به گزارش مشرق، قاسم جعفری، با اشاره به ویژگیهای برجسته مکتب حاج قاسم بیان کرد: برای تبیین صحیح اشکال مختلف مکتب سردار دلها در گام نخست باید به نقش ترور سردار سلیمانی برای ضربه به راهبرد تمدننگر جمهوری اسلامی توجه کنیم.
غرب در ابتدا انقلاب اسلامی را جدی نمیگرفت
وی با بیان اینکه غرب وقتی با پدیده انقلاب اسلامی روبرو شد در ابتدا خیلی آن را جدی نگرفت، افزود: وقتی انقلاب مشروطه در ایران اتفاق افتاد بهراحتی توانستند آن را به مسیری که خودشان میخواستند، منحرف کنند یا در دوره دیگر، نهضت ملی شدن صنعت نفت را هم مصادره به مطلوب کردند لذا احساسشان این بود که انقلاب اسلامی یک اپیزود دیگری از همین سنخ است و بهراحتی این پرده هم طی خواهد شد.
معاون امور نظارت و هماهنگی در معاونت پارلمانی ریاست جمهوری گفت: شاید هم اینطور فکر میکردند که انقلاب اسلامی در جریان تمدنی که غرب برای خودش فرض کرده مانند ایجاد موج در دریا با یک چوبدستی است یا مانند گرم کردن آب یک استخر بزرگ با نور چراغ و فانوس است؛ آنها اینطور گمان میکردند که در گوشهای از دنیا اتفاقی افتاده و به مرور زمان فراموش میشود اما جلوتر که رفتند متوجه شدند گرفتار یک جنبش غیرقابل انکار هستند.
جعفری بیان کرد: آنها مدتی نیز بر این باور بودند که انقلاب اسلامی موجودی کوچک و دردسر آفرین است که با اندک هزینهای قابل علاج است، کارهایی هم کردند تا به اصطلاح خودشان جلوی حرکات این انقلاب تازه تاسیس در خاورمیانه(غرب آسیا) را بگیرند اما زمانی که اندیشمندان دنیای ماتریالیسم و اومانیسم گستردگی ابعاد آن را دیدند، متوجه شدند که علایم تجدید حیات یک تمدن ریشه دار در حال سر برآوردن است، در اینجا دیگر درنگ را جایز ندانستند و در این مرحله بود که کمر به نابودی آن بستند.
وی تصریح کرد: دشمنان انقلاب کارهای زیادی برای تحقق هدف خود از جمله اختلاف افکنی، جنگ نظامی، رسانهای، نبرد فرهنگی؛ شبیخون فرهنگی، تحریم سیاسی و نهایتا نیز تحریم همه جانبه اقتصادی که به قول خودشان کمرشکن بود و همه چیز را از بین میکرد علیه ایران وضع کردند.
ریشهدارترین بازوان انقلاب اسلامی را ماهیت پیام فکر و اندیشه آن میدانند
معاون امور نظارت و هماهنگی در معاونت پارلمانی ریاست جمهوری با بیان اینکه هر تمدنی بازوان مادی، انسانی، فکری و تکنولوژیکی دارد که این تمدن را به پیش میبرد، کار دشمن شناسایی این بازوان و تلاش برای بریدن آنهاست، گفت: ریشهدارترین بازوان انقلاب اسلامی را ماهیت پیام فکر و اندیشه آن میدانستند و سپاه قدس را هم یکی از بازوان جدی گسترش رویای تمدنی جمهوری اسلامی فرض کردند که آنها هم باورشان بر این بود که این سپاه و این نیرو موفق بوده است.
کارکردهای سپاه قدس در گسترش رویای تمدنی نظام اسلامی
جعفری با تاکید بر اینکه دوست و دشمن بر موفق بودن کارکردهای سپاه قدس در گسترش رویای تمدنی نظام اسلامی صحه میگذارند، عنوان کرد: گرچه اعتراف تلخی است اما چارهای جر باور آن ندارند لذا در این مرحله وارد میدان شدند. در چنین شرایطی دشمن با انگارههای همان استعمار قدیم وارد میدان شد. درقدیم معتقد بودند لشکر بی قرمانده همان لشکر شکست خورده است لذا اینها بر این باور بودند که با زدن فرمانده، لشکر فرو میریزد و به همین دلیل نیز اقدام به حذف فرمانده کردند.
