سرداران بنا همچنان برای ایران آبرو می خرند. در دهمین روز بازیهای المپیک کاروان ایران بهترین نتیجه خود را از روز اول تا کنون به دست آورد و با کسب یک طلا و یک نقره تا رده بیست و چهارم جدول رده بندی مدال ها بالا آمد.

به گزارش سرویس ورزشی مشرق، ورزشکاران ایران پس از طلای دیروز سوریان در روز دهم بازیها با روحیه مضاعف به دیدار حریفان رفتند و در پایان با یک طلای کشتی و یک نقره وزنه برداری و صعود به فینال پرتاب دیسک و نیمه نهایی دو 800 متر بهترین نتیجه کسب شده از روز اول تا کنون را رقم زدند.

نوروزی دومین د طلایی کشتی فرنگی  در المپیک

امید نوروزی کارش را در رقابت‌های المپیک لندن با پیروزی شروع کرد و شنگ جیان از چین را در سه تایم (1-0، 0-1 و 1-0) به برتری رسید.



فرنگی‌کار وزن 60 کیلوگرم ایران پس از پیروزی مقابل نماینده چین‌ در دومین پیکار خود مقابل سرافیموف آنجلف از بلغارستان به روی تشک رفت و در دو تایم (1-0، 3-0) به برتری رسید.
 

 
دارنده‌ نشان طلای مسابقات جهانی استانبول در مبارزه سومش کشتی‌گیر قزاق را در دو تایم (3-1، 3-0 ) شکست داد.
نوروزی که در فینال جهانی استانبول این کشتی‌گیر را شکست داده بود در تایم نخست توانست حریفش را خاک کند و یک امتیاز بگیرد، اما در ادامه کبیسپایف یک پیچ پیچک ناقص اجرا کرد و یک امتیاز گرفت اما نوروزی با دلاوری در آخرین ثانیه حریفش را از خاک بیرون انداخت و یک امتیاز گرفت.
 مربی قزاق اعتراض کرد که سودی نبخشید و نوروزی این تایم را 3 بر یک برد. در تایم دوم نوروزی با یک کمرگیری استثنایی حریفش را در اختیار گرفت و با سوبلس زیبا سه امتیاز گرفت تا خیالش راحت شود. در ادامه نوروزی کشتی را اداره کرد و حریف کشتی‌گیر ژاپنی در نیمه نهایی شد.
 

 
نوروزی در ادامه و در چهارمین مبارزه اش در نیمه نهایی ماتسوموتو از ژاپن را در دو تایم (1-0، 1-0 ) شکست داد و فینالیست 60 کیلوگرم کشتی المپیک شد. 
در تایم اول دو کشتی‌گیر امتیازی نگرفتند و نوروزی در خاک حریف خوابید و مقاومت کرد تا این وقت را ببرد. 
در تايم دوم در حالي كه ماتسوموتو تلاش مي كرد نوروزي را از تشك بيرون كند، اما نوروزي به زيبايي حريفش را پيش انداخت و به پشت او رفت تا يك امتياز بگيرد. اما در حالي كه وقت به پایان رسیده بود، ماتسوموتو با فن فیتو نوروزی را روي پل برد اما با اعتراض مربیان ایران فیلم بازبینی شد و مشخص شد فن بعد از اتمام وقت اجرا شده است و بدین ترتیب نوروزی با پیروزی 2-0 به عنوان دومین کشتی گیر ایران به فینال راه یافت.
 

 
فرنگی‌کار شایسته‌ وزن 60 کیلوگرم در فینال المپیک حریف گرجستانی را در دو تایم (1-0، 1-0) شکست داد و نشان طلا گرفت.
در تایم نخست دو کشتی‌گیر کاری از پیش نبردند. لاشخی که یک سر و گردن بالاتر از نوروزی بود او را در خاک در اختیار گرفت اما نوروزی به خوبی به تشک چسبید و امتیاز نداد تا تایم اول را ببرد.



در تایم دوم هم نوروزی بسیار مسلط نشان داد و به پشت حریف رفت و خاک کرد تا بدین ترتیب دومین نشان زرین ایران در المپیک لندن از آن این فرهنگ کار کشورمان شد.



