دیروز و دیشب تمام ایران گریه کرد، مردم هم برای افتخارآفرینان اشک شوق ریختند و هم برای خوردن حق عبدولی اشک حسرت. بدون شک برای همه مردم ایران سعید عبدولی دیروز قهرمان المپیک شد همانند بهداد سلیمی و قاسم رضایی.

به گزارش سرویس ورزشی مشرق، یازدهمین شب المپیک 2012 لندن تا سالها در خاطر ایران و ایرانی می ماند؛ شبی که در آن شاگردان محمد بنا بزرگ معمار کشتی فرنگی ایران با کسب سومین طلای پیاپی برای نخستین بار قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی ایران در المپیک را رقم زدند.
هر چند فیلا با ناداوری علیه سعید عبدولی شانس اول مدال طلای 66 کیلوگرم می خواست ایران را از کسب سومین مدال طلا محروم کند اما قاسم رضایی دلاورمرد آملی معادلات آنها را به هم زد و با اقتدار همه حریفان را شکست داد و سومین طلای پیاپی کشتی فرنگی را برای ایران به ارمغان آورد.
در وزنه برداری بهداد سلیمی طبق انتظار طلا گرفت و انوشیروانی با رشادت حریف روس را کنار زد و بر سکوی دوم المپیک قرار گرفت.
احسان حدادی ورزشگار خوش اخلاق کشورمان با پرتاب های عالی خود بهترین نتیجه تاریخ دوومیدانی را رقم زد و با اختلاف 9 سانتی متر به مدال با ارزش نقره المپیک دست یافت.

نتایج و شرح کامل مسابقات نمایندگان ایران در روز یازدهم را همراه با تصویر در زیر ببینید:
 
قاسم رضایی سومین طلایی ایران لقب گرفت/ داوران سر عبدولی را بریدند

قاسم رضایی فرنگی‌کار وزن 96 کیلوگرم کشورمان که با پیروزی مقابل نمایندگان ترکیه، ارمنستان و کوبا به فینال مسابقات کشتی فرنگی بازی‌های المپیک رسیده بود، در دیدار نهایی نیز از سد کشتی‌گیر قدرتمند روسیه گذشت و قهرمان شد.

فرنگی کار 96 کیلوگرمی کشورمان که دچار مشکل عفونت صورت شده بود، مقابل ایلدیم قرار گرفت و در سه تایم (2-0، 0-1، 2-0) به برتری رسید.
در لحظات آغازین وقت اول،‌ ایلدیم که به نظر می‌رسید از مشکل مصدومیت صورت رضایی اطلاع دارد با دست ضربه محکمی به صورت او زد تا شروع بازی به تاخیر بیفتد.

 

دو کشتی‌گیر در ادامه کاری از پیش نبردند و کار به کلینچ کشیده شد و رضایی در خاک خوابید و به خوبی توانست مقاومت کند، اما داور اعلام کرد که رضایی از پایش استفاده کرده است و یک اخطار و یک امتیاز به حریف ترک داد تا تایم اول به سود او به پایان برسد. البته در دو امتیازی که به ایلدیم داده شد، داد و فریاد‌های رئیس فدراسیون کشتی ترکیه و احمد آئیک عضو ترک هیات رئیسه فیلا بی تاثیر نبود.

در تایم دوم ایلدیم در سرپا بهتر کار کرد و مهاجم‌تر نشان داد. رضایی که چندان سرحال نشان نمی‌داد، فعالیت زیادی نداشت تا باز هم کار به کلینچ کشیده شود. این بار رضایی حریف را در اختیار گرفت و یک بارانداز یک امتیازی زد تا این وقت را به سود خود به پایان ببرد.
 

 
 در وقت سوم باز هم دو کشتی‌گیر امتیازی نگرفتند و ایلدیم که امتیاز بیشتری گرفته بود، تصمیم گرفت که خودش در خاک بشیند. رضایی این بار هم بارانداز اجرا کرد و این وقت را برد.
 قاسم رضایی درمرحله یک چهارم نهایی المپیک لندن به مصاف آرتور الکسانیان از ارمنستان رفت و مقابل حریف خود در دو تایم (2-0، 1-0) به پیروزی رسید تا راهی نیمه نهایی شود.
 در تایم اول دو کشتی‌گیر امتیازی نگرفتند، اما رضایی در خاک بار دیگر بارانداز را به زیبایی اجرا کرد و 2 بر صفر تایم نخست را برد.



