به گزارش مشرق به نقل از ایرنا، وارد كردن اطلاعات بانكی بر روی گوشی همراه باز هم زمینه ای برای سرقت و برداشت غیر مجاز بانكی شد.
بر اساس این گزارش، پیرو شكایت فردی مبنی بر برداشت غیر مجاز از حساب وی به صورت اینترنتی، موضوع در دستور كار پلیس فتا قرارگرفت و پس از بررسی های فنی و تخصصی پلیس متوجه شد كه برداشت ها توسط فردی صورت گرفته كه دارای ارتباطی خانوادگی با شاكی است.
پس از انجام یك سری اقدامات پلیسی و كنترل نامحسوس متهم كه از بستگان شاكی بود، متهم دستگیر شد كه در ابتدا منكر هر گونه جرمی شد اما در نهایت به جرم خود اقرار كرد.متهم اعتراف كرد برای برداشت ها نیاز به رمز دوم كارت داشتم. در فرصتی مناسب رمز دوم كارت شاكی را از داخل گوشی همراه وی به سرقت برده و از این طریق همه برداشت ها را انجام داده ام.
پلیس تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی با تاكید بر اینكه هشدارهای پلیسی باعث كاهش وقوع جرایم خواهد شد به شهروندان هشدار داد، اطلاعات محرمانه و بانكی خود را بر روی گوشی همراه خود ذخیره نكنند تا دشوار مشكلاتی از این قبیل نشوید.
پلیس تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی (فتا)هشدار داد از وارد كردن اطلاعات محرمانه و بانكی خود در گوشی تلفن همراه اجتناب كنید تا دچار مشكل نشوید.