به گزارش مشرق، منابع رسانهای رژیم موقت صهیونیستی از تلاش تلآویو برای بازگشایی سفارت خود در «کییف» و اعزام یک هیأت از وزارت خارجه این رژیم در هفته جاری به اوکراین خبر دادند.
شبکه کان ۱۱ تلویزیون رژیم صهیونیستی، شب گذشته اعلام کرد که هفته جاری، یک هیأت اسرائیلی وارد کییف پایتخت اوکراین میشود تا مقدمات لازم برای بازگشایی سفارت اسرائیل در این شهر را فراهم کند. این سفارتخانه پیش از این، در پی جنگ روسیه علیه اوکراین به شهر «لویو» در غرب اوکراین و در نزدیکی مرز لهستان منتقل شده بود.
بر اساس این گزارش، «میخائیل برودسکی» سفیر رژیم صهیونیستی در اوکراین، در رأس این هیأت به کییف خواهد رفت.
بیشتر بخوانید:
اسرائیل ارسال تجهیزات نظامی به اوکراین را بررسی میکند
به نوشته وبگاه صهیونیستی «واللا»، از زمان تخلیه ساختمان سفارت اسرائیل در کییف پس از حمله روسیه به اوکراین، این نخستین بار است که مقامات مسئول اسرائیلی به کییف سفر میکنند.
بر اساس این گزارش، مقامات وزارت خارجه رژیم صهیونیستی میگویندکه هیأت اسرائیلی مذکور، به عنوان بخشی از گفتوگوهای وزارت خارجه درباره امکان بازگشایی سفارت اسرائیل وارد کیف میشود. به ویژه که در هفته های اخیر ، مذاکراتی داخلی در وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی در خصوص بازگشایی سفارت آن در کییف صورت گرفته و مقامات وزارت امور خارجه و سفیر اسرائیل در کییف حمایت خود را از بازگشایی این سفارتخانه اعلام کردند.
این در حالی است که طی دو هفته گذشته، شماری از کشورهای اروپایی سفارتخانههای خود را در کییف بازگشایی کردهاند و ایالات متحده آمریکا نیز دیپلماتهای خود را به اوکراین بازگردانده است. اما آنها از یک مرکز موقت در لویو واقع در غرب اوکراین کار میکنند و هر چند روز یک بار در جلسات کییف شرکت میکنند.
روسیه از پنجم اسفند گذشته (۲۴ فوریه) دستور حمله نظامی به اوکراین را صادر کرد. این تحول چند روز بعد از آن رخ داد که مسکو رسماً استقلال جمهوریهای «دونتسک» و «لوهانسک» در شرق اوکراین را به رسمیت شناخت. ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه هدف از عملیات نظامی کشورش را «غیرنظامی کردن اوکراین» و «نازیزدایی» از این کشور اعلام کرده است.
از زمان آغاز جنگ اوکراین، کشورهای غربی به ویژه آمریکا و انگلیس، تمام تلاش خود را به کار گرفتهاند تا به عرضه تسلیحات سنگین به کی یف و آموزش نظامیان اوکراینی و همچنین تشدید تحریمها علیه روسیه، بر ناآرامیها در این کشور اروپایی دامن بزنند و به همین دلیل با گذشت بیش از دو ماه از این درگیریها هنوز جنگ ادامه دارد.