در تایم دوم باز هم امتیازی ردوبدل نشد. این بار رضایی در خاک خوابید و مقاومت کرد و این وقت را به سود خود پایان داد و به نیمه نهایی رسید.



کشتی‌گیر وزن 96 کیلوگرم ایران در مرحله‌ی نیمه نهایی المپیک مقابل فالکون استرادا از کوبا در دو تایم (2-0، 1-0) حریف کوبایی خود را شکست داد.
در تایم نخست رضایی کاری از پیش نبرد و کار به کلینچ کشیده شد و رضایی حریف کوبایی خود را در اختیار گرفت تا بتواند همانند دیدارهای گذشته بارانداز اجرا کند و به خوبی هم این کار را انجام داد و وقت اول را به سود خود به پایان برد.
 


در وقت دوم هم رضایی حریف را تشک بیرون برد و یک امتیاز گرفت. در ادامه رضایی 50 ثانیه میدان داری کرد و این وقت را نیز به سود خود پایان داد.

فرنگي‌كار وزن 96 كيلوگرم ايران در فينال رقابت‌هاي المپيك مقابل رستم توترف از روسيه قرار گرفت و اين پيكار تماشايي و حساس را در دو تايم ( 2-0، 1-0) به سود خود به پايان برد تا نقشه ناجوانمردانه‌اي كه براي نرسيدن ايران به سومين مدال طلا روي عبدولي اجرا شده بود، خنثي شود.



رضايي در وقت نخست كار را به كلينچ كشاند و در حالي كه وقت در حال به پايان رسيدن بود، حريفش را از تشك بيرون برد و يك امتياز گرفت. در ادامه با اعتراض مربي روس يك امتياز ديگر هم به او اضافه شد.
در تايم دوم نيز رضايي كار را به كلينچ كشيد و اين بار در خاك مقاومت كرد و اين تايم را نيز برد.

كشتي‌گير مازندراني ايران با اين مدال طلا كاروان و تيم ملي كشتي فرنگي ايران را صاحب سومين مدال طلا كرد و مجموع مدال‌هاي ايران را به عدد 5 رساند.




کشتی‌گیر مازندرانی ایران با این مدال طلا تیم ملی کشتی فرنگی ایران را صاحب سومین مدال طلا کرد و بدن ترتیب تیم ملی کشتی فرنگی ایران نیز با کسب 3 مدال طلا، قهرمان المپیک شد. پس از ایران روسیه با 2 طلا، یک نقره و دو برنز نایب قهرمان شد. دریافت سومین نشان طلای ایران تا آنجا برای مقامات فیلا تعجب‌آور بود که نمی‌توانستند بپذیرند که کشورهای مختلف مقابل ایران زانو زدند و هیچ حرفی برای گفتن ندارند.
دارنده نشان طلای وزن 96 کیلوگرم کشتی فرنگی در بازی‌های المپیک اظهار کرد: از اینکه باعث قهرمانی کشتی فرنگی ایران در بازی‌های المپیک شدم بسیار خوشحالم، این قهرمانی‌ها نتیجه زحمات محمد بنا و سایر مربیان تیم ملی بود.



وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا پس از دو سال خانه‌نشین بودن و دعوت نشدن به اردو فکر می‌کردی که در لندن قهرمان شوی؟ خاطرنشان کرد: من بعد از بازی‌های پکن که ناکام بودم و نتیجه نگرفتم هر لحظه آرزو داشتم در المپیک بعدی حضور پیدا کنم. آن زمان گفتم که المپیک هنوز برایم تمام نشده است. خواست خدا بود که در لندن قهرمان شدم.



