی ارتباط با احضار برخی مدیران مالی این نهاد به محاکم قضایی نیست. افراد احضار شده با قید وثیقه های سنگین آزاد شده اند.
*شهرداری تهران در سال 86 اقدام به تهیه فیلم های مستندی درباره زندگی و آثار 19 نفر از کارگردانان و بازیگران سینما کرده و در ماه های اخیر در صدد کسب مجوز از وزارت ارشاد برای توزیع این فیلم ها است. برخی مصاحبه های صورت گرفته محتوایی ساختار شکن و ضد دین داشته و افراد انتخاب شده دارای مواضع ضد نظام به ویژه در دوران فتنه هستند.
*براساس گزارش یک نهاد نظارتی، بخش قابل توجه درآمد روزنامه ها و نشریات تجدیدنظر طلب از محل چاپ آگهی مراکز دولتی به ویژه بانک ها ،شرکت های بیمه،صنایع خودرو سازی ، وزارت نفت و شهرداری تهران تامین می شود.
*در میان اعضای مجمع روحانیون و بنیاد باران دو گزینه کمال خرازی و حبیب الله بیطرف برای انتخابات ریاست جمهوری مطرح شده است. خاتمی شانس بیشتری برای پیروزی خرازی قائل است اما برخی افراد مجمع نظیر مجید انصاری معتقد به انتخاب بیطرف هستند. گفته می شود در حال حاضر حمایت از محمد رضا عارف در میان اعضای مجمع کم رنگ شده است.
*به دنبال انتشار اخباری درباره جابجایی احتمالی تعداد دیگری از استانداران در روزهای آینده، یکی از سفرای سابق کشورمان که در انتخابات مجلس نهم رد صلاحیت شده بود، رایزنی هایی را جهت تصدی استانداری تهران آغاز کرده است.
*از حجت الاسلام امرودی مشاور شهردار تهران به عنوان جایگزین محمد هادی ایازی معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهر داری تهران نام می برند. پیش از این محمد جواد شوشتری گزینه احتمالی برای تصدی مسوولیت معاونت اجتماعی فرهنگی شهرداری تهران بود که منتفی شده است.
*اعترافات تروریست های دستگیر شده در ارتباط با ترور دانشمندان هسته ای نشان می دهد اکثر آنان در کازینوهای استانبول و باکو توسط نیروهای موساد به دام افتاده اند.موساد از تمام مراحل فساد این افراد فیلم و تصاویری تهیه کرده تا به عنوان اهرم فشار و باج خواهی از آنها استفاده نمایدو در صورت تمرد آنها را روی شبکه های اجتماعی قرار دهد.
*طرحی با عنوان" مسجد محوری" در دستور کار مجمع تشخیص مصلحت قرار گرفته است. ارزیابی نهادهای فرهنگی نشان می دهد علیرغم صرف هزینه های هنگفت در مراکز فرهنگی ، هیچکدام کارکرد مسجد را در تصفیه روح و روان افراد به ویژه جوانان نداشته اند.
*در حال حاضر 7600 طلبه خواهر و برادر در حوزه های علمیه تهران مشغول به تحصیل هستند که بر اساس تحقیقات صورت پذیرفته ، نیاز به آموزش و تربیت حداقل 50 هزار طلبه و روحانی برای تهران وجود دارد.
*با آغاز ایام تعطیلات تابستان حجم گسترده ای از کلاس های آموزش موسیقی در خانه های فرهنگ و مراکز وابسته به شهرداری تهران شروع به جذب کارآموز کرده اند که بر خلاف سیاست های کلان فرهنگی کشور است.
کد خبر 131970
تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۱ - ۰۰:۴۳
خبرنگاران مشرق در جریان پیگیری های خبری به "زمزمه"ها و "گفته می شود"هایی بر می خورند که ميهمان کردن مخاطبان به این شنیده ها خالی از لطف نیست.