کد خبر 144611
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۰:۳۰

عضو هيات مديره اتحاديه مرغ گوشتي ايران گفت: سوياي وارداتي با نرخ تمام شده 835 تومان وارد مي‌شود اما درنهايت با نرخ بيش از 2 هزار تومان به دست توليدكنندگان مي‌رسد.

به گزارش مشرق، محمدحسين زماني‌راد در گفت‌وگو با ايسنا اظهاركرد: مسوولان متولي با هدف تنظيم بازار و تعديل قيمت مرغ، سويا يكي از مهمترين نهاده‌هاي دامي را از طريق تنها يك بخش خصوصي وارد كشور كردند اما در واقع به جاي اينكه سويا به دست توليدكننده برسد در دست واسطه‌ها مي‌چرخد.

وي افزود: اگر قرار است نهاده‌هاي دام با نرخ دولتي به دست توليدكننده برسد بايد اين نهاده دامي به صورت مستقيم و بدون هيچ محدوديت يا واسطه‌اي در اختيار بخش‌هاي توليدي قرار گيرد.

زماني‌راد تصريح‌كرد: در خوزستان بيش از يك هزار واحد مرغداري وجود دارد كه از اين تعداد هم اكنون 700 واحد فعال و مابقي غيرفعال هستند.

وي عنوان‌كرد: بايد براي مرغداري‌هاي مشكل‌دار و تعطيل فكري ‌كرد تا راه‌اندازي شده و در چرخه توليد قرار گيرند. حل مشكلات اين واحدها نياز به همت و همكاري همگاني دارد.

زماني‌راد ادامه‌داد: معتقديم ظرفيت و زيرساخت‌هاي لازم براي توليد مرغ در استان وجود دارد و اگر واحدهاي مرغداري مشكل‌دار فعال شوند قطعا توليد افزايش مي‌يابد و قيمت‌ها تعديل پيدا مي‌كند.

وي افزود: برخي از واحدهاي مرغداري با كمترين هزينه و سرمايه فعال مي‌شوند و مسوولان استاني و دولتي بايد فكري براي حل مشكلات آن‌ها كنند.