کد خبر 145763
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۱:۲۳
نرخنامه مصوب میوه از تاریخ 23/05/1391 تا اطلاع ثانوی

ردیف

نام محصول

درجه یک

درجه دو

 1  آلبالو                18000            15000
 2  آلو قطره طلا*                11000            9000
 3  آلو شابلون و سانتروزا                12000            9500
4

آلوئه ورا خوراکی بسته بندی شده
 

38000

*

5

آناناس جنگلی ( هر کیلو گرم )

15000

13000

6

آناناس طلایی (هر کیلوگرم)

35000 29000
 7 انبه  27000 23000
8  انجیر زرد  15000   12000
 9 انجیر سیاه  13000 10000 
 10 انگور  - سایر انواع  13500  11000
 11 انگور  عسگری و بیدانه  15500  12500 
 12 انگور کندری و بیدانه قرمز   *
 13  پرتقال والنسیا - انواع  11500  8000
 14  پسته تازه  *  *
15

تمر هندی (بسته بندی شده)

*

*

 16  توت سفید و سیاه 21000   16000
17  توت فرنگی 28000 22000
 18  خربزه 8100   6800
19

خیار گلخانه ای ممتاز

7900

5300

 20  ذغال اخته 23500   20000
 21  زردآلو -  انواع 16000  11500
22  زردآلو شکر پاره (ممتاز)  *
23

زنجبیل تازه

19000

16000

 24

 سیب - سایر انواع

14000 11000
25

سیب  سبز

27000 24000
 26

سیب گلاب

16500 12500
27  شلیل و شبرنگ  15500   12500 
28  طالبی تو زرد گرمک، دستنبو - انواع  7500 5000
29  طالبی تو سبز 8500 5500
 30  فندق تازه با پوست  *  *
31  گردو با پوست  *  *
32

گریپ فروت (تو سرخ)

9000

7300

33

گریپ فروت ( تو سفید )

7400 5300
34

گلابی - انواع

17900

15000

35  گیلاس پرتوایی 25000 22000
 36  گیلاس تک دانه (ممتاز) 33000 28000
37  گیلاس سایر انواع 23000 20000
38

لیمو ترش

26000

23000

39

موز خوشه ای

15500

8500

 40  هلو انجیری* 16000 11000
 41  هلو کاردی* 12000  9000 
42  هلو هسته جدا*  17000 13000 
43

هندوانه چیتی

 3900

2200

44  هندوانه سفید                  3500               1800
روابط عمومی سازمان میادین میوه و تره بار