هر پيكسل در اين تصاوير با وضوح بسيار بالا از چهار تيرك مقياس نانوي با سرپوش نانوديسك طلا و نقره ساخته شدهاند. با تغيير قطر سازهها كه دهها نانومتر هستند و فضاي ميان آنها ميتوان رنگ نور منعكس شده از آنها را كنترل كرد.
محققان سازمان علم، فناوري و تحقيقات در سنگاپور از اين اثر موسوم به رنگ ساختاري براي دستيابي به يك پالت پر از رنگ استفاده كردهاند. آنها به عنوان شاهد مثال يك نسخه 50x50 ريز متر از تصوير آزمايشي «لنا» را چاپ كردند. لنا يك پرتره رنگي از يك زن است كه عموما به عنوان يك استاندارد چاپ مورد استفاده قرار ميگيرد.
اين محققان ابتدا در زمان بررسي نانوذرات فلز در زير يك ميكروسكوپ نوري متوجه اين تاثير شدند و فهميدند كه ميتوان رنگها را از قرمز تا آبي با كنترل اندازه ذرات تحت كنترل درآورد.
يك نانو ساختار فلزي بسته به اندازه آن با يك طول موج خاص از نور تشديد ميشود. اين اثر كه به تشديد پلاسموني موسوم است براي فيزيكدانان بسيار شناخته شده است.
جوئل يانگ از اين سازمان اولين فردي است كه راه استفاده از اين اثر را براي چاپ تصاوير وضوح بالا تمام رنگي پيدا كرده است.
محققان براي نمايش ابتدايي تصوير لنا ابتدا از ليتوگرافي پرتو الكترون براي طراحي يك ويفر سيليكوني با مجموعهاي تيركهاي ساخته شده از يك ماده عايق استفاده كردند. آنها سپس نانوديسكهاي فلزي را بر روي تيركها قرار داده و سطح ويفر را با فلز پوشش دادند. پوشش فلزي روي ويفر به بازتاب نور رنگي از ستونها پرداخته و تصوير را درخشان ميكند.
تصوير ساخت یافته يانگ از وضوح 100 هزار نقطه در اينچ برخوردار است. در مقايسه، چاپگرهاي جوهري و ليزري، نقاط جوهري را توليد ميكنند كه اندازه آنها ماكرومتر بوده و وضوح تصوير آنها در نهايت به حدود 10 هزار نقطه در ثانيه ميرسد.