کد خبر 134549
تاریخ انتشار: ۱۸ تیر ۱۳۹۱ - ۱۳:۳۷

نخستین دوره تربیت و آموزش راوی ارزش‌های دفاع‌مقدس در دانشکده تربیت پاسداری دانشگاه امام حسین(ع) برگزار شد.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، نخستین دوره تربیت و آموزش راوی ارزش‌های دفاع‌مقدس صبح امروز در دانشکده تربیت پاسداری دانشگاه امام حسین(ع) برگزار شد.

در این مراسم سردار پیری رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس گفت: اولین راوی در طول تاریخ پس از «جنگ احد» و شهادت حضرت حمزه سیدالشهدا (ع)، حضرت محمد(ص) است. بعد از آن هم حضرت زینب (س) حادثه کربلا را روایت کرد.

وی افزود: دفاع مقدس نیز یکی از اینگونه حوادث تاریخی و ارزشی به حساب می‌آید و بزرگترین مسئولیت راویان انتقال وقایع به نسل آینده و رفع شبهات این بخش ازتاریخ کشورمان است.

پیری درباره برنامه‌های پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس نیز تصریح کرد: این پژوهشگاه قصد دارد تا سال‌های سال بحث روایت هشت سال جنگ تحمیلی را با رویکرد علمی، منطقی و نهادینه شده به نسل‌های آینده منتقل کند و برای محقق شدن این مهم طی هماهنگی‌هایی با وزارت علوم و دانشگاه جامع علمی کاربردی به دنبال آن هستیم تا دوره کارشناسی تربیت راوی هشت سال دفاع مقدس را پایه‌ریزی کنیم.

رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس در عین حال گفت: تاکنون حدود 4 میلیون نفر را با عنوان راوی هشت سال دفاع مقدس آموزش داده‌ایم.

وی در بخشی دیگر از سخنانش تاکید کرد: برای جلوگیری از صنفی‌نگری و سازمان‌نگری، دوره آموزش راویان را به صورت مشترک با حضور راویانی از ارتش، سپاه، بسیج و بازنشستگان این ارگان‌ها که در جنگ تحمیلی حضور داشتند، برگزار می‌کنیم. همچنین یکی دیگر از هدف‌های ما برای مشترک برگزار شدن این دوره، برقراری انسجام، هماهنگی و وحدت کلمه بین نیروهای مسلح است.

پیری خاطرنشان کرد: در دوره بعدی نیز در نظر داریم که از راویان ناجا و جهاد سازندگی نیز بهره‌مند شویم. عمده استادان این راویان از فرماندهانی هستند که در دوران هشت سال جنگ تحمیلی مسئولیتی را بر عهده داشته‌اند.

وی در پایان سخنانش تاکید کرد: از ورود اساتیدی که دارای خطی غیر از ولایت هستند به شدت جلوگیری خواهیم کرد. کسی که در خط امام خامنه‌ای است و ولایت فقیه را قبول دارد در خدمتش خواهیم بود.

در بخشی دیگر این مراسم، سردار حق‌طلب رئیس سازمان حفظ و نشر آثار دفاع مقدس سپاه با ارائه چند آمار یادآور شد: تاکنون 270 استاد راوی از سراسر کشور آموزش روایتگری دیده‌اند. همچنین 10000 راوی در دو سال گذشته تربیت شده‌اند که پرونده دارند. 5000 نفر از راویان نیز در سال گذشته کارت روایتگری دریافت کرده‌اند.

حق‌طلب اظهار داشت: راویان تکلیف ندارند که اشک مردم را دربیاورند و احساسات آن‌ها را تحریک کنند بلکه بیان واقعیات هشت سال دفاع مقدس هدف اصلی روایتگران است. همچنین راویان نیز در پیشگاه حق و خون شهدا نیز سوگند یاد کرده‌اند که مطالب خلاف واقع را بازگو نکنند تا ناهنجاری‌ها و مطالب غیرواقعی درباره جنگ کاهش یابد.