کد خبر 140669
تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۱:۴۱

دبیر انجمن برنج گفت: از امروز برنج‌های ایرانی فرآوری شده در فروشگاه‌های زنجیره‌ای تهران توزیع می‌شود که تمام مواد پروتئینی، ویتامین و مواد غذایی سبوس آن در کارخانه جذب دانه برنج شده و ارزش غذایی زیادی دارد.

به گزارش مشرق ،جمیل علیزاده شایق در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: قبل از این نگرانی مردم از هدر رفتن  ویتامین، پروتئین و مواد غذایی موجود در سبوس برنج بود که زمان شالیکوبی از دانه جدا می‌شد.

دبیر انجمن برنج افزود: امسال برای اولین بار قابلیتی در کارخانه‌ها ایجاد شده که شالی‌های برنج قبلا آنجا بخاردهی و فرآوری می‌شوند.

وی افزود: با این کار تمام مواد غذایی، پروتئینی و ویتامین‌های سبوس برنج به دانه منتقل شده و نگرانی از هدررفت آن وجود نخواهد داشت.

علیزاده تصریح کرد: محصولات برنج فرآوری شده از امروز در فروشگاه‌های زنجیره‌ای تهران عرضه خواهد شد.

وی افزود: این برنج‌ها اگرچه ظاهری متمایل به زرد دارند و بیشتر مردم تصور می‌کنند از نوع هندی یا پاکستانی باشد، اما در اصل همان برنج فرآوری شده ایرانی است.

وی تصریح کرد: قیمت این نوع برنج 3 الی 4 درصد نسبت به برنج معمولی افزایش قیمت خواهد داشت.

علیزاده افزود: این کار باید فرهنگ‌سازی شود چرا که در تغذیه مناسب مردم نقش مؤثرتری خواهد داشت.

دبیر انجمن برنج تصریح کرد: در حال حاضر یک کارخانه در منطقه مازندران قابلیت فرآوری برنج را دارد که باید توسعه یابد.