معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: دولت علیرغم اینکه مذاکره برای لغو تحریم‌ها را با قوت و منطقی ادامه می دهد؛ اما همه مسائل کشور را مانند دولت قبل به مذاکرات گره نمی‌زند و اقتصاد کشور را شرطی نمی‌کند.

به گزارش مشرق، سیدمحمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور در مراسمی که به مناسبت گرامی‌داشت دهه فجر برگزار شد، با اشاره به پیروزی انقلاب اسلامی گفت: انقلاب اسلامی خارج از اراده دو قدرت جهانی شرق و غرب تحقق یافت، در حالیکه هیچکدام از این دو ابرقدرت تمایل به پیروزی انقلاب اسلامی نداشتند و نمی خواستند که انقلابی به تعبیر فوکویاما «با نام خدا» به نتیجه برسد و احیاگر دین و معنویت در عصر غلبه مادی‌گرایی و انزوای دین شود.

معاون پارلمانی رئیس جمهور بیان کرد: علی‌رغم مخالفت آنان و در کمال ناباوری جهانیان، انقلاب ملت ایران به زعامت امام خمینی بساط حکومت وابسته و مزدور آمریکا را برچید و در واقع این اراده الهی بود که تحقق پیدا کرد و نظام اسلامی مستقر و تاکنون با وجود همه دشمنی‌ها و خصومتها استمرار یافته است و روز به روز بر اقتدارش افزوده شده است.

حسینی تاکید کرد: قیام ها و جنبش های متعددی در دنیا به وقوع پیوسته، در ایران هم جنبش مشروطه و نهضت ملی شدن نفت رخ داده است اما غالبا دوام نداشتند و شکست خوردند یا از آرمان‌ها، شعارها و اهداف خود فاصله گرفتند، ولی انقلاب اسلامی به مدد الهی و مشارکت و بینش مردمی و هدایت رهبری ماندگار شد.

وی گفت: بعضی‌ کارآمدی اصل نظام اسلامی را زیر  سوال می برند، در حالیکه این نظام ۴۳ سال با عزت و اقتدار در مقابل تند بادها و  طوفان حوادث، تهدیدها، جنگ نظامی، اطلاعاتی، سایبری، فرهنگی و جنگ اقتصادی راست قامت به راه روشن خود ادامه داده که این خود دلیل کارآمدی و موفقیت است.

حسینی تاکید کرد: البته در مقاطع مختلف برخی کاستی ها و ضعف های مدیریتی داشته‌ایم که امیدواریم در دولت مردمی و انقلابی آقای رئیسی بتوانیم جبران مافات کنیم.

وی با اشاره به سخنان رهبر انقلاب که فرموند: «اگر مدیران و مسئولان همراهی می کردند ما امروز شرایط بهتری داشتیم»، افزود: برای نمونه اگر ساخت مسکن که در دولت دهم آغاز شد استمرار پیدا می کرد و یا پروژه‌های دیگری که آغاز شده بود ادامه پیدا می کرد امروز اوضاع مسکن و اوضاع اقتصادی و معیشتی مردم به مراتب بهتر بود.

حسینی تاکید کرد: متاسفانه در ۸ سال گذشته رکود و رخوت بر فعالیت‌های عمرانی و سازندگی کشور حاکم شد و یکی پس از دیگری واحدهای تولیدی تعطیل شدند و اتفاقات ناخوشایندی در کشور رخ داد.

معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به توانایی های دفاعی کشور خاطرنشان کرد: از نظر قدرت نظامی  به مرحله‌ای رسیدیم که دشمن می داند نه تنها قدرت دفاعی و بازدارندگی داریم بلکه اگر اقتضا کند می توانیم پایگاههای دشمن را هدف قرار دهیم، لذا نگران ضربه پذیری خودشان هستند.

وی ادامه داد: البته در بخش تولید و اقتصاد کاستی ها و ضعف هایی داریم که امیدواریم در این مقطع دولت، مجلس، دستگاه قضایی و نهادهای انقلاب همه در کنار هم خدمت تمام عیار و بدون منت به مردم را وظیفه خود بدانند.

حسینی تاکید کرد: همین که قرار است ۴ میلیون مسکن در کشور ساخته شود اتفاق بزرگی است که پیامدهای مثبتی به مراه دارد و وزارت راه و شهرسازی در خط مقدم ساخت ۴ میلیون مسکن ملی است.

معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به تعاملات دولت با همسایگان و کشورهای منطقه و همچنین چین و روسیه برای رونق مبادلات تجاری، فروش نفت و صدور محصولات غیر نفتی و تامین نیازهای کشور اظهار کرد: سرمایه‌گذارانی از دیگر کشورها و نیز ایرانیان داخل و خارج از کشور آماده سرمایه گذاری در طرحهای بزرگ همچون ساخت مسکن، راه آهن و صنایع هستند که این همکاری‌ها در خنثی سازی آثار تحریم و رونق اقتصادی نقش مهمی ایفا می کند.

وی در ادامه این مراسم و در جمع مدیران و کارکنان بانکی افزود: حوزه مسکن یک جزیره نیست بلکه با بخش‌های گوناگون کشور ارتباط دارد و فعال شدن صنعت مسکن، چرخ دیگر بخشها را هم به حرکت می‌آورد، اگر مقام معظم رهبری در سخنرانی خود از افسران و رزمندگان جهاد مقدس در جنگ اقتصادی نام بردند بی شک کارگزاران نظام مالی و پولی کشور هم در شمار آنها هستند.

