معاون امور بین الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران، تاکید کرد: تعیین گزارشگر ویژه حقوق بشر برای ایران بر اساس انگیزه سیاسی تعداد معدودی از کشورها است.

به گزارش مشرق، کاظم غریب آبادی، در حاشیه نشست ۴۹ شورای حقوق بشر در ژنو، با خانم میشل باشلت کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد دیدار و گفتگو نمود.

در این دیدار، غریب آبادی ضمن تاکید بر اراده جمهوری اسلامی ایران برای ارتقای حقوق بشر که منبعث از قانون اساسی کشور و موازین دینی می‌باشد، تاکید نمود که دولت جدید و قوه قضائیه اقدامات عملی و عینی مشخصی برای ارتقای حقوق بشر انجام داده و در دستورکار دارند و مصمم به پیشبرد آن‌ها هستند.

بیشتر بخوانید:

رهیافت استفاده سیاسی و ابزاری از حقوق بشر را باید رها کرد

وی مکانیسم بررسی دوره‌ای حقوق بشر کشورها تحت عنوان یو پی آر را بهترین روش برای ارتقای حقوق بشر کشورها دانست که بر اساس آن، ایران علاوه بر ارایه گزارش خود در اجرای توصیه‌های حقوق بشری در سال ۲۰۲۰، اخیرا گزارش میاندوره‌ای نیز در مورد پیشرفت‌های حقوق بشری ظرف یک سال و نیم گذشته تهیه کرده است که به نشست جاری شورای حقوق بشر ارائه خواهد نمود.

دبیر ستاد حقوق بشر به تعیین گزارشگر ویژه کشوری که بر اساس منویات سیاسی برخی کشورها به عنوان ابزار فشار سیاسی تعیین می‌شود نیز اشاره کرد و گفت: گزارشگر تعیین شده برای ایران با گزارشات غیر واقعی خود، عملا تبدیل به ابزاری سیاسی شده است و فراتر از تمامی قواعد حاکم بر کار گزارشگران حقوق بشر، وارد حیطه‌هایی شده است که اساسا با وظایف وی مغایرت دارد.

غریب آبادی در ادامه گفت: گزارشگر ویژه تبدیل به کانال انتشار اطلاعات غلط گروه‌های تروریستی شده است که دستشان به خون ملت ایران آلوده است. این گروه تروریستی اکنون در پایتخت‌های همان‌هایی که بانی قطعنامه تعیین گزارشگر هستند، آزادانه در رفت و آمد هستند و علیه ملت ایران فعالیت می‌کنند.

دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان در این دیدار، طومار حاوی ۱۲۰۰۰ امضای مردمی آسیب دیده از اقدامات تروریستی منافقین علیه اعضای این گروهک تروریستی و اقدامات آن‌ها را به کمیسر عالی حقوق بشر ارائه نمود و از وی خواست تا به جدیت به آن رسیدگی کند. غریب آبادی تاکید کرد این گروهک بیش از ۱۲۰۰۰ مردم بی گناه را در ایران ترور کرده و همچنان ماهیت تروریستی خود را حفظ کرده است، اما متاسفانه آزادانه در اروپا و آمریکا تردد می‌کنند و عملیات‌های تروریستی خود را برنامه ریزی و هدایت می‌کنند.

منبع: میزان