کد خبر 1521006
تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۷

به گزارش مشرق، بعد از چندین ماه تلاش، برنج کاران مازندرانی ثمره و دست رنج خود را برداشت کردند. استان مازندران با داشتن ۲۱۵ هزار هکتار اراضی شالیزاری، ۴۲ درصد برنج کشور را تولید می‌کند. انواع برنجی که بیشتر در استان مازندران کشت میشود شامل (هاشمی، بینام، فجر، شیرودی، طارم، ندا و… ) می‌باشد. برنج طارم و هاشمی که از مورد پسندترین گونه‌های استان مازندران است در قسمت‌های مرکزی مازندران مانند شهرستان‌های بابلسر، محمودآباد، جویبار و فرویدونکار که شرایط آب و هوایی گرم و مرطوبی دارند کشت می‌شود.