حسینی خاطرنشان کرد: در بیانیه گام  دوم رهبر انقلاب فرمودند که جوانان تاریخ معاصر را خوب بدانند تا بدخواهان نتوانند جای خادم و خائن و نیز شهید و جلاد را تغییر دهند. این که حوادث تاریخ معاصر و ۴۳ سال گذشته را به درستی تبیین کنیم، تاثیر به سزایی در روشنگری و ارتقای بینش نسل جوان دارد عزیزانی که در حال و هوای بهمن ۵۷ تنفس نکرده اند.

وی گفت: خوشبختانه شاهد عزم جزم دولت در خدمت همه جانبه به مردم هستیم و به یاری خداوند دیگر مطالبات رهبری که زبان گویای خواسته‌های به حق مردم است بر زمین نخواهد ماند، برای نمونه روز گذشته پس از بیانات رهبر حکیم انقلاب در جمع صنعت‌گران بلافاصله در جلسه دولت در این خصوص بحث شد و مقرر شد نقشه راهبردی صنعتی و ارتقا تولید داخل با تعیین زمان بندی تدوین شود و وظایف دستگاهها به تفکیک معلوم شود.

وی ادامه داد: متاسفانه در گذشته مواردی بود که به رغم آشکار بودن دیدگاه رهبری، رئیس دولت به گونه‌ای دیگر سخن می گفت و در نتیجه سیاستهای راهبردی نظام از جمله اقتصاد مقاومتی معطل می ماند.

حسینی افزود: این دولت پای بند بند اجرا کردن فرامین رهبری است و سخنی نمی‌گوید مگر اینکه با جدیت آن را دنبال کند، مثلا وقتی رئیسی در گیلان اعلام می‌کند دستگاههای اجرایی باید ساحل را تا ۶۰ متر آزاد کنند، بلافاصله اقدامات شروع می شود و مردم شیرینی یکی بودن قول و فعل را مشاهده می کنند و امیدشان به بهبود شرایط کشور افزون می شود.

حسینی تاکید کرد: این عزم و اراده و عرضه پیش‌برد کارها بسیار مهم است و آثار بسیار خوبی در جامعه دارد.

وی گفت: همه‌ ما باید خدمت‌گذار مردم باشیم؛ امام خمینی رضوان الله تعالی علیه با آن مقام، جایگاه و عظمتی که داشت می‌گفت به من خدمتگزار بگویید بهتر است تا اینکه رهبر بگویید. این روحیه در مدیران نیز باید وجود داشته باشد. در این دولت انشاءالله دیگر بحث تعارض منافع را نخواهیم داشت و مدیران دنبال منافع شخصی نخواهند بود.

وی تاکید کرد: اگر افراد بخواهند در بخش خصوصی فعالیت کنند، می توانند از دولت جدا و به تجارت و دیگر فعالیتهای اقتصادی بپردازند اما اگر بخواهند در بخش دولتی فعالیت کنند، و همزمان در پی کسب درآمد و رانت و سوال استفاده از موقعیت برای خود و اقوام و اعوان باشد، در این دولت جایگاهی ندارند، دولت مردمی و انقلابی، مدیرانی با روحیه جهادی می طلبد که زندگی خود را وقف خدمت صادقانه به مردم کند.

حسینی تاکید کرد: همگرایی در دولت و مجلس در اجرای رهنمودهای رهبری، نتایج بسیار خوبی برای مردم خواهد داشت و دیگر سوژه‌ای مثل حاکمیت دوگانه مطرح نمی‌شود.

وی افزود: دستگاه دیپلماسی کشور در پنج ماه گذشته در توسعه روابط با کشورهای منطقه به خوبی عمل کرده است. از جمله نتایج این تحرک، سفر رئیسی به روسیه بود که علی رغم حواشی کاذب ایجاد شده پیرامون آن، نتایج ارزنده بهمراه داشت. سیاست خارجی دولت سیاست متوازن بر اساس تعامل با کشورهای مختلف و مبتنی بر عزت برای حصول منافع ملی است.

معاون پارلمانی رئیس جمهور افزود: درحال حاضر هم نفت ما و هم محصولات غیر نفتی به خوبی به فروش می‌رسد، ادامه این روند می‌تواند آثار تحریم‌ها را به شکل قابل توجهی کاهش دهد البته در کنار این تعاملات، مذاکره در خصوص لغو تحریم‌ها را هم با قوت و منطقی ادامه می دهیم، اما  تمام مسائل کشور را مثل دولت قبل به مذاکرات گره نمی‌زنیم و اقتصاد کشور را شرطی نمی‌کنیم.

حسینی ادامه داد: عده‌ای در حال تلاش هستند تا بر فعالیت‌های سازنده رئیس‌جمهور و مدیران خدشه وارد کنند و به فضاسازی نقاط قوت دولت را نقاط ضعف جلوه دهند و امید مردم را به یأس مبدل سازند تا به اهداف جناحی و سیاسی خود دست یابند.

معاون رئیس جمهور اظهار داشت: این جریان ها و افراد هنری جز تحریف و وارونه نمایی اقدامات مفید ندارند، البته دولت بدون توجه به این حاشیه سازی های کاذب، میدان خدمت به مردم را ترک نمی کند و می کوشد تا برنامه های اعلام شده را یکی بعد از دیگری عملیاتی سازد.

منبع: فارس