تهران-ایرنا- رژیم صهیونیستی در راستای اهداف تروریستی خود با تاسیس شرکت «دمومن اینترنشنال»، قصد دارد تا در انتخابات و مناسبات سیاسی بین کشورها اعمال نفوذ و دخالت کند.

به گزارش مشرق، شرکت «دمومن‌اینترنشنال» زیر مجموعه وزارت جنگ رژیم صهیونیستی است و توسط یکی از افسران بازنشسته سازمان جاسوسی این رژیم(موساد) اداره و هدایت می شود.

این شرکت وابسته به کابینه رژیم صهیونیستی، در ظاهر، خدماتی در زمینه تامین امنیت آژانس‌های اطلاعاتی انجام می‌دهد؛ درصورتی که این اصل ماجرا نیست!

شرکت «دمومن اینترنشنال» یک نرم افزار طراحی کرده است که قابلیت کنترل ۳۰ هزار حساب فضای مجازی در توئیتر، فیس‌بوک، اینستاگرام، یوتیوب، جیمیل، تلگرام و لینکداین را دارد و حتی برخی از این حساب های جعلی دارای حساب آمازون، کارت اعتباری و کیف پول بیت‌کوین میباشند!

نکته مهم و قابل توجه این است که این حساب های جعلی دارای هوش مصنوعی هستند و می‌توانند عملکردی شبیه انسان داشته باشند!

شرکت «دمومن اینترنشنال» یک سیستم رباتی وبلاگ نویس هم طراحی نموده است که این حساب های جعلی، مطالب بازنشری خود را به این وبلاگ ها ارجاع می‌دهند و سپس ربات‌ها اخبار جعلی را تقویت و به صورت گسترده منتشر می کنند تا برمناقشات سیاسی در سراسر جهان تاثیر بگذارند.

بهره‌برداری سیاه از فناوری

هک و انجام عملیات خرابکاری یکی دیگر از ابزارهایی است که توسط شرکت «دمومن اینترنشنال» برای رسیدن به اهداف استفاده می شود. به طور مثال، در یکی از رقابت‌های انتخاباتی یکی از کشورها، برای یکی از رقیبان به وسیله حساب های جعلی، یک عروسک جنسی سفارش و فرستاده شد و این تصور را برای همسر این نامزد انتخابات ایجاد کرد که روابط نامشروع دارد و با انتشار گسترده این خبر، باعث شد در انتخابات پیروز نشود!

امروزه، گوشی های هوشمند مهمترین مونس بشر شده اند و انس با این ابزارهای الکترونیک به سن، جنسیت، تحصیلات یا هیچ خصوصیت دیگری محدود نمی شود و همه مرزها را درنوریده است.

صهیونیسم جهانی که رژیم صهیونیستی از درون آن پدیدار شده است نیز با سوءاستفاده از این ابزار تلاش می کند تا از هوش مصنوعی برای تاثیرگذاری بر تحولات سیاسی-اجتماعی جهان بهره ببرد.

اگرچه همه فناوری های ابداع شده توسط بشر در ابتدا برای استفاده های صلح آمیز و بشردوستانه طراحی شده اند اما این اقدام رژیم صهیونیستی مصداق «بهره‌برداری سیاه» و غیراخلاقی از فناوری است.

هوش مصنوعی هوشی است که توسط ماشین‌ها ظهور پیدا می‌کند، در مقابل هوش طبیعی که توسط جانوران شامل انسان‌ها نمایش می‌یابد.

در شبکه‌های اجتماعی مطرح مانند توئیتر یا اینستاگرام، برای تشخیص الگوهای رفتاری انسانی، جلوگیری از هرزنامه و انتشار محتوای مجرمانه و نیز شناسایی مخاطبان هدف برای تبلیغات، از هوش مصنوعی استفاده می‌شود. همچنین، برخی از ربات‌های شبکه های اجتماعی بر پایهٔ هوش مصنوعی فعالیت می‌کنند تا در بالاترین سطوح، رفتارهای انسانی را شبیه‌سازی کنند.

جاسوسی آنلاین به وقت تل‌آویو

منابع رسانه ای ترکیه روز گذشته از کشف و انهدام یک شبکه بزرگ فعال و بین‌المللی جاسوسی متعلق به موساد در شهر استانبول و دستگیری تعدادی از عوامل آن خبر دادند.