پس از پیروزی نوروزی، محمد علی آبادی رئیس کمیته ملی المپیک در کنار محمد عباسی وزیر ورزش و جوانان و همانند سایر تماشاگران حاضر در سالن اکسل فریادهای "ایران - ایران" سر دادند. بهرام افشارزاده دبیر کل کمیته ملی المپیک نیز که از این افتخارآفرینی به هیجان آمده بود مانند شب گذشته از شوق گریه کرد. بلافاصله پس از این موفقیت، دکتر احمدی نژاد نیز در پیامی مدال آوری امید نوروزی را به خانواده این قهرمان، جامعه کشتی و ورزش و ملت ایران تبریک گفت.
 


امید نوروزی پس از کسب مدال طلا در بازی‌های المپیک لندن در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امیدوارم پدر و مادرم با این نتیجه خوشحال شده باشند. پدر و مادرم زحمات زیادی برایم کشیده بودند و من همیشه برای آنها دردسر بودم. امیدوارم با کسب این مدال من را حلال کنند. 
وی در ادامه به مدال طلای سوریان اشاره کرد و گفت: وقتی حمید سوریان در نخستین وزن قهرمان شد و به مدال طلا رسید، انگیزه تیم بالا رفت. به ما روحیه داد و همه ما تلاش‌مان را مضاعف کردیم. خوشبختانه کشتی فرنگی 8 ـ 7 سال است که راه خوبی را پیدا کرده و به خوبی زحمت می‌‌کشد و حالا تمام زحمت‌هایی که در سال‌های گذشته کشیده در المپیک لندن به ثمر نشست. از همین جا امیدوارم تا مسئولان رسیدگی کنند تا برای سال‌های آینده کشتی فرنگی پشتوانه‌سازی خوبی انجام دهیم.
 
 

دارنده مدال طلای المپیک لندن درباره پیش‌بینی‌اش از کسب این مدال بیان کرد: صددرصد به کسب مدال امیدوار بودم اما مدال طلا عنوان خاصی در المپیک است که فکر کردن به آن دشوار بود. خوشبختانه با برنامه‌ریزی فنی مربیان توانستم بازی به بازی بهتر شوم و به این مدال برسم. محمد بنا بزرگ کشتی فرنگی است و صددرصد در این مدال تاثیرگذار بود اما واقعا راه دشواری را طی کردیم. هر 5 مسابقه من سخت بود و حکم یک فینال داشت. در وزن 60 کیلو کشتی‌گیران قدرتمندی در جهان حضور دارند که سابقه قهرمانی در المپیک و جهان دارند اما خوشبختانه امروز اتفاق خوبی افتاد و حالا من خوشحالم.
 وی درباره آینده ورزشی‌اش نیز گفت: بعد ازالمپیک یک وزن بالاتر می‌روم. برای این مسابقه‌ها نزدیک به 10 کیلو وزن کم کردم که کار بسیار دشواری بود. خوشبختانه خدا کمک کرد و به مشکل برخورد نکردم اما برنامه بعدی‌ام برای وزن بالاتر است.
 وی در پاسخ به این سوال که حمید سوریان نیز قصد دارد یک وزن بالاتر بیاید پس جای تو را می‌گیرد بیان کرد: آقای سوریان قصد کشتی‌ گرفتن ندارد اما اگر در تیم ملی بماند یک وزن بالاتر خواهد آمد.



وی با بیان این مطلب که مدال طلایش را به همه مردم ایران تقدیم می‌کند تصریح کرد: در گذشته همیشه به کشتی کم‌لطفی می‌شد اما خوشبختانه از زمانی که سازمان تربیت بدنی به وزارتخانه تبدیل شده توجهات ویژه‌ای به کشتی می‌شود. امیدوارم مسئولان در شهرها و استان‌ها بیشتر سرمایه‌گذاری کنند تا چنین نتایجی بگیرند. با هر مشکلی هست قهرمانان وارد تشک می‌شوند و با تشویق‌هایی که مردم می‌کنند روحیه می‌گیرند و من نیز این مدالم را به تمام مردم ایران تقدیم می‌کنم اما این قهرمانان نیاز به سرمایه‌گذاری دارند.



نوروزی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا پس از قهرمانی بر روی محمد بنا فن کمر اجرا کردی با خنده گفت: قصد داشتم سرمربی تیم ملی فرنگی ایران را نیز در جشن قهرمانی‌ام شریک کنم.