وی توضیح داد: اصولا حذف فیزیکی با توجه به هزینههای سیاسی، اجتماعی و رسانهای بالایی که دارد، زمانی اتفاق میافتد که تیغ سایر اقدامات کندشده باشد و هدف چنان ارزشی داشته باشد که اقدام کننده در عملیات همه این هزینههای سنگین را ترجیح دهد.
معاون امور نظارت و هماهنگی معاونت پارلمانی ریاست جمهوری افزود: دشمن برای ضربه زدن به کشورهای هدف خود، در مواردی نیز عوامل دست آموز خود در منطقه را اجیر کرده و دستور ترور میدهد مانند همین گروهکهای تروریستی که گاهی اوقات از مرزهای غرب و شرق کشور وارد شده و کشتارهایی راه میاندازند.
در ترور سردار دلها همه آبرو و حیثیت ظاهری خود را هزینه کردند
وی بیان کرد: در قضیه ترور سردار دلها، هدف برای دشمن آنقدر کلان و بلند بود که راضی شد، همه آبرو و حیثیت ظاهری خود را هزینه کند و رئیس جمهور مفلوک آمریکا راسا وارد میدان شده و دستور ترور شهید سپهبد سلیمانی را صادر کرد.
جعفری عنوان کرد: همین مسئله را به لحاظ منطقی داریم؛ در افکار عمومی وقتی قصد محک زدن فردی را دارند به حرفهای دشمن او توجه میکنند. وقتی دشمن اعتراف به فضل و بزرگی او کرد، سراغ دوستان او میروند زیرا دوست ممکن است مبالغه کند.
عظمت سردار سلیمانی در دید دشمنانش
معاون امور نظارت و هماهنگی معاونت پارلمانی ریاست جمهوری تاکید کرد: از اوباما رئیس جمهور وقت آمریکا نقل شده من با سردار سلیمانی دشمن هستم ولی آرزو میکنم او را یک بار ببینم. جان کری وزیر امور خارجه این کشور نیز گفته است، آرزو میکنم یک بار با سردار سلیمانی رو در رو صحبت داشته باشم؛ این اظهارات عظمت سردار سلیمانی را نه در دید دوستان بلکه در دید دشمنان نشان میدهد.
آیا دشمن با حذف فیزیکی سردار دلها به اهداف خود رسید
وی با بیان اینکه آیا دشمن با حذف فیزیکی سردار شهید سلیمانی به اهداف خود رسید، تصریح کرد: از دست دادن چنین سرمایه بزرگی حقیقتا برای ما درد آفرین است و شبیه دردی است که امیرالمومنین زمانی که زهرای مرضیه را در خاک میگذاشت، گفت روزگار من دیگر مدام غمگین خواهد بود و شبها را تا صبح از اندوه بیدار خواهم بود.
انقلاب اسلامی، منبع جوششی تمام ناشدنی است
جعفری با بیان اینکه در شهادت و فقدان بزرگمردانی، چون شهید سلیمانی یک ملت، به سوگ تمام ناشدنی ایستادند، گفت: دشمن چند خطای استراتژیک بزرگ را با این جنایت خود مرتکب شد. نخست اینکه اسلام، ایران و انقلاب اسلامی منبع جوشش و پرورنده نیروی انسانی است و اینطور نیست که با رفتن یک فرد، دیگر اهداف فراموش شود. انقلاب اسلامی، منبع جوششی تمام ناشدنی است.
معاون امور نظارت و هماهنگی معاونت پارلمانی ریاست جمهوری اضافه کرد: بنیانگذار کبیر انقلاب در وصیت نامه خود گفته است، اگر امروز خدمتگزاری از بین مردم برود، خدمتگزارانی والا و والاتر در میان آنها هستند. دشمن این را نفهمید که با رفتن انسانی اینگونه اسطورهای، این انقلاب و منبع جوشش تمام شدنی نیست.