رضایی در پاسخ به این سوال که آیا قبل از فینال فکر نمی‌کردی که داوری به سود روس‌ها باشد؟ گفت: قبل از مسابقه می‌دانستم که قاسم رضایی به تنهایی در یک طرف است و کشتی‌گیر روس، داوران و سایر عوامل در طرف دیگر. همه تلاشم را کردم که بهانه دست‌شان ندهم. از سه پیروزی که در دور مقدماتی داشتم راضی نبودم و دوست داشتم با بهترین نفرات این وزن مسابقه دهم.
دارنده نشان طلای وزن 96 کیلوگرم کشتی فرنگی در پایان با بیان اینکه شاخ روس‌ها را شکستیم به خبرنگاران گفت: کشتی فرنگی جهان جلوی ایران تعظیم کرد و ما توانستیم قدرت را از روس‌ها بگیریم. امیدوارم توانسته باشیم دل مردم را شاد کنیم.

سر عبدولی را بریدند تا کره جنوبی قهرمان شود!

سعید عبدولی، ملی پوش وزن 66 کیلوگرم در عین شایستگی در دیدار برابر حریف فرانسوی خود که قهرمان المپیک 2008 پکن بود اسیر ناداوری شد و از راهیابی به مرحله نیمه نهایی بازی‌های المپیک 2012 لندن بازماند.

 سعید عبدولی فرنگی‌کار وزن 66 کیلوگرم ایران، پس از استراحت در دور دوم مقابل یوکسل آتادا از ترکیه به روی تشک رفت و در دو تایم (1-0، 3-0) او را شکست داد.
کشتی‌گیر ترکیه که مطابق سنت همیشگی ترک‌ها بدنش را چرب کرده بود، ابتدا با تذکر داور روبرو شد. پس از خشک شدن بدن، تایم اول شروع شد و عبدولی در دقیقه‌ی دوم این وقت حریفش را از تشک بیرون انداخت و یک امتیاز گرفت.
 

 
در تایم دوم دو کشتی‌گیر در سرپا کاری از پیش نبردند و عبدولی حریفش را در خاک در اختیار گرفت اما نتوانست بارانداز بزند. در حالی که عبدولی چند بار حریفش را بالا آورده بود، آتادا پا را درگیر کرد و داور امتیاز را به عبدولی داد. اعتراض مربی ترک‌ها سودی نبخشید و عبدولی یک امتیاز دیگر گرفت و پیروز شد.
 
در مبارزه دوم اما قهرمان ایرانی 2011 جهان، مقابل استیو گینو، دارنده‌ مدال طلای المپیک پکن و مدال نقره جهانی 2007، قرار گرفت و با ناداوری در دو تایم شکست خورد.



در تایم نخست عبدولی جنگنده تر بود، اما داور چند بار به او تذکر داد. در پایان نود ثانیه هیچ یک از دو کشتی‌گیر امتیاز نگرفتند و عبدولی در خاک خوابید و به خوبی مقاومت کرد، اما داوران که از ابتدای وقت اول چندان منصف نشان نداده بودند، امتیاز را به کشتی‌گیر فرانسوی دادند و اعتراض بنا سودی نبخشید. تایم اول 3 بر صفر به سود گینو به پایان رسید.
 


 
در تايم دوم در حالي كه باز هم عبدولي جنگندگي داشت داور به او اخطار داد كه رئيس تشك و قاضي تاييد نكردند. در ادامه كار به كلينچ كشيده شد و اين بار عبدولي حريفش را در اختيار گرفت. عبدولي به زيبايي بارانداز اجرا كرد و دو امتياز گرفت اما فرانسوي‌ها اعتراض كردند و راي برگشت! تا تعجب همگان برانگيخته شود.این رای با اختلاف نظر داوران هم همراه بود.



به این ترتیب عبدولی در وقت اول مقاومت کرد و بارانداز نخورد اما حریفش دو امتیاز گرفت. در تایم دوم عبدولی بارانداز زد و باز هم حریفش دو امتیاز گرفت! عبدولی با قبول این شکست ناباورانه از رسیدن به مدال طلا بازماند و این در حالی بود که حتی صدای اعتراض تماشاگران هم نسبت به قضاوت بودار داوران بلند شده بود.

