کد خبر 145790
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۲:۱۲

" کرفس، گياهي است که معمولاً در مناطق مديترانه‌اي کشت مي‌شود. از اين گياه که طعم شوري دارد، به عنوان ماده افزودني در تهيه سوپ و آب ميوه استفاده مي‌شود. "

به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، کرفس ميزان زيادي هورمون گياهي و روغن طبيعي دارد که به عملکرد سيستم مرکزي عصبي کمک مي‌کند. برخي فوايد اين گياه را در زير مي‌خوانيد:
 
* آب آن تسکين‌دهنده است.


آب کرفس سموم بدن و در نتيجه احتمال تشکيل سنگ کليه و کيسه صفرا را کاهش مي‌دهد. تشکيل اين سنگ‌ها در مواردي به عفونت يا بيماري عضو منجر مي‌شود.


 
*ويتامين C موجود در کرفس باعث حفظ سلامت سيستم ايمني بدن مي‌شود.

*خاصيت ضدالتهابي دارد و ناراحتي‌هاي مربوط به التهاب مانند آرتريت را درمان مي‌کند.
 
*«کوما رينز» موجود در آن براي پيش‌گيري از سرطان موثر است.

*«فيتاليدز» اين گياه با افزايش ترشح اسيد صفرا، ميزان کلسترول را کاهش مي‌دهد.

*«فيتاليدز» با شل کردن عضله و گشادشدن رگ‌ها، فشار خون را کاهش مي‌دهد. کلسيم، منيزيم و پتاسيم موجود در آن فشار خون را تنظيم مي‌کند.
 
* از آنجا که کرفس کم‌کالري و سرشار از فيبر است، به کاهش وزن کمک مي‌کند.