باباجان زاده به نیمه نهایی نرسید و حذف شد

بشیر باباجان زاده در وزن 120 کیلوگرم، علی ندیم، کشتی‌گیر عراقی را در دو تایم (1-2،2-0) شکست داد و به مرحله‌ یک هشتم نهایی راه یافت.
فرنگی‌کار سنگین وزن ایران در دومین دیدار خود مقابل یوری دارنده‌ نشان برنز المپیک پکن روی تشک رفت و در سه تایم (1-0، 0-1، 2-0) به برتری رسید.



باباجان زاده اما در ادامه با شکست مقابل حریف سوئدی از راه‌یابی به مرحله نیمه نهایی باز ماند و در ادامه نیز با شکست یوهان یورن از سوئددر نیمه نهایی، شانس گرفتن مدال برنز را نیز از دست داد.

اخلاقی به یک هشتم نهایی نرسید و حذف شد

حبیب الله اخلاقی کشتی گیر وزن 84 کیلوگرم کشورمان در پیکار نخست خود مقابل پابلو هرناندز از کوبا قرار گرفت و در سه تایم (1-0، 0-1، 0-1) مغلوب شد.
 اخلاقی در تایم اول جنب و جوش بیشتری نشان داد و کشتی‌گیر کوبایی بیشتر دفاع کرد، با این وجود اخلاقی نتوانست از دستان هرناندز عبور کند. اخلاقی در پایان نود ثانیه در خاک نشست و نیاز داشت که سی ثانیه مقاومت کند و این کار را هم به خوبی انجام داد و این وقت را به سود خود به پایان برد.



 تایم دوم باز هم نماینده‌ ایران بود که بیشتر کار کرد اما باز هم دو کشتی‌گیر امتیازی نگرفتند. حریف کوبایی که به شدت خسته به نظر می‌رسید، چندین بار به بهانه‌های مختلف استراحت کرد و در نهایت کار باز هم به کلینچ کشیده شد. اخلاقی این بار حریف را در خاک در اختیار گرفت اما نتوانست امتیازی اجرا کند و این تایم را از دست داد. اخلاقی در حالی این وقت را از دست داد که تمام نود ثانیه حمله کرد اما داوران اخطاری به حریف ندادند.
 در وقت سوم هرناندز اخلاقی را از تشک بیرون انداخت و یک امتیاز گرفت. اخلاقی که کشتی را از دست رفته می‌دید تلاشش را بیشتر کرد اما راه به جایی نبرد.
 اخلاقی در صورت فینالیست شدن هرناندز کوبایی می‌توانست برای مدال برنز تلاش کند اما با ضربه فنی شدن کشتی‌گیر کوبایی در مرحله یک چهارم نهایی مقابل لهستان، اخلاقی نیز از حضور در شانس مجدد بازماند و از رقابتهای المپیک کنار رفت. کشتی‌گیر وزن 84 کیلوگرم ایران در پایان رقابت با چشمانی اشکبار از سالن خارج شد و با خبرنگاران مصاحبه نکرد.




نواب نصیر شلال با شایستگی به مدال نقره رسید

در روز غیبت وزنه برداران روس، نواب نصیر شلال در رقابت‌های دسته 105 کیلوگرم با بالا بردن وزنه‌ی 184 کیلوگرم و 227 در دو ضرب و مجموع 411 کیلوگرم به نشان نقره دست یافت و چهارمین مدال کاروان ایران در المپیک لندن را به نام خود ثبت کرد تا وزنه برداری ایران تا اینجای کار صاحب یک مدال نقره و یک برنز کیانوش رستمی شده باشد و چشم انتظار درخشش وزنه بردار سنگین وزن ایران روی تخته سالن اکسل و ثبت سومین طلای کاروان ایران به نام وزنه برداری باشد.
نصیرشلال در یک‌ضرب دو بار وزنه 183 کیلوگرم را روی زمین انداخت اما در آخرین شانس خود وزنه 184 کیلوگرم را بالای سر برد.



در حرکت دوضرب نصیرشلال پشت وزنه 222 کیلوگرمی که برایش انتخاب شده بود،‌قرار گرفت و با وجود لیفت خوب وزنه را به زحمت بالای سر برد، اما به هر شکل ممکن آن را مهار کرد و دو چراغ سفید گرفت تا این وزنه برای او ثبت شود.
در حرکت دوم نصیرشلال 227 کیلوگرم را زد اما در حرکت سوم نتوانست وزنه 229 کیلویی را بزند و به نشان نقره بسنده کرد.
 


