کد خبر 1332
تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۳۸۹ - ۰۰:۲۴

عضو مرکزيت حزب مشارکت ضمن دفاع از بي طرفي بي بي سي و قابل اعتماد بودن رسانه دولتي انگليس، مدعي شد در اثر «غفلت» بي بي سي و پخش بخش هايي از مصاحبه وي، صدا و سيما از اين مصاحبه سوءاستفاده کرده و در واقع روي پاس بي بي سي آبشار زده است.

به گزارش مشرق، کيهان در ستون خبر ويژه امروز خود آورد: به تازگي حزب مشارکت در بيانيه اي وقيحانه، به توجيه جنايت عناصر مزدور گروهک ريگي پرداخت و تلاش کرد اين جنايت سازمان يافته از خارج را به تبعيض در سيستان و بلوچستان نسبت دهد. در راستاي همسويي خيانت آلود حزب مشارکت و سرويس اطلاعاتي انگليس، BBC به مصاحبه با علي شکوري راد پرداخت و متن را منتشر کرد.
بقيه ماجرا را از زبان شکوري راد بخوانيد که لحن قابل تاملي دارد: «برخي دوستان دلسوز پس از مصاحبه من با بي بي سي و جوسازي صدا و سيما انتقاد کردند که نمي بايست آن مصاحبه را انجام مي دادم. اما مي گويند منظور انتقادي شما در چنين مورد حساسي درست فهميده نمي شود و با هوچي گراني مثل کيهان و صدا و سيما از آن آتوي تبليغاتي مي گيرند. در شرايط امنيتي فعلي و نقش انحصاري صدا و سيما و فقدان يک رسانه فراگير موجب شده بعضا فرصت مصاحبه با بي بي سي از دست داده نشود. فرق اين رسانه با ديگر رسانه ها در عملکرد کاملا حرفه اي آن است به اين معني که اين رسانه اگر چه فاقد موضع سياسي نيست اما خود کمتر به موضع گيري مي پردازد و تلاش مي کند نظرات مختلف را انعکاس داده و از خلال انعکاس نظرات آنها اهداف خود را تامين نمايد. همچنين تلاش مي کند استقلال خبر را از تحليل آن رعايت کند که همين امر موجب ايجاد اعتماد در مخاطب مي شود. گويندگان و خبرنگاران تلويزيون بي بي سي اغلب در دوران اصلاحات در داخل کشور فعاليت روزنامه نگاري داشته اند و نوعا پس از بسته شدن فضاي روزنامه نگاري جلاي وطن کرده و جذب رسانه بي بي سي شده اند. آشنايي هاي سابق آنها با نيروهاي سياسي داخل کشور نيز بي تاثير در اعتمادسازي هاي اين رسانه نبوده است... تلويزيون بي بي سي پس از پخش مستقيم مصاحبه من، يک بار ديگر متن کامل آن را پخش کرد ولي در بخش هاي بعدي خبر به طور مکرر خلاصه اي از آن را پخش کرد که عمدتا بخش انتقاد از رفتار حاکميت را در بر مي گرفت. صدا و سيما و بخصوص برنامه تخريبي بيست و سي آن که مترصد بهانه هستند بر روي پاس بي بي سي آبشار کوبيده و اتهاماتي را که خود بيش از همه شايسته آن هستند نصيب من کردند. آنها در اين مورد از پاس از روي غفلت بي بي سي استفاده کرده اند.»
حسن ظن کامل اين عنصر مرکزيت حزب مشارکت به بي بي سي در حالي است که اين شبکه رسما از سوي وزارت خارجه و سرويس جاسوسي انگلستان (MI6) مديريت مي شود و سابقه همکاري در کودتاي 28 مرداد 32 را در کارنامه خود دارد. برخي از مقامات وزارت ارشاد خاتمي به همراه شماري از همکاران روزنامه هاي زنجيره اي هم اينک در BBC فعاليت مي کنند. شبکه بي بي سي در آشوب هاي خياباني سال گذشته در تماس و ارتباط کامل با ستاد موسوي و برخي از افراطيون حزب مشارکت و سازمان مجاهدين بود و به عنوان ايستگاه رسانه اي منافقين جديد در خارج از کشور عمل مي کرد.
زهرا رهنورد همسر موسوي در اوج التهابات سال گذشته به واسطه مصاحبه با بي بي سي مدعي تقلب در کشور شد. او مدعي بود چون موسوي آذري و داماد لرستان است، معني ندارد، مردم در اين مناطق به وي راي نداده باشند!