شهادت سردار دلها اثرات بسیار والایی گذاشت
وی گفت: نکته مهمی که دشمن با ترور سردار دلها متوجه نشد اینکه گاه فقدان یک شخصیت کاریزما، اسطورهای و اسوه در ادامه سیره و جنبش زندگی او اثرگذارتر است کما اینکه بارزترین نمونه تاریخی بشر در وجود نازنین اباعبدالله قابل مشاهده است. شهادت سردار سلیمانی هم در همین راستا معنا میشود اما نمیتوانیم بگوییم با رفتن او همه چیز تمام شد؛ اتفاقا برعکس شهادت او اثرهای بسیار والایی گذاشت.
گاهی مرگ میتواند اثرگذارتر باشد
جعفری خاطرنشان کرد: وقتی رژیم پهلوی در دهه ۴۰ امام راحل را تهدید میکرد، ایشان میفرمودند، زندگی ما که کاری نکرد امیدوارم مرگ ما به اسلام کمک کند. یا جمله دیگری از ایشان نقل شده که بکشید ما را، ملت ما بیدارتر میشود.این نشان میدهد گاهی مرگ میتواند اثرگذارتر باشد.
امروز سردار سلیمانی در دل همه مردم ایران جای گرفته است
معاون امور نظارت و هماهنگی معاونت پارلمانی ریاست جمهوری تصریح کرد: این یک جمله طلایی است، که امروز سردار سلیمانی در دل همه مردم ایران جای گرفته است و همه مردم ایران احترام قلبی خاصی برای این قهرمان ملی قائل هستند.
سردار دلها نظر کرده اولیاءالله و مورد عنایت حق بود
وی با اشاره به ویژگیهای سردار دلها افزود: همه معترف هستند که آن سردار نظر کرده اولیاء الله و مورد عنایت حق بود و در رهگذر زندگی به لطف حق ساخته شده بود و به فهمی دست یافته بود که خیلیها به آن دست پیدا نکردند.
جعفری گفت: این عشق را خدا به شهید سلیمانی داده بود، این مدرسه عشق با آموختن معنا نمیشود و آموختن میتواند خیلی جزئی باشد مگر اینکه خداوند به آن برکت دهد. در قرآن آمده است شما تقوا پیشه کنید خداوند به علم شما فزونی میبخشد.
مدعیان علم و دانش در مقابل عظمت سردار دلها زانو میزدند
معاون امور نظارت و هماهنگی معاونت پارلمانی ریاست جمهوری با بیان اینکه مکتب عشق است که چنین شاگردانی را تربیت میکند، گفت: مدعیان علم، دانش و نویسندگان در مقابل عظمت سردار شهید سلیمانی زانو میزدند و همچون طفلان نوآموز و سرگشته بودند؛ او به جایی رسیده بود که خیلیها با سالها علم به آن نقطه دست پیدا نمیکنند.
سردار دلها بر سر اصول ایستادگی میکرد
وی بیان کرد: از جمله ویژگیهای عجیبی که سردارسلیمانی داشت و بر آن استمرار سیره داشت، اینکه بر سر اصول ایستادگی میکرد و دچار حواشی مختلف سیاسی و اجتماعی و کورانهایی از این سنخ نمیشد. اصل اسلام و پیروی از مدرسه اهلبیت و وفاداری به وطن، ولایتمداری این شهید را نیز باید در نظر گرفت.
معاون امور نظارت و هماهنگی معاونت پارلمانی ریاست جمهوری تصریح کرد: برخی ناشیانه ایراد میگیرند چرا سردار با برخی از کاراکترهایی که ممکن است مثلا ما خوشمان نیاید، ارتباط میگرفت؟ اتفاقا کسی او را متهم نمیکرد که چون با فردی غیرانقلابی میگردد، تغییر کرده است.
