کد خبر 137566
تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۳۹۱ - ۱۰:۵۱

آقای قرائتی وقتی پشت میز نشست، گفت: "چون از تلویزیون دارن فیلم می گیرن این نباید روی میز باشد." و بلافاصله جعبه دستمال کاغذی روی میز را به زیر میز انداخت. در ادامه نیز گفت: "اگر این مراسم در زمان ماه رمضان پخش شود می گویند شیخ روزه نبوده و روزه خواری می کرده." و اینجا بود که بطری آب روی میز را زیر میز گذاشت. حتی جالب اینجا بود که صحبت های آقای قرائتی شروع شده بود که یکی از مسئولین بطری آب دیگری را آورد و روی میز قرار داد که آقای قرائتی در حین سخنرانی نیز آب را زیر میز قرار داد و همه حضار خندیدند.

به گزارش مشرق به نقل از خبرنامه دانشجویان ایران، روز دوشنبه 26 تیرماه اولین نشست سراسری تشکل های اسلامی با حضور تعدادی از فعالین این تشکل ها در دانشکده اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد. برای ما که اولین بار بود وارد این دانشگاه می شدیم، چشمانمان با کنجکاوی فضای اطراف را مرور می کرد و مثل همیشه به مقایسه با دانشگاه خودمان پرداخت. وقتی از کنار چند ساختمان و زمین چمن دانشگاه عبور کردیم دکتر دارا، مدیر کل امور فرهنگی وزارت را به همراه چندتن دیگر نزدیک ساختمان دانشکده دیدیم.

احتمالا آنها هم مثل ما اولین بار بود که به این دانشگاه می آمدند(!) با ورود ما به داخل دانشکده، دوستان برای سلامتیمان صلوات فرستاده و از ما استقبال کردند و با نشان دادن فلش های 8 گیگ، نوید روزی سرشار از دستاوردهای تبلیغاتی را دادند. کاش فقط فلش بود. آقای وزیر و معاونینش سنگ تمام گذاشته بودند. چند کتاب و سی دی های نرم افزاری و... خلاصه دوستان جای شما حظ کامل را بردند. بعد از پذیرش بود که به محل برگزاری راهنمایی شدیم. ساعت از 8:30 گذشته و هنوز برنامه شروع نشده بود و مسئولین امر مدام در رفت و آمد بودند.
 
قرآن که تلاوت شد یازرلو، مجری 20:30 بالای سن رفت و به حضار خیر مقدم گفت و کلی صحبت کرد و حوصله مان را سر برد. آقای وزیر که وارد سالن شد، یازرلو به احترام او به صحبت هایش پایان داد و به وی و خواجه سروی، معاون فرهنگی وزیر نیز خیر مقدم گفت. سپس از تهرانچی رئیس دانشگاه شهید بهشتی برای آمدن به روی سن از وی دعوت کرد.

تهرانچی زیاد صحبت نکرد اما تا توانست از دانشگاه شهید بهشتی تعریف کرد! بعد نوبت دارا بود که برای خیرمقدم گفتن به روی سن برود و هدف از برگزاری از این نشست را پیگیری مطالبات رهبری عنوان کرد. اما هنوز برای ما جا نیفتاده که چرا یک سال از فرمایش رهبری مبنی بر برگزاری مجمع هماهنگی بین تشکل ها می گذرد ولی دوستان تازه به فکر برگزاری چنین نشستی می افتند و مدام از ولایت و حضرت آقا و... دم زده و خود را ذوب در ولایت می بینند. البته دارا این را هم اضافه کرد که این نشست قرار بود 9 دی سال گذشته برگزار شود اما نشد.
 
برنامه بعدی، پخش کلیپی بود که به عنوان میان برنامه آماده شده بود. اما خدا نگذرد از کابل صدا که همیشه برای برنامه های این چنینی بدقولی می کند. برنامه ای با این همه هزینه، کلیپ بدون صدا پخش شد و جالب این است که خود کلیپ هم بسیار ضعیف آماده شده بود چرا که تنها چند تصویر را کنار هم قرار داده و در انتها بخشی از فرمایشات رهبری را به آن اضافه کرده بودند.
 
یازرلو که می بایست به گونه ای به قضیه پایان می داد پشت تریبون رفت و از جمع عذر خواهی کرد و گفت: "چنین اتفاقاتی معمولا پیش می آید!" اینجا بود که آقای قرائتی وارد سالن شد و جمعیت عطر صلوات را در فضا پراکنده ساختند.
 
آقای قرائتی وقتی پشت میز نشست، گفت: "چون از تلویزیون دارن فیلم می گیرن این نباید روی میز باشد." و بلافاصله جعبه دستمال کاغذی روی میز را به زیر میز انداخت. در ادامه نیز گفت: "اگر این مراسم در زمان ماه رمضان پخش شود می گویند شیخ روزه نبوده و روزه خواری می کرده." و اینجا بود که بطری آب روی میز را زیر میز گذاشت. حتی جالب اینجا بود که صحبت های آقای قرائتی شروع شده بود که یکی از مسئولین بطری آب دیگری را آورد و روی میز قرار داد که آقای قرائتی در حین سخنرانی نیز آب را زیر میز قرار داد و همه حضار خندیدند.
 
