به گزارش مشرق، "عبدالملک العجری " در توییتر نوشت : عجیب نیست که شورای امنیت از طرح عربستان برای انتقال قدرت سیاسی از عبدربه به رشاد استقبال می کند ، آنها به هر حاکمی که ریاض برای یمن انتخاب می کند خوشامد می گویند حتی اگر این حاکم دیوانه یا فاقد اهلیت لازم باشد .
وی ادامه داد: از دید آنان از سال ۲۰۱۱ تاکنون تصمیم گیری درباره قدرت سیاسی در یمن برعهده کشورهای دیگر ومشخصا عربستان است که قیم قانونی ملت ماست و این موضوع به خود مردم یمن و خواست آنها هیچ ارتباطی ندارد !.
وی موضع شورای امنیت را نشاندهنده مصادره حقوق حاکمیتی مردم یمن و سلب اراده و نوعی تحقیر آنان دانست و افزود: ملت ما به پشتوانه ارتش مردمی انصارالله نبرد میهنی را به نفع خود به پایان می رساند و ضمن تعیین تکلیف حاکمیت سیاسی کشور ، حقوق حاکمیتی خود را از تمام آنانکه تصور می کنند می توانند این حقوق ذاتی را سلب کنند ، پس خواهد گرفت.
در پی کناره گیری منصور عبدربه رییس جمهور فراری یمن از قدرت ، اعضای شورای امنیت در بیانیهای مطبوعاتی ضمن ابراز امیدواری برای انتقال قدرت وحرکت به سوی ثبات و حلوفصل سیاسی جامع جنگ یمن تحت نظارت سازمان ملل متحد از انصارالله یمن خواستند با نماینده ویژه سازمان ملل متحد در تلاشهای او برای دستیابی به آتشبس جامع و مذاکره برای یک راهحل سیاسی جامع مشارکت و همکاری کنند.
«عبد ربه منصور هادی» رئیس جمهور مستعفی و فراری یمن هفته گذشته ضمن اعلام خبر تشکیل شورای رهبری ریاست جمهوری ، تمامی اختیارات خود را به این شورا محول کرد.و "رشاد محمد العلیمی" ریاست شورای رهبری ریاست جمهوری را برعهده خواهد داشت.
براین اساس شورای رهبری ریاست جمهوری اداره سیاسی، نظامی و امنیتی دولت مستعفی یمن را برعهده خواهد داشت.
عربستان سعودی از ششم فروردین ۹۴ در قالب ائتلافی از چند کشور عربی از جمله امارات و با کمک و چراغ سبز آمریکا، حملات گستردهای را علیه یمن -فقیرترین کشور عربی- آغاز کرد تا به بهانه بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری این کشور به قدرت، به اهداف و زیادی خواهیهای سیاسی خود جامه عمل بپوشاند.