گریه های عبدولی بر روی تشک و نرسیدن فریاد اعتراضش اشک در چشمان همه ایرانیان حلقه زد.









در فینال رقابتهای کشتی فرنگی بازی‌های المپیک لندن در وزن 66 کیلوگرم کشتی گیری از کره جنوبی برابر ورزشکار مجارستانی به روی تشک رفت و در دو تایم پیاپی و با نتایج 1 بر 0 و 2 بر 0 به پیروزی رسید و قهرمان المپیک شد. این نتیجه درحالی برای فرنگی کار کره ای بدست آمد که پیش از این شایعه‌هایی مبنی بر برنامه ای از پیش تعیین شده برای قهرمانی این ورزشکار کره ای در محل رقابت ها شنیده می شد.
پس از اینکه سعید عبدولی برابر حریف فرانسوی‌اش با ناداوری شکست خورد صحبت هایی شنیده می شد که قرار بود عبدولی در همان ابتدای راه حذف شود تا برابر فرنگی کار کره ای قرار نگیرد.
این موضوع پس از اینکه کشتی گیر کره ای برابر حریف فرانسوی نیز به پیروزی رسید بیشتر به مرز حقیقت نزدیک شد چرا که پس از آن "کیم" رییس کنفدراسیون کشتی آسیا به همراه داوران کره ای با دیگر داوران حاضر در محل مسابقات دست داد و خوش و بش کرد و این پیروزی را تبریک گفت. حال با قهرمانی فرنگی کار کره ای در وزن 66 کیلوگرم المپیک لندن این شایعه ها بیش از پیش به حقیقت نزدیک می شوند که مدال او پیش از آغاز مسابقات برایش پیش بینی شده بود.
دکتر احمدی نژاد خطاب به سعید عبدولی با بیان این که ملت ایران با قضاوت درست شما را قهرمان مسلم میدان مسابقه اخیرتان می داند،‌ او را با "قهرمان خوزستانی ایران زمین" نامید. رییس جمهور در پیام‌های جداگانه‌ای قهرمانی‌های بهداد سلیمی، سجاد انوشیروانی در وزنه‌برداری و قاسم رضایی در کشتی فرنگی را تبریک گفت.

طلا و نقره فوق سنگین به ایران رسید/ چهارمین طلا برای ایران
 وزنه‌بردار فوق‌سنگین ایران به راحتی مدال طلای المپیک و عنوان قوی‌ترین مرد جهان را به خود اختصاص داد.
 
بهداد سلیمی قهرمان رقابت‌های جهانی پاریس در سال 2011 که بخت نخست طلای المپیک بود، مطابق انتظار کارش را با وزنه‌های بالا و دیرتر از سایرین شروع کرد و به راحتی قهرمانی المپیک شد.

 

سلیمی در یک‌ضرب 208 کیلوگرم را زد. در حرکت دو ضرب سلیمی کارش را با وزنه 247 کیلوگرم آغاز کرد و با همین وزنه طلایش را قطعی کرد. در حرکت دوم به رکورد رضازاده حمله کرد اما ناکام ماند. سلیمی از حرکت سوم نیز انصراف داد.
قهرمان جهان پس از قطعی شدن طلایش برای شکستن رکورد دوضرب رضازاده اقدام کرد، اما نتوانست وزنه 264 کیلوگرمی را بالای سر ببرد.
همچنین در این دسته سجاد انوشیروانی که از ابتدا عنوان کرده بود که برای نشان نقره المپیکی روی تخته خواهد رفت، با مجموع 449 (204 یک ضرب و 245 کیلوگرم دو ضرب) به هدفش رسید تا تاریخ پس از 60 سال تکرار شود و دو وزنه بردار ایرانی بر سکوی المپیک بایستند.

 

60 سال پیش و در المپیک سال 1952 هلسینکی فنلاند برای اولین بار دو وزنه بردار ایرانی به نام‌های محمود نامجو و علی میرزایی با کسب مدال‌های نقره و برنز المپیک روی سکوهای دوم و سوم المپیک قرار گرفتند. این بار و پس از 60 سال یکبار دیگر دو وزنه بردار کشورمان دو پرچم ایران را در کنار هم به اهتزاز درآوردند. 
 

