کد خبر 1323253
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۸

متخصصان می‌گویند بدن انسان بعد از رژیم گرفتن دچار تغییراتی می‌شود و حجم توده‌های چربی کاهش می‌یابد، ولی سلول‌های چربی از بین نمی‌رود.

به گزارش مشرق، کم‌تحرکی و خوردن مواد غذایی چرب و پرکالری موجب انباشته شدن توده‌های چربی در بدن و چاقی مفرط می‌شود. چاقی خطرات زیادی برای بدن داشته و طبق بررسی‌های پزشکان انباشته شدن چربی در بدن زمینه‌ساز بسیاری از بیماری‌ها است.

بیشتر بخوانید:

چند ترفند ساده برای رهایی از شر چربی‌های شکم

تحقیقات متخصصان در مراکز علمی معتبر دنیا نشان داده است تعداد تقریبی سلول‌های چربی در بدن انسان ثابت است و با وجود کاهش حجم چربی‌ها در قسمت‌های مختلف بدن پس از رژیم گرفتن تعداد این سلول‌ها کمتر نمی‌شود. در واقع رژیم گرفتن سبب لاغر شدن می‌شود، ولی سلول‌های چربی موجود در بدن بین نمی‌رود. وقتی پس از مدتی رژیم غذایی فرد تغییر می‌کند و حجم غذای روزانه افزایش می‌یابد سلول‌های چربی دوباره نوسازی شده و فرد به سرعت چاق می‌شود.

البته وجود حجم متناسبی از چربی در بدن انسان نه تنها مضر نیست بلکه ضروری است، زیرا چربی‌ها غنی‌ترین منبع انرژی بدن هستند و هر یک گرم چربی در حدود ۹ کیلوکالری انرژی تولید می‌کند. همچنین ویتامین‌های A، D، E و K محلول در چربی هستند.

منبع: میزان