کد خبر 144491
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۵:۲۱

مدیران یکی از شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت با تشریح مشکلات بخش خصوصی در ارائه خدمات اینترنت، اصلی ترین مشکل موجود بر سر توسعه ADSL را ضعف سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در نظارت و تصمیم گیری برعملکرد ارائه دهندگان اینترنت عنوان کردند.

به گزارش مشرق به نقل از مهر، احمد نخجوانی مدیرعامل شرکت آریارسانه تدبیر- شاتل به عنوان بزرگترین مصرف کننده پهنای باند اینترنت در کشور در نشست خبری از وجود 350 هزار پورت پرسرعت اینترنت فعال در کشور خبر داد و گفت: ارائه سرویس اینترنت پرسرعت ADSL2+، ارائه خدمات VoIP بین المللی به داخل و خارج کشور، ارائه خدمات تهیه و نصب تجهیزات شبکه‌های دسترسی و تجمیع و ارائه خدمات پهنای باند از جمله مهم ترین فعالیتهای این شرکت است.

وی از برگزاری دوره آموزشی MBA با همکاری با دانشکده مدیریت دانشگاه تهران و راه اندازی مراکز آموزشی ویژه پرسنل این شرکت با هدف استفاده از توان علمی و نخبه پروری در کشور خبر داد.



در این نشست محمدحسن شانه ساز زاده، رئیس هیات مدیره شرکت شاتل نیز با اشاره به برنامه های این شرکت برای تامین امنیت کاربران اظهار داشت: برای نخستین بار در دنیا کاربران اینترنت پرسرعت خانگی این امکان را خواهند داشت که بتوانند از محصولات امنیتی و نرم افزاری کاسپرسکی، در قالب بسته‌های یک ماهه بهره ببرند.

وی از همکاری و تفاهم انجام شده میان این شرکت و سازمان صدا و سیمای کشور برای ارائه سرویس تلویزیون اینترنتی – Iptv – خبرداد و گفت: این سرویس هم اکنون و در فاز نخست با تعرفه رایگان در اختیار مشترکان قرار گرفته است و حدود یکهزار نفر نیز در حال استفاده از این سرویس هستند.

شانه ساززاده با بیان اینکه این سرویس در فاز آزمایشی قرار دارد، افزود: هم اکنون در حال نظرسنجی های اولیه مشترکان هستیم تا مشکلات سرویس را شناسایی و مرتفع کنیم.

رئیس هیات مدیره شاتل با بیان اینکه تلویزیون اینترنتی هنوز به مرحله بلوغ نرسیده است، ادامه داد: در توسعه این سرویس لازم است سازمان صدا و سیما نیز تجهیزات خود را به روز کند؛ همچنین پس از طی شدن فاز  پایلوت درباره بحث های بازرگانی این سرویس تصمیم گیری های لازم اتخاذ می شود.

وی مشکلات فعلی بر سر راه توسعه اینترنت پرسرعت در کشور و شرکتهای اینترنتی را مربوط به ضعف رگولاتوری در نظارت بر فعالیتهای این بخش عنوان کرد و ادامه داد: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به عنوان قانونگذار در پاره ای مواقع در برخورد نظارتی خود عقب نشینی می کند و در مورد اختلافات شرکتهای pap و مخابرات تصمیم سازی درستی صورت نمی دهد.

رئیس هیات مدیره شاتل با اشاره به تامین پهنای باند مصرفی مورد نیاز گفت: شرکت ارتباطات زیرساخت به دنبال کاهش نرخ پهنای باند اینترنت است و در واقع با قراردادی که با این شرکت داشتیم، پهنای باند مورد نیاز خود را به راحتی برطرف کرده و هیچ مشکلی برای تامین پهنای باند مورد نیاز خود نداریم.

شانه ساززاده مشکلات شرکتهای PAP برای ارائه سرویس اینترنت را تنها محدود به رانژه خطوط و تعرفه ندانست و ادامه داد: در سایر موارد همچون در اختیار قرار گرفتن امکانات و تجهیزات پسیو و ترنسمیشن و خطوط انتقال نیز با مخابراتهای استانی مشکلاتی داریم که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با نظارت بر این مسائل باید راه حل آن را بیابد.

وی بیشترین مشکلات موجود را مربوط به استانهایی عنوان کرد که بیشترین ضریب نفوذ را داشته و گفت: عمده مشکلات این شرکت برای ارائه اینترنت پرسرعت در استانهای خراسان رضوی، اردبیل، قم و همدان است.

مدیرعامل شاتل برگزاری میزگردی با حضور اصحاب رسانه، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، شرکت مخابرات ایران  و PAPها برای حل مشکلات موجود در ارائه سرویس اینترنت پرسرعت را پیشنهاد کرد.