کد خبر 1365686
تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۰۲:۰۲

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که ۳۰ درصد از افراد مبتلا به کووید۱۹، دچار عوارض حاد بعد از کووید۱۹ می شوند که معمولاً به عنوان "سندرم کووید طولانی مدت" شناخته می‌شود.

به گزارش مشرق به نقل از ساینس دیلی، به گفته محققان دانشگاه کالیفرنیا، افرادی که سابقه بستری شدن در بیمارستان، دیابت و شاخص توده بدنی بالاتری داشتند، با احتمال بیشتر ابتلاء به این سندرم روبرو هستند.

از ۳۰۹ فرد مبتلا به سندرم کووید طولانی مورد مطالعه، پایدارترین علائم شامل خستگی و تنگی نفس (به ترتیب ۳۱ و ۱۵ درصد) در افراد بستری در بیمارستان و از دست دادن حس بویایی (۱۶ درصد) در بیماران سرپایی بود.

بیشتر بخوانید:

شیوع بیشتر مشکلات قلبی پس از ابتلا به کرونا

بروز و عوامل خطر ابتلاء به کووید طولانی مدت، در طول پاندمی نامشخص باقی مانده است. محققان به دنبال ارزیابی ارتباط آن با مشخصات دموگرافیک و بالینی به منظور ابداع مؤثرترین درمان هستند.

محققان ۱۰۳۸ بیمار را که بین آوریل ۲۰۲۰ و فوریه ۲۰۲۱ مبتلا به کووید ۱۹ شده بودند مورد مطالعه قرار دادند. از این تعداد ۳۰۹ نفر به سندرم کووید طولانی مبتلا شدند. اگر فردی ۶۰ یا ۹۰ روز پس از عفونت یا بستری شدن در بیمارستان علائم مداوم را در پرسشنامه‌ها گزارش کند، به این سندرم مبتلا است.

منبع: مهر