همراه اول به‌عنوان حامی تیم ملی ورزش‌های الکترونیک کشور، زمینه رقابت برابر برای بازیکنان ایرانی را با تکیه بر فناوری نسل پنجم خود فراهم آورد.

به گزارش شرکت ارتباطات سیار ایران، همراه اول با در اختیار داشتن بیشترین و بالاترین نرخ مشترکان اینترنت پرسرعت و زیرساخت های پهن‌باند در کشور، حامی تیم ملی ورزش های الکترونیک کشور در بازی های جهانی ترکیه ۲۰۲۲ شد.

اعضای تیم ملی ورزش های الکترونیک کشور ۱۶ و ۱۷ مهر ۱۴۰۱ بر روی شبکه پرسرعت، ضمن دسترسی به سیستم های رایانه ای حرفه ای تدارک دیده شده برای بازی های گروهی (ایران، عربستان، امارات و پاکستان)، از ظرفیت لینک ارتباطی مبتنی بر شبکه نسل پنجم همراه اول (۵G) نیز برای انجام بازی «Dota۲» بهره مند شدند.

در این بازی دو تیم پنج نفره از بازیکنان در مقابل یکدیگر قرار گرفتند و بازیکنان تیم ملی ایران توانستند با انتخاب یکی از ۱۱۵ کاراکتر موجود در سه بخش «قدرت»، «سرعت» و «هوش»، طی این دو روز رقابت های گروهی، پیروز میدان شوند.

در مجموع ۶۷ کشور در این دوره از رقابت های جهانی شرکت کرده اند که در نهایت ۱۶ تیم برتر راهی رقابت های ترکیه خواهند شد که رقابت های نهایی در بازه زمانی ۲۰ تا ۲۵ آذر ماه در کشور میزبان به شکل حضوری برگزار خواهد شد.

اپراتور اول تلفن همراه کشور با توجه به پیشگامی در زمینه مطالعات، توسعه و طراحی شبکه نسل پنجم و در اختیار داشتن رکورد سرعت اینترنت ایران، از معدود گزینه های پیش روی تیم ملی ورزش های الکترونیک ایران بود تا با استفاده از لینک پرظرفیت این اپراتور شرایط نسبتا برابری را برای تیم ملی کشورمان با سایر رقبای جهانی فراهم آورد.

اپراتور اول تلفن همراه کشور همزمان با راه اندازی شبکه G۵ تجاری خود در سال ۱۳۹۹، به نمایش یوزکیسی در حوزه گیمینگ و ظرفیت های موجود در این عرصه و پتانسیل راهبری نسل پنجم در این ورتیکال پرداخت و اکنون با استقبال اعضای تیم ملی ورزش های الکترونیک کشور که به اذعان خودشان توانستند در شرایط رقابتی برابر با سایر رقبای جهانی از منظر کیفیت و پینگ، مسابقه دهند، گامی به سمت توسعه برای سایر نیازهای کشور بر می دارد.

خروجی این دوره از رقابت ها، نشان می دهد که با استفاده از ظرفیت های تکنولوژیک می توان بر چالش های پیشین فائق آمد و در حوزه گیمینگ از سد تیم های قدرتمندی چون عربستان سعودی گذر کرد.

گفتنی است ورزش الکترونیک یا همان E-Sports سال هاست که در رده ورزش های جهانی دسته بندی می شود و همانند تیم های ملی ورزش ها، مسابقات و مدال برای آن در نظر گرفته شده است.

توسعه اینترنت نسل پنجم با فراهم آوردن پهنای باند بیشتر، سرعت و کیفیت بالاتر و همچنین تأخیر کمتر بهترین شرایط را برای برگزاری این قبیل مسابقات بر بستر اینترنت فراهم می آورد.