كارشناسان سلامت و بهداشت عمومی در انگلیس تاكید كردند: آب پرتقال طبیعی سرشار از ویتامین C، پتاسیم و فولیك اسید است كه همین ویتامین ها و املاح حیاتی موجود در این نوشیدنی بر خواص آن در بهبود سلامت بافت های بدن اضافه می كند.
روزنامه میدور در گزارشی در این باره آورده است ویتامین C در تولید كلاژن و یك ماده مغذی فوق العاده مفید موسوم به «لوتئین» نقش حیاتی دارد. هم چنین رنگدانه های زرد موجود در پرتقال با كاهش آسیب های پوستی ناشی از تابش نور خورشید مرتبط هستند و درعین حال میزان انعطاف پذیری و كشسانی پوست را افزایش می دهند.