آقای سعد محمدی با چه منطقی در شرایط تحریمی موجود و با ولع افزایش نرخ ارز، اشتغال 1700 تن کارگر داخلی را با بحران روبرو کرده‌اید؟

به گزارش خبرنگار اقتصادی مشرق ،در پی اعتراض تولیدکنندگان مولیبدن نسبت به عرضه مس با قیمت‌ بالا در داخل، حسن رادمرد سرپرست معاونت توسعه بازرگانی داخلی در نامه‌ای به شماره 60/135069 تاریخ 1391/05/17 به سعدمحمدی مدیرعامل شرکت ملی مس دستوری به این شرح صادر کرده است :

احتراما بدینوسیله تصمیمات جلسه مورخ 1391/05/01 کارگروه اصلی فولاد و مس (موضوع بند 1-5 نامه شماره 60/128709 مورخ 1391/05/11) مبنی بر عرضه سولفور مولیبدن توسط شرکت ملی صنایع مس ایران در بورس کالا بر مبنای بهای ریالی به میزان 15درصد پایین تر از نرخ ارز آزاد (حداکثر تا سقف نرخ ارز آزاد 20000ریال) در جهت حمایت از صنایع پایین دستی به لحاظ مشکلات مرتبط با صادرات محصولات فرآوری شده واحدهای تولیی مولیبدن ،جهت اجرا ابلاغ می گردد .
معاون وزیر صنایع در پایان این نامه به آقای سعد محمدی تاکید می کنند که ضمن اجرای مصوبه از نتیجه اقدامات انجام شده این معاونت را مطلع فرمایید.
 
حال از آنجاكه بيش از 90 درصد توليد داخلي مشتقات موليبدن از کشور صادر مي‌شود و ارز آوری مناسبی را برای کشور به همراه دارد و شرايط ويژه فعلي و اعمال تحريمهاي يك طرفه براي فروش كالا در بازار جهاني و خصوصا اروپا، صادركنندگان موليبدن را با سختي‌هاي فراواني روبه رو کرده و این شرکت ها باید براي دور زدن تحريم از شركتهاي واسط کمک بگیرند و به تبع آن ، هزينه‌هايي پرداخت می كنند ،سوال اینجاست که علت مقاومت این مقام مسئول در جمهوری اسلامی ایران در برابر دستور مقامات دولتی چیست؟


چرا بعد از گذشت 7 روز از ابلاغ این دستور هنوز مصوبه کارگروه را اجرا نکرده اید و تولیدکنندگان و 1700 کارگر این کارخانه ها با این عدم اجرای دستور توسط شما در تعطیلی به سر می برند ؟

سوال دیگر اینکه به چه دلیلی و با چه توجیهی با توجه به وجود 17 کارخانه تولیدی مولیبدن در ایران که توسط بخش خصوصی اداره می شوند ،میلیاردها تومان از بیت المال را صرف ساختن کارخانه های جدید مولیبدن کرده اید؟ ایا این تعریف شما از اقتصاد مقاومتی و مردمی کردن اقتصاد است؟

آقای سعد محمدی که پاداش 550 میلیونی مصوبه مجمع را تصویب کردید ،شما اختیارتان را از چه کسی می‌گیرید که در برابر دستور معاون وزیر اینچنین جرات ایستادن دارید با چه منطقی در شرایط تحریمی موجود و با ولع افزایش نرخ ارز، اشتغال 1700 تن کارگر داخلی را با بحران روبرو کرده‌اید؟