وزنه بردار اوکراینی با مجموع 412 کیلوگرم و با یک کیلو اختلاف طلا گرفت. وزنه بردار لهستانی هم برنز گرفت.
نواب نصیر شلال پس از کسب مدال نقره المپیک در وزنه‌برداری در جمع خبرنگاران اظهار کرد:‌ واقعا خوشحالم که با کسب مدال نقره دل تمام ایرانی‌‌ها را شاد کردم. امیدوارم این مدال‌ها توسط ورزشکاران دیگر تداوم داشته باشد تا به وسیله این افتخار‌ها پاسخی بدهیم به دعای خیر مردم عزیزمان که همیشه از ما حمایت می‌‌کنند. واقعا خوشحالم که با این مدال توانستم حمایت‌های مردم ایران را جبران کنم.
وی درباره پیش‌بینی خودش از المپیک بیان کرد:‌ تفکر حرفه‌ای ایجاب می‌کند قبل از مسابقات به مداال فکر نکنیم و تنها به دنبال بهترین نتیجه باشیم. من نیز می‌خواستم بهترین وزنه‌ها را بزنم و عملکرد‌ قابل قبولی داشته باشم. خدا را شکر می‌کنم توانستم مدال نقره المپیک را به دست آورم. المپیک برای من آمد داشت. امیدوارم بتوانم در آینده مدال‌های دیگری به دست آورم.
 


نصیر شلال در پاسخ به این سوال که آیا به کسب مدال نقره قانع نشده بودی بیان کرد: وزنه آخر را درتمرین‌هایم زده بودم اما همانطور که می‌گویید مدال نقره‌ من را قانع کرده بود. به این دلیل که اولین مدال جهانی من بود، کمی وزنه آخر را دست کم گرفتم. از نتیجه‌ام راضی‌ام و به همین دلیل در وزنه‌ آخر نتوانستم آن عملکرد کامل را داشته باشم. البته خسته‌ هم بودم و این مساله هم تاثیرگذار بود.

طالبيان از صعود به نیمه نهایی بازماند

رقابت‌های قایقرانی کایاک 1000 متر انفرادی مردان المپیک برگزار شد و احمدرضا طالبیان با ثبت زمان 3 دقیقه و 39ثانیه و 504 هزارم ثانیه در جایگاه ششم گروه هفت نفره خود قرار گرفت.
 در این گروه، ورزشکارانی از چین، اسپانیا، بلاروس، سوئد، نیوزیلند و مصر حضور داشتند که قایقرانان سوئد، نیوزیلند و بلاروس به ترتیب اول تا سوم شدند.
 
طالبیان با این نتیجه از دور رقابت‌ها کنار رفت. رقابت‌های کایاک تک نفره 1000 متر در سه گروه برگزار شد و 5 پاروزن برتر هرگروه صعود کردند. بهترین نفر ششم نیز به مرحله‌ی بعدی راه پیدا کرد که با توجه به بهتر بودن رکورد نفر ششم دسته‌ی نخست طالبیان حذف شد.
 
سرمربی تیم ملی قایقرانی ایران درباره عملکرد طالبیان گفت: "احمدرضا در مرحله نخست المپیک به گونه‌ای پارو زد که باورم نمی‌شود. شاید شرایط المپیک و جو حاکم بر این بازی‌ها برای این پاروزن که نخستین تجربه المپیکی‌اش را پشت سر گذاشت، تاثیرگذار بود اما، در کل از عملکردش راضی نیستم. احمدرضا پیش از این رکوردهای بهتری را ثبت کرده بود و می‌توانست در این مسابقه نیز در بدترین شرایط به عنوان نفر پنجم کارش را تمام کند اما این‌گونه نشد. خودش هم وقتی از آب بیرون آمد با ناراحتی لباسش را پوشید و به هتل رفت."
 
اقلیمی درباره دلیل عملکرد ضعیف طالبیان هم بیان کرد: "واقعا نمی‌دانم. او پس از اردوی انزلی دو زمان فوق‌العاده را ثبت کرد. در حالی که آن رکوردها در شرایط ارتفاع بود اما، در لندن می‌توانست زمان‌هایی بهتر را ثبت کند که متاسفانه با رکورد خودش نیز چهارثانیه فاصله داشت. متاسفانه فکر می‌کنم مسابقات المپیک استرس به او وارد کرده و زمانی که وارد خط شد، تحت تاثیر قرار گرفت. واقعا می‌توانست بین نفر چهارم و پنجم باشد اما این‌گونه نشد."
 
