کد خبر 1530755
تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۴۰۲ - ۰۴:۳۵

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی امریکانا مطلبی را با عنوان فرار مغزهای مهاجران از آمریکا به جاهای بهتر که برگرفته از از گزارش بنیاد لیبرتارین reason است را منتشر کرد و نوشت:

به گزارش بنیاد لیبرتارین reason، ایالات متحده بیش از هر کشور دیگری دارای دانشجویان خارجی، مخترعان مهاجرت‌کرده از کشورهای دیگر و برندگان خارجی جایزه نوبل است، اما به خاطر سیستم ناکارآمد مهاجرت، به آرامی این مزیت را به کشورهای دیگر واگذار می‌کند.

طبق این گزارش، در بریتانیا یک ویزای فردی با پتانسیل بالا ارائه داده می‌شود که اجازه اقامت دو ساله را می‌دهد و اخذ آن برای فارغ التحصیلان جدید از ۴۰ دانشگاه معتبر که ۲۱ دانشگاه آن در ایالات متحده است، به راحتی در دسترس است.

همچنین استخدام‌کنندگان از استرالیا در نمایشگاه‌های شغلی و بازدید از پردیس‌های دانشگاهی، در ایالات متحده حاضر هستند و طبق گزارش مرکز Niskanen از سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۱ کانادا موفق شد تقریباً ۴۰۰۰۰ فارغ التحصیل خارج از دانشگاه‌های آمریکایی را جذب کند.

اکثر دانشجویان خارجی در آمریکا می‌خواهند پس از فارغ التحصیلی، برای کار در ایالات متحده بمانند، اما تعداد کمی از آنها قادر به انجام این کار هستند. ایالات متحده ویزای کار اختصاصی برای تحصیلات تکمیلی ندارد.

در همین حال، کانادا و استرالیا مراحل اقامت را از مرحله فارغ التحصیلی تا اشتغال تا اقامت دائم، ساده‌تر کرده‌اند. فارغ التحصیلان در ایالات متحده می‌توانند دوره‌های آموزشی اختیاری عملی را بگذرانند اما به اقامت دائم منجر نمی‌شود و حداکثر سه سال به طول می‌انجامد.

بسیاری از خارجی‌هایی که از دانشگاه‌های آمریکا فارغ التحصیل می‌شوند، شانس خود را با ویزای H-۱B امتحان می‌کنند که مخصوص نیروی کار ماهر است. اما تقاضا برای H-۱B بسیار بیشتر از عرضه آن است و سقف سالانه اعطای ۸۵۰۰۰ ویزا در بیش از ۱۵ سال گذشته همچنان تغییر نکرده است.

عجیب اینکه سه چهارم کارگران دارای ویزای H-۱B آمریکا هندی هستند اما به خاطر محدودیت تعداد گرین‌کارت‌هایی که اتباع یک کشور می‌توانند هر ساله دریافت کنند، تعداد زیادی از کارگران در انتظار اقامت دائم هستند و ممکن است دهه‌ها طول بکشد تا هندی‌ها به این موقعیت دست یابند.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.