 
پس از کسب مدال طلای قاسم رضایی در کشتی فرنگی و دو طلا و نقره بهداد سلیمی و سجاد انوشیروانی در فوق سنگین وزنه برداری ورزشگاه اکسل به تسخیر ایرانی‌ها در آمد و فضا کاملا ایرانی شد. نکته قابل توجه اینکه بسیاری از هموطنان ایرانی که نتوانسته بودند بلیت رقابت‌ها را به دست بیاورند با در دست داشتن لپ‌تاب‌های خود این دو رقابت را به صورت زنده تماشا کرده و پس از موفقیت ورزشکاران ایرانی به ابراز خوشحالی پرداختند و پس از این موفقیت‌ها در هر گوشه از ورزشگاه اکسل، پرچم ایران به اهتزاز درآمد و فریاد "ایران ایران" در همه جا شنیده می‌شد.
خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس در گزارشی با اشاره به کسب مدال طلا و نقره وزنه‌برداران ایرانی در رقابت فوق سنگین وزنه‌برداری المپیک ۲۰۱۲ لندن نوشت که ایران با کسب مدال طلا و نقره در مسابقات نهایی وزنه‌برداری المپیک فرمانروایی کرد و به تحسین عملکرد وزنه برداران ایران در رقابت های سنگین وزن المپیک پرداخت.
 بهداد سلیمی با بیان اینکه واقعا از کسب نشان طلا و نقره سنگین وزن المپیک خوشحالم، اظهار کرد: من و سجاد انوشیروانی خیلی زحمت کشیدیم. خیلی درد کشیدیم. خیلی فشار تحمل کردیم. خیلی زجر کشیدیم. خدا را شکر که با شادی نتیجه گرفتیم.
 
دارنده نشان طلای رقابت‌های جهانی پاریس با بیان اینکه اولویت برای من کسب نشان طلا بود، خاطرنشان کرد: می‌خواستم طوری برنامه‌ریزی کنم که بهترین عملکرد را داشته باشم، می‌دانستم که حریف روس یک ضرب زن خوبی است. می‌خواستم فاصله‌ام را با او حفظ کنم و در حرکت دو ضرب پیش بیفتم که خدا را شکر این اتفاق افتاد.


 
وی در پاسخ به این پرسش که چرا به رکورد المپیک حمله نکردی؟ گفت: در المپیک نشد که این اتفاق بیفتد. ان‌شاءالله در مسابقه‌های بعدی این کار را می‌کنم. باید دید در مسابقه‌های آتی چه پیش می‌آید.
قوی‌ترین مرد جهان در پاسخ به این پرسش که از اینکه به یکی از شعارهای المپیک (قوی‌ترین) دست پیدا کردی، چه احساسی داری؟ اظهار کرد: جز اینکه می‌توانم بگویم بسیار خوشحالم، چیز دیگری نمی‌توانم بگویم. مردم ایران واقعا غوغا کردند. دست شان درد نکند که مقابل منزل پدرم حضور یافتند و من را دعا کردند. هر چقدر تشکر کنم کم است.
انوشیروانی دیگر وزنه‌بردار فوق سنگین ایران نیز اظهار کرد: المپیک بزرگ‌ترین رویداد ورزشی دنیاست. خدا را شکر که توانستم یکی از بهترین سکوهایش را کسب کنم. اگر خدا بخواهد همه تلاشم را میکنم فعلا قصد دارم که وزنه بزنم. بعد از این هم به همراه بهداد سلیمی می‌خواهیم که بهترین سکوها را برای ایران کسب کنیم. خوشحالم زحماتی که وزنه‌برداران کشیدند به ثمر نشست و این موفقیت هم با گرفتن مدال در صحنه‌ای که همه انتظارش را داشتند به دست آمد.
مرد نقره ای المپیک لندن با اشاره به افزایش رکوردهایش در حرکات یک ضرب و دو ضرب خاطرنشان کرد: بعد از مسابقه‌های جهانی پاریس تا امروز موفق شدم در حرکت یک ضرب شش کیلو و در حرکت دو ضرب 4 کیلو و در مجموع 10 کیلو رکوردم را بالا ببرم که این نتیجه بسیار خوبی است و خدا را شاکرم که توانستم بهترین نتیجه را بگیرم.
دارنده نشان برنز رقابت‌های جهانی پاریس در پاسخ به این پرسش که آیا برای مصدومیت زانویش پس از بازگشت به ایران کاری خواهد کرد، یادآور شد:‌عزیزانی در ایران هستند که قول داده‌اند این مشکل را برطرف کنند.