وی افزود: "در مدتی که با احمدرضا طالبیان کار می‌کنم، می‌دانم که توانایی‌هایش بالاست اما متاسفانه نتوانست انرژی‌اش را دراین مسابقه به طور کامل تخلیه کند. اولین بار بود که چنین چیزی از او دیدم و شاید دلیلش اولین تجربه المپیک بود. احمدرضا هنوز در ابتدای راه قرار دارد و جوان است و می‌تواند با قدرت در المپیک‌های بعدی نتایج فوق‌العاده‌ای را بگیرد."

حدادی به فینال پرتاب دیسک المپیک رسید

قهرمان و رکورددار آسیا در مرحله مقدماتی پرتاب دیسک المپیک با پرتابی به میزان 65 متر و 19 سانتی‌متر ورودی فینال المپیک را به دست آورد تا دو پرتاب دیگر او تاثیری نداشته باشد.
 
حدادی پرتاب‌های دیگر خود را انجام نداد. ورودی فینال در ماده پرتاب دیسک 65 متر بود.
 


در رقابت‌های پرتابی، ورزشکارانی که بتوانند در مرحله‌ی مقدماتی به حد نصاب فینال برسند راهی این مرحله خواهند شد. در صورتی که تعداد ورزشکارانی که موفق به انجام این کار شوند از 12 نفر کمتر باشد، سایر رکوردهای بهتر راهی فینال خواهند شد.
قهرمان و رکورددار پرتاب دیسک آسیا فردا در حالی در رقابت فینال به مصاف حریفان می‌رود که همه حریفانش در کنار او پرتاب خواهند کرد.



مهمترین حریف احسان حدادی رابرت هارتینگ از آلمان محسوب می‌شود. او در دور مقدماتی با رکورد 66 متر و 22 سانتیمتر فینالیست شد و با توجه به دو مدال طلایی که در جهان دارد اصلی‌ترین شانس رسیدن به مدال طلای المپیک محسوب می‌شود. پس از او گرد کانتر قهرمان المپیک پکن که با رکورد 66 متر و 39 سانتی‌متر وارد فینال شده از اصلی‌ترین رقیبان حدادی است.این پرتاب‌گر اسپانیایی عنوان قهرمانی جهان را هم در اختیار دارد.
 
فرناندز از کوبا، ویکاس گوردا از هند نیز دو رقیب جدی حدادی هستند که هر کدام در مرحله مقدماتی پرتاب‌هایی بالاتر از 65 متر داشتند. در میان حریفان اصلی حدادی پیتور مالاخوفکی و ویرجیلیوس الکنا به ترتیب از لهستان و لیتوانی نیز دو تن از پرتاب‌گران فینال خواهند بود که احسان حدادی باید برای رسیدن به مدال المپیک از سد آنها بگذرد.



همچنین در فینال پرتاب دیسک، پرتابگر دیگری از اسپانیا، هلند، استرالیا و انگلیس خواهد داشت.

رقابت فينال حدادي سه‌شنبه ساعت 22:50 به وقت تهران برگزار مي‌شود.


سجاد مرادی به نیمه نهایی المپیک رسید

 دونده‌ المپیکی ایران در ماده‌ دوی 800 متر در گروه پنجم، رقابتش را آغاز کرد و در رده‌ دوم قرار گرفت و راهی نیمه نهایی شد.

مرادی 800 متر را در زمان یک دقیقه و 48 ثانیه و 23 صدم ثانیه پیمود. بهترین رکورد مرادی 1:44:74 بود که نتوانست در این رقابت به آن برسد.
 

 
مرادی فردا باید در مرحله نیمه نهایی با حریفان بسیار قدرتمندی روبرو شود که مهمترین آنها ابوبکر کاکی از سودان است. کاکی که بهترین رکوردش یک دقیقه و 42 ثانیه و 23 صدم ثانیه است عنوان قهرمانی جهان را در اختیار دارد. پس از او نیز سه دونده دیگر از لهستان، کنیا و بوتساوانا رکوردهای کمتر از یک دقیقه و 44 ثانیه دارند.
 
