کد خبر 135291
تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۳۹۱ - ۱۵:۰۲

در سایه هجمه سنگینی كه این روزها مخالفان 'حزب الله' علیه سلاح مقاومت اسلامی به راه انداخته اند، مرزنشینان جنوب لبنان كه در فاصله ای نزدیك با شهرك ها و پایگاه های نظامی رژیم صهیونیستی قرار گرفته اند، نسبت به این مساله نظری متفاوت دارند.

به گزارش مشرق به نقل از ایرنا، همراه با افزایش فشارهای جریان های سیاسی خاص كه خواستار خلع سلاح حزب الله لبنان هستند، ساكنان مناطق جنوبی این كشور یك سوال اساسی را مطرح می كنند كه اگر مقاومت اسلامی سلاح خود را بر زمین بگذارد، در صورت تجاوز مجدد نظامیان رژیم صهیونیستی چه نیرویی از آنان محافظت خواهد كرد .

مرزنشینان جنوب لبنان به خوبی ارزش سلاح حزب الله را درك می كنند و خطر خلع سلاح مقاومت را برای امنیت لبنان می دانند، چرا كه آنها پس از جنگ 33 روزه 2006 هزاران واحد مسكونی را در فاصله چند متری مرز لبنان با فلسطین اشغالی اخداث كرده اند.

'هرتسی هلفی' فرمانده یگان 'الجلیل' در ارتش رژیم صهیونیستی اخیرا تهدید كرده كه در جنگ جدید علیه لبنان، ارتش (رژیم) اسرائیل با تمام قدرت، به خاك لبنان وارد شده و این اقدام با نابودی بسیاری از روستاهای مرزی این كشور همراه می شود.

'محمد صولی' یكی از اهالی منطقه 'الطیبه' جنوب لبنان در این خصوص می گوید: وقتی كه برخی مزدوران بیگانه در خصوص خلع سلاح مقاومت سخن می گویند، ذهن من به سال 1982 میلادی می رود؛ زمانی كه رژیم اسراییل وارد جنوب لبنان شد و بسیاری از اهالی جنوب به 'صیدا' و 'بیروت' گریختند تا از وحشیگریهای ارتش صهیونیستی در امان بمانند.

وی افزود: برای كسانیكه صدای تانك های ارتش صهیونیستی ؛ تخریب خانه ها و فریاد مادران و كودكان را از یاد نبرده، درك این مساله كه برخی از گروههای لبنانی خواستار خلع سلاح مقاومت هستند، بسیار سخت است.

محمد با اشاره به اینكه آن زمان كودكی بیش نبوده و همیشه این سوال را می پرسیده كه چرا ارتش و سلاحی نیست كه از او حمایت كند، گفت : سال ها گذشت تا جنوب لبنان آزاد شد و مردم به خانه و كاشانه خود بازگشتند و ویرانیها را ساختند.

هزاران واحد مسكونی و تجاری در نوار مرزی لبنان با فلسطین اشغالی در مناطق 'العدیسه' ، 'مركبا'، 'میس الجبل'، 'بلیدا'، 'عیترون' و 'مارون الراس' پس از آزادی جنوب لبنان در سال 2000 و اتمام جنگ 33 روزه سال 2006 ساخته شده است .

تعدادی از واحدهای ساخته شده در جنوب لبنان مقابل شهرك صهیونیست نشین 'كفرجلعادی' قرار دارند كه تهدیدی همیشگی برای لبنانیها محسوب می شود.

'خلیل رمال' كه ساكن مرجعیون است؛ می گوید: برخی گروههای لبنانی زیر سایه امنیتی كه حاصل تلاش حزب الله است؛ اكنون علیه سلاح مقاومت شعار می دهند.

'حسین اشقر' كه در منطقه مابین 'مركبا' و 'حولا' ساكن است نیز گفت : پس از آزادی جنوب لبنان بیش از 600 خانه ساخته شده و پس از جنگ 33 روزه نیز ساخت و ساز در این ناحیه ادامه یافته و تحركات اقتصادی كنونی تنها ناشی از امنیتی می باشد كه سلاح مقاومت ایجاد كرده است .

'شكری قاسم' كه در فاصله چند متری پایگاه 'العباد' رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان زندگی می كند، می گوید: این منطقه در فاصله بسیار نزدیك با سنگرهای سربازان صهیونیستی قرار دارد. برخی گروهها كه با سلاح مقاومت مخالفت می كنند ؛ عامل نگرانی ساكنان منطقه شده اند زیرا آنان توجهی به امنیت ساكنان جنوب لبنان ندارند .

'احمد عطوی' از دیگر ساكنان جنوب لبنان با ابراز شگفتی از اینكه آنهایی كه خواستار خلع سلاح مقاومت هستند ؛ نمی دانند كه در صورت اشغال مجدد لبنان توسط صهیونیست ها بر سر كار و مسوولیت خود باقی نخواهند ماند، گفت: خلع سلاح حزب الله یعنی از میان بردن 30 سال جهاد و مقاومت و نمی دانم كه اشخاصی همچون 'احمد الاسیر' كه از شیوخ 'سلفی' است از تاریخ جنگ با رژیم اسراییل و دلایل آن اطلاع كافی دارد یا خیر.

وی تحقق خواسته شیخ اسیر و دیگر مخالفان حزب الله را در خصوص خلع سلاح مقاومت محال دانست و افزود: این افراد باید بدانند كه ساكنان جنوب لبنان تنها به دلیل اعتماد به قدرت سلاح مقاومت در منطقه ساكن شده اند و از آنان حمایت می كنیم .