به گزارش مشرق به نقل از فارس، اساسنامه پیشنهادی سازمان امور دانشجویان در کمیسیون علمی شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی شد و محسن بکائی رئیس کمیسیون علمی و فناوری طی نامهای به شماره 415/91/دش جمعبندی نتایج بررسی را اعلام کرد.
در نامه ارایه شده آمده است " از آنجا که معاون رئیس جمهور به لحاظ سمت بالاتر از وزیر است لذا پیش بینی ریاست هیئت امنا با وزیر خلاف رویه است. سابقه معاونت دانشجویی داشتن برای رئیس سازمان به عنوان شرط آورده شود و از آنجایی که اصل تاسیس این سازمان مصوب مجلس است ارتباط این اساسنامه به نحوی باید به مصوبه مجلس مشخص شود."
همچنین ذکر شده است که با توجه به تصویب تشکیل سازمان امور دانشجویان در شورای عالی اداری و تایید آن توسط معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور، مرجع تصویب اساسنامه پیشنهادی این سازمان مشخص بوده و ورود شورای عالی انقلاب فرهنگی ضروری نیست.
پیش از این شورای عالی اداری در جلسه 140 خود در شهریور سال 89 ایجاد سازمان اموردانشجویان از ادغام معاونت دانشجویی وزارت علوم، صندوق رفاه دانشجویان و پژوهشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی را تصویب کرد که بر اساس شواهد موجود ادغام صندوق رفاه دانشجویان در این سازمان به طور کامل محقق نشده است.
در این مصوبه، وزارتخانههای علوم، اموراقتصاد و دارایی، معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور و معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور موظف شدهاند با همکاری یکدیگر نسبت به تشکیل سازمان اموردانشجویان اقدام کنند.
با وجودی که به نظر میرسد هنوز اساسنامه سازمان اموردانشجویان به سرانجام خود نرسیده است در بند 54 قانون بودجه سال 91 به سازمان اموردانشجویان اجازه داده شده است درآمد حاصل از خرید تعهدات آموزش رایگان، خرید تعهدات مستنکفین بورس و ارزبگیر با هزینه شخصی و جریمههای آن، تعرفههای مصوب برای ارزشیابی مدارک تحصیلی دانش آموختگان خارج از کشور، هزینههای ثبتنام برگزاری امتحان زبان خارجی داوطلبان برای اعزام به خارج از کشور، اخذ هزینههای ثبتنام در سامانههای مختلف، فروش انتشارات و هدفمند کردن تسهیلات ارائه شده سازمان به مشتریان، را به عنوان درآمد اختصاصی خود به حساب درآمد اختصاصی موضوع ردیف 140103 جدول شماره 5 این قانون واریز کند.
اساسنامه پیشنهادی سازمان امور دانشجویان در شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی و ایراداتی برای بهبود آن ارایه شد.