دونده برزیلی و هلندی هم‌گروه سجاد مرادی در مرحله نیمه‌نهایی نیز رکوردهای شخصی‌شان نزدیک به رکورد سجاد مرادی است. بدین ترتیب از این گروه تنها دو نفر اول به صورت مستقیم به فینال می‌رسند و از بین سه گروه دور مقدماتی دو نفر دیگر نیز از بین بهترین‌ها فینالیست می‌شوند.

 
 
دونده 800 متر المپیکی ایران پس از قرار گرفتن در رده دوم در جمع خبرنگاران گفت: در این یکی، دو ماه اخیر توانستم مصدومیتم را برطرف کنم، اما تمریناتم را از دست دادم. با آمادگی کامل به المپیک نیامده‌ام و با 70 ـ 80 درصد آمده‌ام ، اما امروز راحت دویدم و فشاری بر خودم نیاوردم و از رکوردم راضی‌ام.
 
مرادی در پایان گفت: این سومین المپیک من است، در المپیک قبل نهم شدم. فردا (سه شنبه) کار سختی در پیش دارم و امیدوارم که مردم مرا دعا کنند تا با توجه به این که کاملا آماده نیستم، بتوانم رکورد خوبی بزنم. از وضعیتم تا به حال راضی هستم و آنچه که در بدن دارم را فردا رو می‌ کنم. در 100 متر و 800 متر المپیک رقبا بسیار قوی هستند که در فینال 800 متر این موضوع را خواهد دید.

لیلا رجبی حذف شد

 لیلا رجبی بانوی پرتابگر المپیکی ایران در رقابت‌های پرتاب وزنه، نتوانست به فینال راه پیدا کند. رجبی پرتابی به طول 17 متر و 55 سانتی متر داشت.
 رکورد ورود مستقیم به فینال 18 متر و 90 سانتی متر بود که شش نفر به آن رسیدند و 6 رکورد برتر بعدی توانستند جواز حضور در فینال را کسب کنند.

 

لیلا رجبی پس از ثبت رکورد 17 متر و 55 سانتیمتر و قرار گرفتن در رده 22 المپیک، گفت: رکوردم بد بود و خیلی ناراحتم و امیدوارم بودم که به رکورد بهتری دست یابم. من آمده بودم که رکورد خودم که رکورد ایران نیز هست، (17 متر و 98 سانتیمتر) را بشکنم، اما نتوانستم.
 
وی در مورد دلیل عملکرد نه چندان خود گفت: المپیک میدان بزرگی است. قهرمان جهان در گروه ما مسابقه داد و صعود نکرد. وقتی در ایران مسابقه می‌دهی جمعیتی حضور ندارد، اما در اینجا 80 هزار نفر نشسته‌اند، این موضوع به آدم استرس می‌دهد.
 
ملی‌پوش پرتاب وزنه گفت: من از همه مردم عذرخواهی می‌کنم، اما تلاش خود را کردم که بتوانم رکورد خوبی را بر جای بگذارم که این گونه نشد و از عملکردم راضی نیستم. نداشتن مربی در تمرینات پیش از اعزام به المپیک در نتیجه من تاثیر داشت. همچنین دردی که در قسمت آشیل احساس می‌کردم که از صبح امروز این درد را بیشتر با خود داشتم. البته نباید با چنین چیزهایی عملکردم را توجیه کنم، چون باید بهتر کار می‌کردم و رکورد ایران را می‌زدم.

************************
برنامه ورزشکاران‌ ایران در یازدهمین روز المپيك ( سه شنبه 91/5/17 )
 
کاروان ورزش ایران امروز سه شنبه و در روز یازدهم بازی‎های المپیک لندن یکی از شلوغ‌ترین و البته پرامیدترین روزهای خود در این بازی‏ها را تجربه خواهد کرد.

برنامه رقابت‏های ورزشکاران ایران در روز یازدهم ( 91/5/17 ) بازی‏های المپیک لندن به شرح زیر است:


قايقراني كاياك تك نفره 500 متر زنان: آرزو حكيمي ؛ ساعت 13:40

دوي 110 متر با مانع: روح الله عسگري ؛ ساعت 13:40

كشتي فرنگي - وزن 66 كيلوگرم: سعيد عبدولي ؛ ساعت 16:30

كشتي فرنگي - وزن 96 كيلوگرم: قاسم رضايي ؛ ساعت 16:30

پرتاب ديسك (فينال): احسان حدادي ؛ ساعت 22:50

دوي 800 متر (نيمه نهايي): سجاد مرادي ؛ ساعت 23:25

وزنه برداري دسته +105 كيلوگرم : بهداد سليمي و سجاد انوشيرواني ؛ ساعت 22:30


***************************

خبرهای حاشیه ای روز دهم المپیک:

چین قهرمان رقابت‌های وزنه‌برداری شد
 تیم ملی چین با کسب 5 مدال طلا و 2 نقره، قهرمان رقابت‌های وزنه برداری المپیک 2012 لندن شد.
 
