کد خبر 1483484
تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۰

مقامات رژیم صهیونیستی بار دیگر از ترور فرماندهان و رهبران سیاسی و نظامی مقاومت فلسطین سخن می‌گویند، سیاستی که تازگی ندارد.

به گزارش مشرق، این روزها رسانه‌های رژیم صهیونیستی مدام در خصوص قصد کابینه بنیامین نتانیاهو برای بازگشت به سیاست ترور رهبران سیاسی و نظامی گروههای مقاومت فلسطینی در کرانه باختری و غزه سخن می‌گویند.

به نوشته وبگاه القدس العربی، در این راستا طی روزهای گذشته «ایتمار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی از سرویس‌های امنیتی این رژیم خواست تا برای ترور رهبران مقاومت دست به کار شوند. «اسرائیل کاتز» وزیر انرژی کابینه نتانیاهو نیز در سخنانی گفته است گزینه ترور دوباره مطرح خواهد شد. او مدعی شد: «هیچکس دیگر مصون نیست».

با این حال، واضح ترین سیگنال از سوی خود نتانیاهو بود که پس از افشای خبرنگار نظامی شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی، از وزرای کابینه خود خواست تا از اظهار نظر در مورد بازگشت سیاست ترور خودداری کنند. اما این درخواست مانع از این نشد تا رسانه‌ها در خصوص دیدار نتانیاهو با مقامات ارشد امنیتی در خصوص بازگشت سیاست ترور اطلاع‌رسانی نکنند. نخست‌وزیر رژیم اشغالگر در این نشست گفته بود که ترور باید یک سیاست راهبردی و نه یک اقدام تاکتیکی در نظر گرفته شود.

نکته قابل توجه اینکه نتانیاهو و وزرای کابینه رژیم اشغالگر برای این ترورها قصد استناد به حکم دادگاه عالی این رژیم در سال ۲۰۰۶ را دارند که در آن گفته بود «ترور هدفمند تا جایی که خلاف قوانین بین‌المللی نباشد، جایز است». در حالی که همین شنبه گذشته دهها هزار نفر علیه کاهش اختیارات دادگاه عالی از سوی نتانیاهو دست به تظاهرات زدند.

البته پر واضح است که نهادهای امنیتی رژیم صهیونیستی منتظر مجوز نتانیاهو یا نشست‌های امنیتی کابینه برای انجام ترور نیروهای مقاومت نمی‌مانند، چه به شکل مستقیم یا غیر مستقیم که روزانه با کشتار فلسطینی‌ها مشاهده می‌شود. در این راستا باید به ترور شهید «تامر الکیلانی» از فرماندهان گروه «عرین الاسود» در اوایل اکتبر سال گذشته در نابلس اشاره کرد که به وسیله انفجار موتور سیکلت بمب‌گذاری شده به شهادت رسید.

درست است که دولت کنونی نتانیاهو، راست‌گراترین، افراطی‌ترین و فاشیست‌ترین دولت در طول تاریخ رژیم صهیونیستی است، اما استفاده از گزینه ترور محدود به این دولت نیست بلکه یک سیاست قدیمی این رژیم در تمامی کابینه‌های پیشین محسوب می‌شود؛ بنابراین خواسته‌های بن گویر و کاتز چیزی جز از سرگیری همان سیاست همیشگی نیست که از زمان «دیوید بن گوریون» تاکنون ادامه دارد.

از این رو فهرست شهدای فلسطینی که توسط سرویس‌های اطلاعاتی رژیم اسرائیل ترور شده‌اند، نه تنها گسترده و متنوع است، بلکه شامل روشنفکران، سیاستمداران، دیپلمات‌ها و فعالانی از جمله غسان کنفانی، وائل زعیطر، محمود همشری، باسل الکبیسی، محمد یوسف النجار، کمال عدوان، کمال ناصر، مجید ابوشرار و خلیل الوزیر، تا علی حسن سلامه، یحیی عیاش، احمد یاسین، عبدالعزیز الرنتیسی و ده‌ها نفر دیگر می‌شود.

اما در مقابل گروه‌های مقاومت فلسطینی روز گذشته (دوشنبه) در یک کنفرانس خبری مشترک پاسخ تهدیدات رژیم صهیونیستی مبنی بر ترور فرماندهان و رهبران گروههای مقاومت را داده و تأکید کردند که عملی شدن این تهدید، به درگیری منجر خواهد شد.

«حازم قاسم» سخنگوی جنبش اسلامی حماس در این کنفرانس خبری گفت که تهدیدات اشغالگران در خصوص اجرای سیاست ترور، صرفا در راستای سرپوش گذاشتن بر موقعیت از بین رفته آن‌ها در برابر انقلاب مردم فلسطین است. او گفت که جبهه‌های مختلف مقاومت در سراسر فلسطین اشغالی علیه صهیونیست‌ها فعال شده است.

منبع: فارس