کد خبر 1532889
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۰

به گزارش مشرق، سید احمد رضوی، فعال رسانه با انتشار مطلبی در کانال خود در ایتا نوشت:

بحث وحدت الزاما بحث شیعه و سنی نیست، یکی از شئون وحدت که کلان تر و جامع تر هست وحدت در مقابل جبهه استکبار هست. جریانی شیطانی که در جهان شکل گرفته و در پی غارت و چپاول ملتهاست.

وحدتِ آزادیخواهانِ جهان در خط مقاومت در برابر سلطه گری یکی از کلان راهبردهای انقلاب اسلامی است که از آمریکای جنوبی گرفته تا آفریقا و شرق آسیا را در برگرفته. وحدتی که نگاهش فقط جهان اسلام نیست، بلکه وحدت تمام ملتهای ستمدیده و مستضعف است در مقابل متجاوزین و ظالمین تا زمینه تحقق این آیه شریفه را پیاده سازی کند:

وَنُریدُ أَن نَمُنَّ عَلَی الَّذینَ استُضعِفوا فِی الأَرضِ وَنَجعَلَهُم أَئِمَّةً وَنَجعَلَهُمُ الوارِثینَ
ما می‌خواهیم بر مستضعفان زمین منّت نهیم و آنان را پیشوایان و وارثان روی زمین قرار دهیم(قصص آیه ۵)

در اینجا دیگر بحث شیعه و سنی نیست؛ در ذیل این وحدت مردم ونزوئلا، کوبا، برزیل، کنیا، الجزایر، سومالی، مالزی، میانمار و ... هم قرار میگیرند.

لذا وقتی از وحدت سخن میگوئیم و آن را مسئله استراتژیک میدانیم نباید صرفا آن را محدود به وحدت شیعه و سنی کنیم. افق نگاه ما در وحدت تشکیل جبهه جهانی مقابله با استبکار و جهان سلطه هست تا بتوانیم مقدمه ظهور و قیام منجی عالم بشریت را فراهم کنیم.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.