چینی‌ها در بخش زنان همچون تیم ملی قزاقستان صاحب 3 مدال طلا شدند و در بخش مردان نیز توسط 6 نماینده خود 2 مدال طلا و 2 نقره به دست آوردند.
 
چین در المپیک 2008 پکن نیز قهرمان رقابت‌های وزنه‌برداری شده بود، اما در آن المپیک با توجه به میزبانی پکن، 15 وزنه بردار چینی توانستند صاحب 8 مدال طلا و یک نقره شوند.
 
در صورت کسب مدال طلای دسته فوق سنگین توسط یکی از دو نماینده سنگین وزن ایران و مدال آوری نواب نصیر شلال تیم ملی وزنه برداری کشورمان می‌تواند در بخش مردان، عنوان سومی المپیک را پس از چین و کره شمالی به دست بیاورد.
 
وزنه برداری ایران تاکنون توسط کیانوش رستمی صاحب یک مدال برنز المپیک لندن شده است.
 
ژاپن و آمریکا به فینال فوتبال زنان المپیک راه یافتند
 مرحله نیمه نهایی فوتبال زنان در بازی‌های المپیک لندن برگزار شد و تکلیف دو تیم فینالیست معلوم شد.
 
در دیدار نخست دو تیم ژاپن و فرانسه مقابل هم صف آرایی کردند که در آن ژاپن قهرمان جهان موفق شد با نتیجه‌ دو بر یک به پیروزی برسد و به فینال صعود کند، در دیگر بازی برگزار شده جدال دو تیم کانادا و آمریکا در وقت اصلی با تساوی سه بر سه به پایان رسید تا کار به وقت‌های اضافی کشیده شود که در آن آمریکا توانست در آخرین ثانیه‌های وقت اضافی دوم گل پیروزی را توسط آلکس مورگان ستاره خود به ثمر رساند و همچون دوره قبل به فینال صعود کند.
 
دیدار فینال و رده بندی این رقابت‌ها پنجشنبه همین هفته‌ برگزار خواهد شد.

پیستوریوس به فینال دوی 400 متر المپیک نرسید
  دونده معلول اهل آفریقای جنوبی نتوانست به فینال دوی 400 متر المپیک برسد.
 
اسکار دونده معلول اهل آفریقای جنوبی که با دو پای مصنوعی می دود، در نیمه نهایی رقابت‌های دوی 400 متر مردان المپیک در گروه خود هشتم شد و از راهیابی به فینال باز ماند.



پیستوریوس در این مسابقه رکورد 46 ثانیه و 54 صدم ثانیه را ثبت کرد. ورزشکارانی از گرانادا ، باهاما و بلژیک به ترتیب اول تا سوم شدند.
 
اعتراض کلمبیایی‌های ساکن لندن به دونده دوپینگی در فرودگاه
 «دیگو پالمکو اچه‌وریا» که روز گذشته نمونه تست دوپینگ وی توسط کمیته مسابقات،‌ مثبت اعلام شد،  مجبور به ترک دهکده بازی‌ها و بازگشت به کشورش شد.
 
این ورزشکار رشته دوی 400 متر  هنگامی که وارد فرودگاه لندن برای عزیمت به کلمبیا شد،‌ با ده‌ها نفر از هموطنان ساکن بریتانیا روبه‌رو شد که با در دست داشتن پلاکارد‌هایی رفتار ورزشکار خود را مورد انتقاد قراردادند.
 
یکی از افراد این گروه به نام خوزه‌ آینور  به خبرنگار سایت دایجست گفت: متاسفانه دیدگاه مردم جهان نسبت به شهروندان کلمبیایی بخاطر قاچاق همیشگی موادمخدر خوب نیست. ورزشکاران نباید با  دوپینگ این دیدگاه را بیش از پیش حادتر کنند. ما امروز اینجا جمع شدیم تا اعتراض خود را برای اعزام نمایندگان ورزشی  که دوپینگ می‌کنند، نشان دهیم.