آقای قرائتی، به موضوعات مختلف و مهمی اشاره کردند که در اینجا به اختصار به مواردی از آن اشاره می کنم:
 
موضوع اول بحث مشکلات فرهنگی جامعه ما است که ایشان کلیه مشکلات را در دو مورد دیدند: 1.غفلت 2. شهوت و برای این دو راهکار دادند. برای غفلت باید به سراغ نماز رفت و برای مبارز با شهوت باید ازدواج کرد. یعنی باید امور فرهنگی ما به دنبال تقویت این دو مقوله باشد. نماز و ازدواج. وی برای هر کدام از آنها دلایل قرآنی و روایی بسیار زیبایی نقل کردند.
 
موضوع بعد اهمیت دادن به قرآن بود و اینکه "در این عالم بنده که چندین سال است کار قرآنی می کنم و درسهای از قرآن را دارم، تا حالا یک کلام جدید نشنیدم." و وی مثالی از جامعه داخلی خود ما زدند: "آقای هاشمی در زمان ریاست جمهوری معروف بود به سردار – و جمعیت یک صدا گفتند – سازندگی. اما این حرف تازه ای نیست. قرآن ذوالقرنین را به عنوان سردار سازندگی معرفی می کند که سدی ساخت که تا قرن ها یک میخ داخلش نفوذ نمی کرد. اما می بینیم که طرف یک ساختمان در مجمع ساخته ولی وقتی خودش زیر سقف رفت آب روی سرش چکه می کرد.
 
آقای خاتمی آمد، چه چیزی را مطرح کرد؟ گفت و گوی – جمعیت همراهی کردند- تمدن ها. ولی قرآن این را 1400 سال پیش اشاره کرده بود. در قرآن داریم "قالوا" اما از این طرف می فرماید "قل" یعنی بگو بنابراین این هم حرف جدیدی نبود.
 
آقای احمدی نژاد دنبال عدالت و هدف مندی یارانه ها بود اما این مدلی که وی دارد پیاده می کند حضرت امیر در مورد چاپارها به کار برده بود. حضرت در نامه 25 نهج البلاغه خطاب به مالک اشتر می فرماید که عدالت را بین این شتر ها و اسب ها رعایت کن و به یک میزان از آنها بار بکش.
 
وی در ادامه در مورد نوع پوشش بعضی ورزشکاران هم گفت: "به این آقایان وقتی تذکر دادم که یک مقدار لباس وزنه برداران را گشادتر کنید گفتند با استاندارد های بین المللی مغایرت دارد. من در جواب آنها گفتم که بگویید بی عرضه هستیم. چرا که الان 50 سال است اسرائیل قوانین بین المللی را زیر پا می گذارد و کسی کاری به او ندارد.
 
آقای قرائتی مطالبی هم در مورد تفکیک جنسیتی در دانشگاه ها داشتند که بخاطر پوشش آن در دیگر رسانه ها در این جا ذکر نمی کنم و فقط به پیشنهاد وی اشاره می کنم که گفتند می شود صبح ها برای خانم ها باشد و بعدازظهر ها هم برای آقایون.
 
"توجیه حماقت است. تضعیف جنایت است. تکمیل رسالت است." این جملات نیز از نکات کلیدی بود که در بین صحبت های آقای قرائتی بیان شد.
 
وی در آخر تاکید کرد که حتما دوستان شماره یک اسلام شناس را داشته باشند و اگر شبهه ای بود پاسخ را از آن فرد مطالبه کند.
 
بعد از فرمایشات شیرین معلم قرآن و مسئول ستاد اقامه نماز، یازرلو با کسب اجازه از وزیر از نماینده هر تشکل خواست که به مدت 5دقیقه پشت تریبون قرار گرفته و مطالب خود را بیان کند. اولین نفر، جعفری نژاد دبیر جنبش عدالتخواه بود در مدت 14 دقیقه به انتقاد عملکرد وزیر علوم پرداخت. نفر بعد، میرزاده نماینده جامعه اسلامی دانشجویان بود که در مدت زمان خود، به بحث هایی از جمله علوم انسانی اشاره کرد. دیانی، نماینده و عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل نیز با اشاره به انتخابات پیش رو در سال 92، تاکید کرد که بسیاری از جریانات سعی در استفاده از پتانسیل بدنه جنبش دانشجویی برای رسیدن به اهداف خود را دارند. شمسایی نماینده بسیج دانشجویی آخرین نفری بود که به موضوعاتی همچون نحوه جذب هیئت های علمی در دانشگاه ها، عدم تسهیل کردن کار تشکل ها از سوی معاون فرهنگی دانشگاه ها و ... اشاره داشت.
 
آقای وزیر پشت تریبون رفت و متاسفانه دست پیش گرفت و بعضی از نماینده های تشکل ها را به تجاوز از حریم ادب متهم کرد. متن سخنان نیز توسط رسانه ها منتشر شده اما این نکته هم باید اضافه کرد بعد از انتقادات دانشجویان نسبت به جذب دانشجوی پولی؛ کامران دانشجو، با بیان عدم مغایرت دانشجوی پولی با عدالت؛ گفت که اگرچه تصویب این طرح کار او نبوده اما با اطمینان خاطر و رضایت قلبی آن را اجرا می کند. در همین حین، یکی از فعالین تشکل ها با اعتراض به آقای وزیر مبنی بر اینکه حکومت مستضعفین و خدمت رسانی به محرومین چه می شود؟ گفت: "اینها شعارهای شما دانشجویان است!"