ویژگی مشترک شهیدان چمران، ابوترابی فرد و سردار دلها
جعفری با بیان اینکه اصل پرکاری و تلاش نیز از دیگر خصایص سردار دلها بود، عنوان کرد: یکی از ویژگیهای مشترک شهیدان چمران،ابوترابی فرد و شهید سلیمانی اینکه وقتی به آنها میگفتند استراحت کنید؛ میگفتند حالا وقت استراحت نیست و همه اینها به اعضا و جوارح خود اشاره میکردند که میدانیم از ما خسته شدید.
سردار دلها معتقد به هدف و مقاوم در برابر موانع
معاون امور نظارت و هماهنگی معاونت پارلمانی ریاست جمهوری اضافه کرد: اصل اعتقاد به هدف و مقاومت در برابر موانع که خصیصه مهمی است با همه وجود در شهید سلیمانی تبلور یافته بود. اصل تواضع و ساده زیستی، اصل اقتدار در برابر گردنکشان نیز از دیگر ویژگیهای این شهید بزرگ بود.
وی گفت: این جمله شهید سلیمانی واقعا تاثیر گذار بود که گفت: آقای ترامپ قمارباز ایران نمیخواهد، من برای شما کافی هستم. این شهید در برابر دشمن اینگونه میایستاد و کارهای بزرگی انجام میداد. ۸۰ درصد خاک سوریه دست گروههای تروریستی بود اما این درایت امثال شهید سلیمانی سردار بزرگ و شهید همدانیها بود که سوریه را از کام تروریستها بیرون کشیدند.
ویژگی مهمی که دشمن در وجود سردار دلها شناخته بود؟
جعفری با بیان اینکه اصل احترام به ملت و به ویژه ایثارگران از دیگر خصایص این شهید بود، افزود: سردار دلها با همه ابهت نظامی که داشت در مقابل مردم و به ویژه ایثارگران خانوادههای شهدا و جانبازان بسیار متواضع بود. اصل مراقبت از خود برای سالم بودن از وسوسههای شیطانی هم از مباحث مهمی است که در وجود ایشان موج میزد و این ویژگیهایی بود که دشمن در وجود این سردار شناخته بود.
سردار سلیمانی یک ابر استراتژیست بود که دوست ودشمن به آن معترف هستند
وی افزود: سردار سلیمانی در بعد نظامی یک ژنرال بی نظیر، اسطورهای و یک ابر استراتژیست بود که دوست ودشمن به آن معترف هستند و برنامههایی که او در عراق، سوریه، یمن و افغانستان و دیگر نقاط جهان داشت، حتی قبل از اینکه به سپاه قدس برود در قالب لشکر مخصوصی که در کرمان و مرز با افغانستان بود آنجا هم این ثابت شده بود.
سردار دلها شمع جمع طرفداران مقاومت از هر ملت، دین و نحلهای بود
معاون امور نظارت و هماهنگی معاونت پارلمانی ریاست جمهوری افزود: سردار سلیمانی با همه عظمتی که در بعد نظامی داشت در بعد دیپلماسی و گفتمانی نیز قوی بود. او شمع جمع طرفداران مقاومت از هر ملت، دین و نحلهای بود چراکه همه صداقت، سادگی، وفاداری و سلامت را در وجودش حساس کردند.
شجاعت، تدبیر و نیروسازی از ویژگیهای خاص سردار سلیمانی بود
جعفری اضافه کرد: اصل شجاعت، تدبیر و نیروسازی از ویژگیهای خاص سردار سلیمانی بود و از خصیصههای تاحدودی منحصر به فرد آن بزرگوار است و آن جمله معروف او نیز نام کتاب خودنوشت او شده است: از چیزی نمیترسیدم. همه این خصایص راهی جز حذف فیزیکی، در برابر دشمن نگذاشته بود.
سردار دلها ویژگیهای شخصیتی خود را ناشی از تاسی به رهبر انقلاب میدانست
معاون امور نظارت و هماهنگی معاونت پارلمانی ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: خود او تمام این ویژگیها را ناشی از درس آموختن و تاسی به رهبر معظم انقلاب میدانست لذا باید بدانیم که اگر نظامی، فردی مانند سردار دلها تربیت کرده است، باز هم قادر چنین افرادی تربیت کند.