نخستين همايش ملي «مکتب علمي امام صادق(ع)» اول اسفندماه سال جاري به همت دانشگاه امام صادق (ع) و با مشارکت و همکاري مراکز علمي کشور در دانشگاه امام صادق(ع) برگزار خواهد شد.


به گزارش مشرق به نقل از «شبکه خبر دانشجو»، نخستين همايش ملي «مکتب علمي امام صادق(ع)» اول اسفند ماه سال جاري در چهار محور و با هدف بررسي و تبيين وي‍‍ژگي‌ها و شاخصه‌هاي مکتب امام صادق(ع) و کليات و مباني علوم در مکتب امام صادق(ع) با تأکيد بر روش‌شناسي استخراج علوم از اين مکتب به همت دانشگاه امام صادق (ع) و با مشارکت و همکاري مراکز علمي در دانشگاه امام صادق(ع) برگزار خواهد شد.
بر اساس اين گزارش، چيستي و عناصر مکتب امام صادق (ع)، تعريف مکتب و تطبيق ويژگي‌هاي يک مکتب با مکتب امام صادق (ع)، جايگاه آموزه‌هاي امام صادق (ع) در تعاليم اهل‌بيت (ع)، جايگاه تضارب آرا و رابطه «گفت و گويي» در مکتب امام صادق (ع)، عقل، وحي و مبادي معرفت و ايمان در مکتب امام صادق (ع)، نسبت مکتب امام صادق (ع) با ديگر مکاتب و جريان‌هاي فکري از جمله محورهاي اين همايش است.
همچنين چگونگي رشد علوم در مکتب امام صادق (ع)، ارزش علم در مکتب امام صادق (ع)، مباني فلسفي و معرفتي علوم، در مکتب امام صادق (ع)،نقد و ارزيابي الگوها و نظريه‌هاي مسلط در حوزه رشد علوم از منظر مکتب امام صادق (ع)، امام صادق (ع) و علوم در تمدن اسلامي.، ابعاد و جايگاه علوم انساني در ميراث فکري امام صادق (ع)، ابعاد و جايگاه علوم ديني از منظر امام صادق (ع)، جايگاه رشته‌هاي مختلف علوم انساني در مکتب امام صادق (ع) (شامل فلسفه و علوم عقلي، علوم اجتماعي، و ...)، بايسته‌هاي علوم انساني و نظريه‌پردازي در اين علوم از منظر مکتب امام صادق (ع) از ديگر محورهاي اين همايش است.
بر اساس اين گزارش، روش شناسي در ميراث فکري امام صادق (ع)، مباني روش و روش‌شناسي در آموزه‌هاي امام صادق (ع)، توسعه روش شناسي علوم با تکيه بر تعاليم امام صادق (ع)، مباني مطالعات تلفيقي از جمله محورهاي اين همايش است.
علاقه‌مندان به شرکت در اين همايش تا 5 آذرماه فرصت دارند مقالات خود را به دبيرخانه همايش به نشاني اينترنتي www.maktab-e-imamsadiq.ir ارسال کنند و مهلت ارسال مقالات تدويني نيز 5 دي ماه سال جاري اعلام شده است.