 نقره ای به رنگ طلا/ حدادی با 9 سانتی‌متر اختلاف مدال ارزشمند نقره گرفت

احسان حدادی که روز گذشته توانسته بود به فینال پرتاب دیسک بازی‌های المپیک 2012 لندن صعود کند امشب رقابت خود  با 12 حریف را آغاز کرد.


وی در اولین پرتاب خود دیسک را به طول 68 متر و 18 سانتی متر پرتاب کرد که در رده نخست قرار گرفت.

او در بار دوم 64 متر و 9 سانتی متر پرتاب کرد و در پرتاب سوم خود نیز دیسک را 67 متر و 28 سانتی متر پرتاب کرد.

قهرمان پرتاب دیسک ایران و آسیا در پرتاب چهارم دیسک را به طول 66 متر و 98 سانتی متر پرتاب کرد.

احسان در حرکت پنجم حرکت خود را با خطا پشت سر گذاشت اما هارتینگ آلمانی که یکی از جدی ترین رقبای حدادی به شمار می آمد توانست با رکورد  68.27 از او جلو بزند.

در آخرین حرکت،احسان نتوانست رکورد هارتینگ را بشکند اما با همان پرتاب اول خودش کاری کرد که با شایستگی توانست برای نخستین بار مدال نقره رقابت های المپیک را بر گردن خودش بیاویزد.این مدال هر چند رنگش طلایی نبود اما ارزش آن چیزی کمتر از طلا برای کاروان ایران نیست.  این اولین مدال دوومیدانی ایران در تاریخ المپیک بود.



 احسان حدادي پس از كسب مدال نقره در ماده پرتاب ديسك بازي هاي المپيك 2012 لندن در جمع خبرنگاران اظهار كرد: من با پرتاب اولم شروع خوبي داشتم و اميد داشتم كه در جايگاه نخست باقي بمانم، اما پرتاب ورزشكار آلماني خيلي خوب بود.

وي افزود: هارتينك پرتابگر بسيار خوبي است و قدرت زيادي دارد، اما اگر من مشكلي از ناحيه شانه خود نداشتم و دردي احساس نمي كردم، مي‌توانستم پرتاب بيشتري هم داشته باشم كه متاسفانه اين موضوع رخ نداد.


حدادي درباره‌ي عملكردش در فينال رقابت‌ها نيز گفت: من فقط 10 سانتي‌متر با مدال طلا فاصله داشتم، اما از عملكرد خودم رضايت دارم. آمده بودم تا ركورد المپيك را بزنم (69 متر و 89 سانتي‌متر). اما از وقتي باران شروع شد نتوانستم خوب پرتاب كنم.

وي همچنين در مورد تمرين‌هايش در ايران گفت: تهران شهر بسيار سختي است و گاهي اوقات من در آلمان تمرين مي‌كنم!

حدادی در خاتمه تصریح کرد: تا 40 سالگی برای کسب مدال‌های مختلف در بازی‌های جهانی و المپیک فرصت دارم و سعی می‌کنم در آینده پرتاب‌های بهتری داشته باشم. البته باید بگویم مدال طلای بازی‌های المپیک 2012 لندن حق "هارتینگ" آلمانی بود.          

سجاد مرادی از راهیابی به فینال دو 800 متر بازماند
کاپیتان تیم ملی دوومیدانی ایران در بازی‌های المپیک 2012 لندن از صعود به مرحله نهایی رقابت‌های دوی 800 متر باز ماند.

