به گزارش مشرق به نقل از اعتدال، در همین راستا، الله یار ملکشاهی که پس از شکست باجناق و راهیابی به مجلس عضو همان کمیسیون حقوقی و قضایی شد و در این کمیسیون هم به عنوان رئیس انتخاب شد و بر صندلی باجناقش نشست، ضمن تایید این مطلب گفت: آقای شاهرخی باجناق بنده هستند و برای انتخابات ما یک رقابت سیاسی فشرده داشتیم و البته بنده دور قبل که کاندیدا نبودم ، برای حضور ایشان در مجلس کمک کردم ، اما این دوره احساس کردم حضورم در مجلس موثر تر است و آمدم.
رییس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس نهم گفت: چون هم ایشان و هم بنده قاضی بودیم ، آمدن ما به کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس طبیعی بود ؛ من سوابق خدمتی طولانی در سیستم قضایی داشتم و دوستان لطف کردند و بنده را به عنوان رییس کمیسیون برگزیدند.
وی در ادامه با مزاح و اشاره به رابطه شکرآب برخی باجناق ها گفت: انشاالله روابط خانوادگی ما دوستانه شود ؛ ما روابطی در حد معمول داریم ، اما قضایای کاری به هر حال تاثیراتی در روابط خانوادگی دارد و ما اخیرا با هم رایزنی کاری نیز نداشته ایم.
ملکشاهی در خاتمه با تمجید از سوابق کاری شاهرخی گفت: بنده قصد دارم نمایندگان ادوار کوهدشت را چه ایشان و چه قبلی ها را برای کمک به مردم کوهدشت دعوت کنم از کمکشان برای کوهدشت استفاده خواهم کرد ، هرچند ایشان هم ممکن است بیایند هم ممکن است نیایند.
گفتنی است که الهیار ملکشاهی با نزدیک به 46 هزار رای نماینده منتخب کوهدشت شد. براساس این گزارش علی شاهرخی قبادی باجناق وی با ۳۹ هزار و علی امامیراد با ۱۹ هزار در ردههای بعدی قرار گرفتند. همچنین بیش از ۱۰۳ هزار رای ماخذه در انتخابات مجلس نهم در کوهدشت جمعآوری شده است. شهرستان کوهدشت داری یک نماینده مجلس در مجلس شورای اسلامی است.