کد خبر 1532583
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۷

همیشه صنعت برای ما بسیار چالشی بزرگ بوده که آیا ورود به کسب و کار صنعتی و احداث کارخانه سود آور می باشد یا خیر ؟

راه‌ اندازی کارخانه تولیدی شاید در نگاه اول کار سخت و دشواری به نظر برسد، اما واقعیت این است که با سرمایه‌ای اندک و با تلاش مستمر و بهره‌گیری از علم مشاوران کارآزموده می‌توانید با راه‌اندازی آن برای بسیاری از جوانان کشور اشتغال‌زایی کنید، به مرور زمان کار خود را گسترش دهید و به یکی از ابرقدرت‌ها در میان رقبای خود تبدیل شوید. قدم‌های کوچک امروز، نویدبخش موفقیت‌های بزرگ آینده است. اگر شما هم در فکر راه‌اندازی یک کارخانه تولیدی هستید این مقاله می‌تواند برای شما بسیار جذاب و مفید باشد.

مراحل تأسیس کارخانه تولیدی

اولین اقدام در تأسیس کارخانه تولیدی ثبت شرکت و تهیه مجوزهای لازم برای شروع فعالیت است. در این مرحله باید نوع شرکت و طبقه فعالیت آن را تعیین کنید. شرکت‌ها در سه نوع سهامی عام، خاص و مسئولیت محدود فعالیت می‌کنند.

شرکت سهامی چیست؟

شرکت‌های سهامی، شرکت‌هایی هستند که سرمایه آن‌ها به چند قسمت تقسیم شده و صاحبان هر سهام با توجه به مبلغ اسمی سهام مسئولیت می‌گیرند. در شرکت‌های سهامی، شرکا بیش از دو نفر هستند. این شرکت‌ها به دو نوع سهامی عام و خاص تقسیم می‌شوند.

شرکت سهامی عام چیست؟

در شرکت‌های سهامی عام، بخشی از سرمایه شرکت توسط فروش سهام به مردم تأمین می‌شود. در این شرکت‌ها، حدود ۲۰ درصد سرمایه توسط سرمایه‌گذاران اصلی تعهد شده و میزان ۳۵ درصد تعهد شده را در بانک سپرده‌گذاری می‌کنند. پس از آن اظهارنامه‌ای به همراه طرح اعلامیه پذیره‌نویسی سهام و طرح اساس‌نامه شرکت به سازمان‌های ثبت شرکت تسلیم می‌شود. پس از ثبت شرکت، سهام در بورس قابل خرید و فروش است. شرکت‌های سهامی عام، کامل‌ترین نوع شرکت‌های سهامی هستند و شرکت‌های بسیار بزرگ و مهم مانند شرکت‌های نفتی در این دسته قرار می‌گیرند.

شرکت سهامی خاص چیست؟

در این شرکت‌ها تمامی مبالغ سرمایه از طریق موسسان پروژه تأمین می‌شود. این شرکت مناسب برای کارخانه‌هایی است که شرکای سرمایه‌گذار کمتری دارند. ثبت کارخانه‌های سهامی عام تشریفات طولانی‌تری دارد و شرکت‌های سهامی خاص نیازی به صدور اعلامیه پذیره‌نویسی ندارد. در ابتدای امر ۳۵ درصد از سرمایه اصلی در یک حساب سپرده‌گذاری می‌شود. مراحل تشکیل شرکت سهامی خاص:

  1. امضای اساسنامه
  2. تعهد سرمایه
  3. انتخاب بازرسان و مدیران


شرکت با مسئولیت محدود چیست؟

این نوع شرکت رواج بیشتری دارد و سرمایه‌گذاران آن را عموماً افراد یک خانواده، دوستان و آشنایان تشکیل می‌دهند. در این نوع شرکت‌ها نیازی به تقسیم سهام نیست. برای تشکیل این نوع شرکت مراحل زیر باید طی شود:

  1. تنظیم شرکت‌نامه و امضای آن
  2. پرداخت کل سرمایه شرکت
  3. ثبت شرکت با استفاده از مراجع مرتبط

تهیه مجوزهای مورد نیاز برای فعالیت

پس از تعیین نوع فعالیت و ثبت شرکت نوبت به مجوزهای مورد نیاز برای راه‌ اندازی کارخانه تولیدی می‌رسد. برای تأسیس کارخانه تولیدی به سه مجوز نیاز دارید:

  1. دریافت موافقت از وزارت صنایع
  2. دریافت پروانه ساخت کارخانه
  3. دریافت پروانه بهره‌برداری

برای راه‌ اندازی کارخانه تولیدی باید اقدامات زیر را به ترتیب انجام دهید. مشاور تمام این مراحل را برایتان انجام می‌دهد.

  1. تعیین محصول تولیدی
  2. تهیه طرح توجیهی
  3. تأمین سرمایه
  4. مراجعه به وزارت صنایع برای دریافت جواز احداث کارخانه
  5. خرید زمین و شروع کار ساخت کارخانه
  6. خرید تجهیزات
  7. اقدامات لازم برای دریافت مجوزهای بهره‌برداری
  8. راه‌اندازی بخش‌های مختلف کارخانه (اداری، انبار، فروش و…)

یکی از موارد خیلی مهم در احداث کارخانه خرید یا اجاره زمین و سوله مناسب برای احداث و راه اندازی کارخانه میباشد.

در حال حاضر بهترین مکان برای خرید یا اجاره سوله و زمین برای احداث واحد صنفی که از تمامی جهات مخصوصا : دسترسی آسان به مرکز شهر و قیمت مناسب ، منطقه صنعتی واقع در جاده مخصوص و مناطق صنعتی فعال در شهرقدس (قلعه حسن خان) میباشد .

شما میتوانید با ورود به سایت سوله دار بهترین مکان را انتخاب کرده و تیم مجرب سوله دار بهترین مشاوره و خدمات را در اختیار شما قرار خواهند داد .

شما در سایت سوله دار میتوانید انواع املاک صنعتی از جمله انبار ، سوله ، کارخانه فعال ، زمین کاربری صنعتی و سالن بهداشتی را مشاهده کنید و نسبت به نیاز خود ملک مورد نظر را انتخاب کنید .

در سایت سوله دار

  1. اجاره سوله
  2. خرید سوله
  3. خرید و اجاره انبار
  4. خرید و اجاره سوله در جاده مخصوص
  5. خرید و اجاره سوله در شهرقدس
  6. خرید و اجاره سوله در جاده فتح
  7. خرید و اجاره سوله در گرمدره

و مناطق مهم دیگر ...

برای شما مهیاست ، حتما از سایت سوله دار بازدید فرمایید

ادرس سایت ما : www.sooledar.ir

این محتوا تبلغاتی است

برچسب‌ها