منابع مطلع در سازمان اطلاعات و امنیت ترکیه(میت) اعلام کردند که این شبکه توسط واحدهای اداره ضد جاسوسی و در پی ماه‌ها فعالیت گام به گام اطلاعاتی کشف شده است.

تارنمای «خبر۷»، این شبکه جاسوسی رژیم صهیونیستی را «مثلث شیطانی موساد» خواند و اعلام کرد: افراد فعال در این شبکه وابسته به موساد به طور ویژه دارای هوش و مهارت ردیابی بوده و هفت نفر از آنها که اتباع کشورهای ترکیه، سوریه و اردن بودند، پس از دستگیری به فعالیت جاسوسی به نفع رژیم صهیونیستی اعتراف کرده‌اند.

بنا به این گزارش، این افراد دستگیر شده برای عملیات جاسوسی سیاسی و نظامی سازماندهی شده و حتی برای جمع آوری اطلاعات و پخش جاسوس افزار از طریق سایت‌های خبری اینترنتی جعلی که به زبان های مختلف به ویژه عربی پخش می شود، اقدام کرده بودند.

تارنمای خبر ۷، شمار اعضای این شبکه جاسوسی موساد را ۵۶ نفر و با ۹ شاخه مجزای تخصصی اعلام کرد و گزارش داد: اعضای این شبکه با استفاده از بانکهای اطلاعاتی و فنی، برای به دست آوردن مکان و آدرس آی. پی واقعی کاربران، با هدایت ۹ افسر اطلاعاتی مختلف موساد به قابلیت عملیاتی در مقیاس بین‌المللی رسیده بودند.

این رسانه همچنین اعلام کرد: رژیم صهیونیستی در قالب این شبکه جاسوسی، یک تیم عملیات آنلاین از راه دور مستقر در تل‌آویو متشکل از شهروندان بسیاری از کشورهای خاورمیانه ایجاد کرده و حتی برای انتشار خبر، سایت‌های خبری اینترنتی جعلی به زبان های مختلف به ویژه عربی راه اندازی کرده بود.

تارنمای «خبر۷»، نحوه برقراری ارتباط با اعضای فعال این شبکه در ترکیه را استفاده از صدها خط دیتای اینترنتی یکبار مصرف متعلق به افراد جعلی ساکن در اسپانیا، انگلیس، آلمان، سوئد، مالزی، اندونزی و بلژیک اعلام کرد و گزارش داد: این شبکه با ایجاد اخبار و سایت‌های جعلی آلوده به نرم افزارهای جاسوسی، پس از کلیک کاربران در وبسایت، به محتوای گوشی آنها دسترسی پیدا کرده و به جمع آوری اطلاعات می پرداخت.

بنا به اعلام این رسانه، «پریانشی پاتل کولهاری» مدیر یک شرکت جاسوس افزار مستقر در تل آویو، به جاسوسان صهیونیستی فعال در استانبول آموزش سایبری و خدمات پشتیبانی فنی از راه دور ارائه می کرد و به صورت دائم با جاسوسان استانبول در تماس بود.

بنا به ادعای «خبر ۷»، جاسوسان عرب جذب شده در این شبکه، در پنج مرحله آموزش دیده و به لبنان و سوریه اعزام شده بودند تا پس از جمع آوری اطلاعات، مختصات مکان‌های لازم برای عملیات پهپادی را مشخص کنند و یکی از مقاصد عملیاتی آنها به دست آوردن مختصات دقیق یکی از ساختمان های حزب‌الله لبنان و شناسایی شخصیت‌های عالیرتبه نظامی و سیاسی وابسته به حزب‌الله در طبقه سوم ساختمان مورد نظر بود.

به گزارش این رسانه، پیگیری عملیات در داخل سوریه و به ویژه دمشق، دنبال کردن عملیات از کشور صربستان، شهر دبی امارات متحده عربی و شهر بانکوک پایتخت تایلند از جمله ابعاد اقدام جاسوسی این شبکه وابسته به رژیم صهیونیستی بود و موساد برای جلوگیری از گرفتار شدن عوامل خود توسط میت، روش بسیار پیچیده ای را انتخاب کرده بود، ولی در نهایت گرفتار شدند.

منبع: ایرنا