کرم جابر قهرمان وزن 96 کیلوگرم کشتی فرنگی المپیک 2004 آتن از مصر که با کشتی های درخشان خود در آتن همگان را شوکه کرده بود، پس از هشت سال هوس مدال المپیک کرده و در لندن هم به روی تشک آمد. کرم جابر که روزگاری به غول چراغ جادو مشهور شده بود، با حضور در یک وزن پائین‌تر یعنی وزن 84 کیلوگرم و رسیدن به فینال همگان را شوکه کرد.



کرم جابر با 3 پیروزی برابر کشتی گیران کرواسی، فرانسه و لهستان به فینال رسید ولی در فینال به خاگائف روس باخت و به مدال نقره بسنده کرد.

10 هزار دلار، بهای بلیت پیکارهای فلپس در بازار سیاه
 در شرایطی که مسئولان کمیته اجرایی بازی‌های المپیک از اولین روز پیکارها بر مبارزه با پدیده فروش بلیت در بازار سیاه تاکید دارند، اخباری گزارش می شود که از رونق کاری سوداگران این عرصه در بورسی غیر قانونی حکایت دارند.
 
براساس گزارش روزنامه گاردین، بازار سیاه بلیت از اولین روز پیکارها بصورت مخفیانه و دور از چشم مامورین در اطراف دهکده بازی‌ها وجود داشته است. خبرنگار این نشریه عنوان می‌کند بیشترین متقاضی بلیت از طریق این بازار بابت پیکارهای مایکل فلپس، شناگر اسطوره‌ای ایالات متحده بوده است. ورزشکاری که شمار مدال‌‌های المپیکی‌اش را در بازی‌‌های لندن 2012 به 22 رساند و از نظر مدال‌آوری در تاریخ المپیک‌ها جاودانه شد. بر این اساس علاقمندان ولخرج شنای جشنواره ورزشی لندن برای دیدن مصاف‌های او به علت موجود نبودن بلیت در گیشه‌های رسمی، در بازار سیاه گاه تا 10 هزار دلار هزینه کرده‌اند.
 
این در حالی است بهای رسمی بلیت پیکارهای شنا از 149 تا تا 704 دلار بوده است.  

**در مراسم اعطاي مدال هاي مسابقه تنيس زنان در المپيک 2012 لندن که سرنا ویلیامز آمریکایی قهرمان شد، در اتفاقی نادر پرچم امريکا هنگام پخش سرود ملی این کشور از جای خود کنده شد و سقوط کرد! اين صحنه باعث خنده تماشاچيان شد.


  
 
شکایت علیه توهین‌کنندگان به جودوکار محجبه عربستان
 فارس به نقل از روزنامه فولکس‌کرانت هلند گزارش داد، علی سراج عبدلرحیم پدر «وجدان شکرانی» که در پیکارهای المپیک لندن در اولین حضورش بازنده شد، گفت:‌ درخواست مکتوبی برای پیگیری و شناسایی توهین‌کنندگان به دخترم در اینترنت تنظیم کرده‌ام که از طریق وزارت کشور عربستان در حال پیگیری هستم. امیدوارم کسانی که باعث لطمه به روح دخترم بخاطر حفظ حجابش شدند، هر چه سریع‌تر شناسایی و مجازات شوند.
 
این اظهارات چند روز پس از حضور جودوکا جوان و و محجبه از طرف پدرش در حالی بیان شد که با شروع مسابقات المپیک، کمیته اجرایی بازی‌ها با حضورش مخالف بود. به باور این سازمان حضور در رقابت‌ها با حفظ حجاب اسلامی بخاطر قوانین موجود امکان‌پذیر نبود اما پس از آنکه با پافشاری وی مواجه شد، موافقت کرد. در این حال برخی در شبکه‌‌های اجتماعی علیه این بانوی ورزشکار معتقد، مطالبی منتشر و به این چهره ورزشی توهین کردند.
 
عبدالرحیم افزود: من به آن دسته که در اینترنت از نظر فنی دخترم را ارزیابی کردند، کاری ندارم. دنبال آن عده هستم که او را بخاطر مسلمان بودن و حفظ حجابش مورد تمسخر قراردادند. وجدان تنها  16 سال سن دارد. او که  سابقه‌ای حضور در المپیک نداشته است. همین نکته که او در این رقابت‌های پر اهمیت حضور یافت برای ما مایه افتخار است.