کد خبر 1353301
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۲:۱۴

انسیه خزعلی معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده با عبدالله شهید رئیس مجمع عمومی سازمان ملل در حاشیه شصت و ششمین نشست کمیسیون مقام زن در مقر سازمان ملل متحد در نیویورک دیدار و گفت و گو کرد .

به گزارش مشرق، عبدالله شهید رئیس مجمع عمومی سازمان ملل  روز پنجشنبه به وقت محلی اظهار داشت: از دیدار با خانم انسیه خزعلی، معاون رئیس جمهوری ایران  در امور زنان و خانواده خوشحال شدم.

رئیس مجمع عمومی سازمان ملل افزود که معاون رئیس جمهوری ایران به وی در خصوص ابتکارات ایران در ارائه بیمه درمانی برای زنان و تمرکز بر جوانان توضیح داد و بر نیاز به توانمندسازی زنان و ایفای نقش های رهبری از سوی زنان  تأکید شد.

عبدالله شهید بر حمایت بیشتر از زنان و فراهم کردن امکان رشد و توسعه برای انان تاکید کرد.

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده نیز با تاکید بر بیمه سلامت زنان روستایی و سرپرست خانوار اظهار داشت که ما پیگیر تامین سایر بیمه های اجتماعی برای زنان سرپرست خانوار هستیم.

به گزارش ایرنا، شصت و ششمین دور از نشست های سالیانه کمیسیون مقام زن بعد از دو سال وقفه به دلیل شیوع کرونا از روز دوشنبه  ۱۴ مارس (۲۲ اسفندماه ۱۴۰۰) در مقر سازمان ملل متحد در نیویورک برگزار شده است.

این نشست که  تا ۲۵ مارس ۲۰۲۲ (۵ فروردین ۱۴۰۱ ) ادامه خواهد داشت با حضور رهبران و مقامات عالی رتبه حوزه زنان کشورها برگزار شده است.

نشست امسال کمیسیون مقام زن با عنوان «دستیابی به برابری جنسیتی و توانمندسازی همه زنان و دختران در زمینه تغییر اقلیم سیاست ها و برنامه های کاهش خطرات زیست محیطی و بلایا » برگزار می شود.

کمیسیون مقام زن یکی از اولین نهادهای بین‌المللی است که ذیل شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد به منظور تصمیم گیری و سیاستگذاری برای بهبود شرایط زنان در جای جای دنیا ایجاد شده است.

این کمیسیون اصلی ترین رکن بین‌المللی است که در خصوص کلیه مسائل مرتبط با زنان، پیشنهادات و گزارش های خود را به دبیرکل سازمان ملل متحد، ارائه کرده و در موارد ضروری برای جلوگیری یا کاستن از موارد نقض حقوق زنان اقدامات فوری صورت می دهد.

در انتخابات اخیر این کمیسیون، با وجود همه کارشکنی‌ها، شاهد موفقیت چشمگیر کشورمان در کسب ۴۳ رای از ۵۴ رای کشورهای عضو شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد بودیم. عضویت رسمی جمهوری اسلامی ایران در این نهاد تاثیرگذار ملل متحد، از سال جاری آغاز شده و تا  ۴سال ادامه خواهد داشت. این دستاورد بزرگ فرصت مغتنمی در اختیار جمهوری اسلامی ایران قرار داد تا به شکل پویا، مواضع برحق نظام در مسئله زن و خانواده را در مجامع جهانی مطرح کند .

منبع: ایرنا