به گزارش مشرق، سجاد مرادي كه با ثبت زمان يك دقيقه و 48 ثانيه و 32 صدم ثانيه توانسته بود با قرار گرفتن در رده دوم گروه خود به نيمه نهايي راه پيدا كند، در اين مرحله كار دشواري داشت و با ثبت زمان يك دقيقه و 45 ثانيه و 96 صدم ثانيه در گروهش ششم شد و نتوانست فيناليست شود البته اين زمان مرادي هم به دليل خطاي او ثبت نشد.



مرادي در اين مرحله با دونده سوداني كه عنوان قهرماني جهان را در اختيار دارد هم‌گروه شده بود. بهترين ركورد دونده ايران در اين ماده يك دقيقه و 44 ثانيه و 74 صدم ثانيه بود كه در صورت تكرار آن مرادي مي‌توانست فيناليست شود.
سجاد مرادي عنوان قهرماني بازي‌هاي آسيايي گوانگ‌جو را در اختيار دارد.

سجاد مرادي پس از ناكامي در مرحله نيمه‌نهايي دوي 800 متر المپيك در جمع خبرنگاران اظهار كرد: مسابقه‌ام خوب نبود اما حدم همين قدر است و با توجه به اينكه به دليل مصدوميت دو ماه تمرين نداشتم نمي‌توانستم بهتر از اين عمل كنم.

وي ادامه داد: در سخت‌ترين گروه اين مسابقات حضور داشتم و اين در حالي است كه از درد پا هم رنج مي‌بردم، به طوري كه امروز با درد پا دويدم. حتي دكتر گفته بود كه براي مسابقه پايم را فيكس كنم كه من اين كار را نكردم.

مرادي در عين حال تصريح كرد: اگر مصدوم نبودم، مطمئن باشيد مدال مي‌گرفتم. من به خاطر مردم تمام تلاشم را كردم.



روح الله عسگری حذف شد

 یازدهمین روز سی‌امین دوره بازی‌های المپیک تابستانی سه شنبه با برگزاری رقابت‌های دوومیدانی 110 متر با مانع در ورزشگاه Olympic Stadium پیگیری شد.
روح‌الله عسگري كه در مرحله مقدماتي دوي 110 متر با مانع المپيك 2012 لندن و در دسته دوم اين رقابت با دوندگاني از كشورهاي جزاير كي‌من، آمريكا، بلاروس، پورتوريكو، پرتغال، بريتانيا، ترينيداد و توباگو و جامائيكا قرار داشت، با به جا گذاشتن ركورد 13:97 به مقام هفتم دسته خود دست پيدا كرد و از راه‌يابي به مرحله نيمه پاياني اين ماده بازماند.



 
آرزو حکیمی در کایاک 500 متر حذف شد
 
آرزو حكيمي كه در گروه يك مرحله مقدماتي رقابت‌هاي قايقراني كاياك 500 متر انفرادي زنان حضور داشت با ثبت زمان يك دقيقه و 58 ثانيه و 598 هزارم ثانيه در رده هفتم گروه خود قرار گرفت و نتوانست به نيمه نهايي راه پيدا كند.


در اين گروه ورزشكاراني از كوبا، نيوزيلند، دانمارك، آلمان، فنلاند و آمريكا حضور داشتند كه پاروزنان فنلاند، دانمارك و آلمان به ترتيب اول تا سوم شدند. حكيمي با 17 سال سن، كوچك‌ترين قايقران شركت‌كننده در اين رقابت‌ها بود.


حکیمی جمعه در مسافت 200 متر به مصاف حریفانش می‌رود. روز گذشته نیز احمدرضا طالبیان در مسافت هزارمتر حذف شده بود.

***********************

برنامه ورزشکاران‌ ایران در دوازدهمین روز المپيك ( چهارشنبه 91/5/18)
 
کاروان ورزش ایران امروز چهارشنبه تنها یک نماینده دارد.

بوکس 81 - کیلوگرم: احسان روزبهانی در یک چهارم نهایی به مصاف حریف قزاقستانی می رود. این دیدار ساعت 2:30 بامداد پنج شنبه به وقت تهران برگزار می شود. روزبهانی در صورت پیروزی مدالش مسجل می شود.